црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
Šala, ništa ozbiljno kao svi ovdašnji razgovori.Ne razumem šta pokušavaš da mi kažeš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šala, ništa ozbiljno kao svi ovdašnji razgovori.Ne razumem šta pokušavaš da mi kažeš.
Okej.Šala, ništa ozbiljno kao svi ovdašnji razgovori.
Imam Ig profil Al nisam ja influenserka neka.. kod mene muž dete kuče... pa u krugAko @macka vracarka ima Instagram profil na kome kači odevne kombinacije, ja bih da je pratim. Ne bih umela da se tako obučem, ali volim da gledam.![]()
Da postaneš.Imam Ig profil Al nisam ja influenserka neka.. kod mene muž dete kuče... pa u krug

Hoću evo posle praznikaDa postaneš.![]()
Što beduin? Msm gledam sliku trazim neku vezu sa beduinima Al možda sam samo plavušaMačka beduin.Nova vrsta.
Zato što su oni uvek nekako zamotani. Nemoj da misliš da sam ja nešto posebno pametan.Da jesam, ne bih pisao ovde.Što beduin? Msm gledam sliku trazim neku vezu sa beduinima Al možda sam samo plavuša![]()
Aha.. pa da. Moje papuče su neki zamotuljci... Treća rečenica je indikativna. O pameti...Zato što su oni uvek nekako zamotani. Nemoj da misliš da sam ja nešto posebno pametan.Da jesam, ne bih pisao ovde.
Pa da.Imam dijagnozu.Treća rečenica je indikativna. O pameti...

Dijagnoza i pamet nisu u korelaciji. Mnogi bas pametni imaju dijagnozu. Pa se onda prave ludiPa da.Imam dijagnozu.![]()
nije, al nije ni neki trachPa jel lepo da ostavlja djubre ispred tudje kapije?
imas "obrisi nacrt"@tab503 morate da prepravite u programu da poruke koje otkucamo I obrisemo ne budu sacuvane pisle izlaska sa teme..I onda se desava da kad napisemo novi post, ono obrisano bude samo prilepljeno
Izvini, a gde se nalazi?imas "obrisi nacrt"
Jel joj to maksimum?A ovo 800 ne cedi dobro? Jbg sad.jeftinija je skoro 7000 od drugih