Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lorazepan... neka uzme lorazepan.. ne zezam se

druzio sam se svojevremeno sa jednom manekenkom i pricala mi je kako ima ogroman strah od letenja a sa druge strane mora cesto da leti zbog potreba posla..i resenje je nasla u lorazepanu :)
kaze .. drmne ga i osvesti se kad sleti :)

Ne bez saveta lekara. Jer ne mora da znaci da ce da ga odradi dobro, to se savetuje ako se leti interkontinentalno pa se menjaju casovne zone. Ali opet bi morao dr da mu to prepise.
Picence..dva. Jos ce da bude i dobre volje posle pa da otvori budjelar. Moj tako ;)

Nocas ustajala puno puta sa mamom,njima grejanje na 21,al kad god ustanem ono 19,ziva sam se smrzla.tata kaze kad stavi na vise,on gore ne moze da spava od vrucine
Jutros u sedam sednem sa tatom u ledena kola,rebra su mi zvezkala...
Izvedem bobija,ustusiram se,jedem,zovem drugaricu,sedam u kola,za 5 min sidji,idemo u lidl.ostruzem sav led,a sve mislim,jao kozo,upali prvo kola,al kao sta sad da prekidam.sednem,kresnem,ni da opepeli.ali radio radi.
Zovi drugaricu,ona stoji na ulici ceka,tel u torbi.zovem tatu,daj kola,on na bazenu.popnem se gore,lije znoj od besa,setim se da zovem sina da mi da kola.trci kod njega po kljuceve,ajd sad da gulim njegova kola.on ima neku metlicu,nema grebalicu...
Na kraju dodjosmo i do ljubljenog lidla.tu sam se vec oraspolozila 😍
Smoki dug je i tezak bio tvoj put do Lidla.:(
Kod nas nema guljenja stakala, nije smrzlo..To samo kod vas u ravnici izgleda. Ja sam stigla na posao kao zmureci a kako cu nazad verovatno isto tako. Odvratno je.

znam smoki
i ja sam bila pored svoja dva psa koja sam rtg snimala desetak puta na veterinarskom
i tu sam
i odradila sma jednom mamograf kad se na uz pojavila promena koja je dr bila sumnjiva
i isilovala mi je dojke tehnocarka, kao da mi nikad vise u zivotu nece trebati
sustina posle svega je bila je da dr koja mi je radila uz nije bas najvestija u tumacenju onoga sto vidi
posle mamografa sam otisla na drugo mesto, na vracaru kod dr koja je doktor za sve kad su dojke u pitanju.ona radi na oklologiji kao hirurg i rekla je da je ona uradila pregled uz odmah, ne bi me slala na mamograf jer se navodna proma lepo vidi da nije nikakva promena, nego normalna mlecna zlezda
sustina na kraju je da ides tamo gde nekome verujes, kakav god da je oblik pregleda
ako verujes dr koja tumaci mamo snimak, ides tamo i mirna si
najgori je nemir

ne znam kakva su vasa iskustva sa taksistima, al ja mislim da su oni najgori sloj ljudske populacije i da medju njima ljude mozes da prebrojis na prste
izuzetak medju tim gomnima je moj drug dejan iz pink taksija, koji je ljudina
prica mi malopre drugarica, a ja sam imala istu iskustvo sa neandrtalcem taksistom pre mesec dana kad mi se ispraznio akumulator
drugarici se izduvala guma, da li je probusila, ili nesto drugo nebitno je
stala da je zameni i shvati da je dizalicu neko uzeo kad je auto bio kod majstora
da ne ceka na ulici pozove taksi i zamoli da ako moze da dodje neko ko je ima, platice pozajmljivanje
u medjuvremenu prolazi pored nje taksi, ona mahne zaustavi ga i kaze za problem..pita ga da li ima dizalicu da joj pozajmi samo da stavi rezervnu gumu ili mozda pumpu da dopumpa gumu pa da se odveze do vulkanizera
a seronja kaze - ne nosim nista od toga, zaustave me tako ljudi pa mi traze pomoc, a posle ne mogu to da im naplatim
pa go..vno jedno! da li isto i lekar treba da kaze kad vidi nekog kome treba pomoc, ne mogu da pruzim, ne mogu to da naplatim??!
e stvarno su crvi, ljige, zlo od ljudi!
Pretpostavljam da si bila kod dr Zorke Damjanovic. Najbolji radiolog dijagnosticar. Vise nije na Vracaru da znas, sada je na Trgu Nikole Pasica. Kod nje sad da zoves pre aprila i to krajem ne bi dobila termin. Odlicna je.
Inace, radiolozi vole da se raspisu onoliko pa kad citas reko bi covek: Kako li sam ziv uopste sta sve ovde pise....

eno ih u stanu :rumenko:

a lepe su..nekad onako iz zezanja uesto u klasicne posude u njih stavim ajvar ili tursiju kad iznesem na sto da jedem :)
poceo sam i da ih bacam koliko ih vec imam :rumenko: zaista volim to kiselo mleko.,

cekaj ..sad cu ti naci sliku tog kiselog mleka

p2008-scaled1000.jpg

images
U dzambu

Да их сваки пут тако дохватимо и снимимо и да знају шта их чека, били би мањи од маковог зрна.
Монструма увек има. Који не презају. Које то можда и узбуђује. Али би се многи почешали пре него што се усуде да дају детету дрогу, силују, злостављају.
Пошто је "правда" таква каква је, ово је једини начин.

Nisu nista bolji od tih dilera
zamisli imas dete od 8..9 godina jer toliko mogu da imaju deca u drugom trecem razredu i dileri im sa bombonama i zvakama podmetnu i ekstazi
u srbiji je pre godinu dana maloletna devojka sama uzela ekstazi i zavrsila je tako sto su roditelji donirali njene organe
ne vidim nista lose u postupku ovih roditelja
trebalo je da budu i grublji

Да их сваки пут тако дохватимо и снимимо и да знају шта их чека, били би мањи од маковог зрна.
Монструма увек има. Који не презају. Које то можда и узбуђује. Али би се многи почешали пре него што се усуде да дају детету дрогу, силују, злостављају.
Пошто је "правда" таква каква је, ово је једини начин.
Mislim da ne moze da poistovjecuje napastvovanje I nudjenje droge.
Jeste jezivo jer omladince je lako izmanipulisati I navesti na svasta, al kod silovanja I zlostavljanja ne postoji izbor, ne igra ulogu vaspitanje, strah I osjecaj odgovornosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back