Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
4.jpg

Ja samo da prijavim da perjane jakne i sve ostalo perem u veš mašini na 40 stepeni i 1000 obrtaja kao i svu drugu odeću. Tako je i moja mama prala pre 40 godina pa ja nastavila. Mi jakne nosimo po deceniju-dve i peremo ih kad god se usprljaju rukavi, dakle skoro svake nedelje. Imam i odličan sprej za fleke bez kog se rukavi i kragne nikad ne bi oprali ko svet. Taj sprej je jedan od najboljih izuma prošlog veka.
Ja sve perem u mašini osim kaputa i sakoa. Samo njih nosim na hemijsko.

• Podržavam
Reactions: Red
Sinoć smo mm i ja išli u šetnju da ispratimo starijeg klinca do bake i deke i da se ja izduvam. Kuku i lele, takvu magluštinu nisam u životu videla. Kosa, obrve, trepavice i jakna su mi bile skroz mokre. U životu se nisam šetala po gorem vremenu, ali sam morala da se prošetam da smirim živce.
Danas bili groblju, izblatnjavili smo se kao da smo orali njivu. Kad smo se vratili mm časkom ispekao roštilj, najeli se ko prasići pa skupljanje lišća u dvorištu, to me baš opušta. Sad muški igraju igrice na x-boksu, svi čekamo da se završi druga tura veša, da izvadim patike i prostirke da se suše pa da opet idemo u šetnju. Nadam se da je vreme lepše nego sinoć jer imamo turu od sat i po hodanja. Da je leto bilo bi uživanje.

Alisa vreme je prelepo,mi smo sada prosetale jedan sat pa se razisle.dobila sam slatke poklone kao da je meni rodjus
Mi moramo da kupimo novu masinu za ves,ubedacila sam se,ja mrzim da bacam pare na to.kod podstanara je crkla masina,ne vredi da se popravlja pa cemo njemu nasu,a nama novu
Muz hoce samo gorenje,mi imamo majstora preko 24 god,on mu rekao.meni je samo vazno da moze da stane 6 kila zbog bracnog cebeta.e sad domacica pominje 1000 obtaja,ja nasla najpovoljniju od 800.jel to bitno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back