Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta god da se komentarise,previse je sujete,ega,umisljanja,stava"e sad cu da te ugazim ako me ne kujes u zvezde".

Pustis kad znas da samo na forumu sa svojom grupom moze "ja tebi vojvodo,ti meni serdare" a van foruma sa onima koji zavise od njih/ulizuju se da bi imali neku korist dok oni koji govore kako jeste dobijaju najgore epitete.
Има свега.
Али има и искрених, квалитетних односа на свим релацијама. Наопако да престанемо веровати у то. Онда је стварно крај, смак света.
Само свадљиви долазе више до изражаја јер су гласнији, па делује да их је више.

• Podržavam
Reactions: Red
Moj je zahtevniji
Vise dodje kao trece dete(ovo zvuci kao treca sisa) i to u pubertetu... pa taman kad on izadje, uci ce ovo dvoje, i oni dok izadju eto njegove krize srednjih godina, i mog klimaksa i unucica...
zakljucak je da je zenski zivot jedna hormonska vrteska.
Ja koliko vidim problem nastaje samo oko putovanja avionom jer tvoj muž ima strah od letenja. To ti je ozbiljna prepreka ali da pokusas da radiš sa njim da se taj strah ublaži za pocetak jer ako se svadjate on ostaje pri svome ti si nezadovoljna i dalje od Minhena nećete nikad ( lupam, može se i u Barselonu kolima)
Probaj da pričaš sa njim da je taj strah iracionalan, da je avio saobracaj bezbedniji od drumskog - manje svakako padaju avioni nego sto se dešavaju saobracajke- idite pre leta na dobar ručak popite po pice može i dva da se opusti malo pa će let da predrema ili mu stavi slušalice u uši da sluša neku dobru muziku.
I prvo idite na neki kraći put, nemoj odma da ga strpaš u avion na 5-6h.
Moj otac je ceo život imao strah od aviona a posao mu je bio takav da je morao da leti bar 3-4 puta mesečno. On je to rešavao whiskijem jedan na aerodormu jedan u avionu, pa dremka malo, pa kafa čaj sok ručak i uvek je bio najsrećniji kada sleti.
Samo nemojte ti u koji on u ploču presedećeš kod kuće februar a i na dalje 😂

Pazi samo da se ne izgubiš u magli, sve ostalo je manje važno.
Magla i hladnoca imaju svoje prednosti.
Kad bi uspela da ovo ufotkas bez igde ikoga? :D

20200116_002520.jpg

Ja koliko vidim problem nastaje samo oko putovanja avionom jer tvoj muž ima strah od letenja. To ti je ozbiljna prepreka ali da pokusas da radiš sa njim da se taj strah ublaži za pocetak jer ako se svadjate on ostaje pri svome ti si nezadovoljna i dalje od Minhena nećete nikad ( lupam, može se i u Barselonu kolima)
Probaj da pričaš sa njim da je taj strah iracionalan, da je avio saobracaj bezbedniji od drumskog - manje svakako padaju avioni nego sto se dešavaju saobracajke- idite pre leta na dobar ručak popite po pice može i dva da se opusti malo pa će let da predrema ili mu stavi slušalice u uši da sluša neku dobru muziku.
I prvo idite na neki kraći put, nemoj odma da ga strpaš u avion na 5-6h.
Moj otac je ceo život imao strah od aviona a posao mu je bio takav da je morao da leti bar 3-4 puta mesečno. On je to rešavao whiskijem jedan na aerodormu jedan u avionu, pa dremka malo, pa kafa čaj sok ručak i uvek je bio najsrećniji kada sleti.
Samo nemojte ti u koji on u ploču presedećeš kod kuće februar a i na dalje 😂
Ma leteo je sto puta
Ne znam koji mu je
Isli smo u Rim pre 5-6 godina i pre toga smo isli...
Zato i hocu sad do Lisabona, da malo presece taj strah... nek se napije, bas me briga

Ma leteo je sto puta
Ne znam koji mu je
Isli smo u Rim pre 5-6 godina i pre toga smo isli...
Zato i hocu sad do Lisabona, da malo presece taj strah... nek se napije, bas me briga
lorazepan... neka uzme lorazepan.. ne zezam se

druzio sam se svojevremeno sa jednom manekenkom i pricala mi je kako ima ogroman strah od letenja a sa druge strane mora cesto da leti zbog potreba posla..i resenje je nasla u lorazepanu :)
kaze .. drmne ga i osvesti se kad sleti :)

Nocas ustajala puno puta sa mamom,njima grejanje na 21,al kad god ustanem ono 19,ziva sam se smrzla.tata kaze kad stavi na vise,on gore ne moze da spava od vrucine
Jutros u sedam sednem sa tatom u ledena kola,rebra su mi zvezkala...
Izvedem bobija,ustusiram se,jedem,zovem drugaricu,sedam u kola,za 5 min sidji,idemo u lidl.ostruzem sav led,a sve mislim,jao kozo,upali prvo kola,al kao sta sad da prekidam.sednem,kresnem,ni da opepeli.ali radio radi.
Zovi drugaricu,ona stoji na ulici ceka,tel u torbi.zovem tatu,daj kola,on na bazenu.popnem se gore,lije znoj od besa,setim se da zovem sina da mi da kola.trci kod njega po kljuceve,ajd sad da gulim njegova kola.on ima neku metlicu,nema grebalicu...
Na kraju dodjosmo i do ljubljenog lidla.tu sam se vec oraspolozila 😍

nema potrebe nikad da gulis led sa soferke..samo ukljuci auto i ukljuci grejanje da duva na soferku.. pozadi, naravno ukljuci grejace...posle 5 minuta ces samo gurnuti led sa soferke... nikad nisam imao potrebe da grebem otkad sam poceo ovako da radim.

nema potrebe nikad da gulis led sa soferke..samo ukljuci auto i ukljuci grejanje da duva na soferku.. pozadi, naravno ukljuci grejace...posle 5 minuta ces samo gurnuti led sa soferke... nikad nisam imao potrebe da grebem otkad sam poceo ovako da radim.
Ja vozim dizel,to pola sata duva ledeno.sta ja da radim za to vreme,ni da sedim da mi ledeno duva u facu,ni da stojim skrstenih ruku pored

Ja vozim dizel,to pola sata duva ledeno.sta ja da radim za to vreme,ni da sedim da mi ledeno duva u facu,ni da stojim skrstenih ruku pored
i ja vozim dizel..nema veze sto je hladan vazduh na pocetku..topliji je od leda..
probaj..zahvaljivaces mi se u sebi kad skines led sa soferke posle 5 ili 10 minuta samo sedenja u kolima i cekanja..za to vreme mozes da drndas mobilni po krsti :D

Има свега.
Али има и искрених, квалитетних односа на свим релацијама. Наопако да престанемо веровати у то. Онда је стварно крај, смак света.
Само свадљиви долазе више до изражаја јер су гласнији, па делује да их је више.
Da a takvi se obicno uplase,sklone/nece da se mesajua nemam sta da verujem,ne verujem kad sam videla kako sve to ide.

Nocas ustajala puno puta sa mamom,njima grejanje na 21,al kad god ustanem ono 19,ziva sam se smrzla.tata kaze kad stavi na vise,on gore ne moze da spava od vrucine
Jutros u sedam sednem sa tatom u ledena kola,rebra su mi zvezkala...
Izvedem bobija,ustusiram se,jedem,zovem drugaricu,sedam u kola,za 5 min sidji,idemo u lidl.ostruzem sav led,a sve mislim,jao kozo,upali prvo kola,al kao sta sad da prekidam.sednem,kresnem,ni da opepeli.ali radio radi.
Zovi drugaricu,ona stoji na ulici ceka,tel u torbi.zovem tatu,daj kola,on na bazenu.popnem se gore,lije znoj od besa,setim se da zovem sina da mi da kola.trci kod njega po kljuceve,ajd sad da gulim njegova kola.on ima neku metlicu,nema grebalicu...
Na kraju dodjosmo i do ljubljenog lidla.tu sam se vec oraspolozila 😍
je l ima XXL grčki jogurt?

Pa da,ali koliko je on kostao? 250?
A onaj od 400 je kosta 54 din
A uvek je bolje da ti je novo ne otvoreno pakovanje,a ne otvoris od kile,pa stoji par dana
Dobro. Mi brzo pojedemo, odličan im je taj gr. J.
Volim one Freshona baby šargarepe..i trufilse i čokoladice. i ona kanta cele turšije ne ok. Išli mi pre neki dan, vrv viikend...nije bilo gužve uopšte,.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back