smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Pa valjda?Jel joj to maksimum?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa valjda?Jel joj to maksimum?
Evo ja sam jos uvek ziva,od juce ne idem na rupu,pokusavaju tamo da me utepajuzdravo šta ima novo
Mnogo su lepe, ali kako hodas u njima da ti se ne isprljaju?Pogledajte prilog 611457
Evo krupni kadar! samo nemojte da sad kritikujete sto sam bosa..

i to ti je sslabo..moja vrti na 1500A ovo 800 ne cedi dobro? Jbg sad.jeftinija je skoro 7000 od drugih
Pa nego kako.to je onaj stomi je objasnjavao kako je izlecio suljeve,srzeci do vena zapecak,nije,zaglavak...kako se kaze deo izmedju sake i podlaktice,gde se meri puls?ako je reko majstor slušaj ga ko oči u glavi
Na prstimaMnogo su lepe, ali kako hodas u njima da ti se ne isprljaju?
Malo ti je 800 i za to ćebe i za peškire i za posteljinu. Ja kada kupujem samo to gledam da ima 1200 obrtaja i da ima veću kilazu zbog prekrivača i pokrivača.A ovo 800 ne cedi dobro? Jbg sad.jeftinija je skoro 7000 od drugih
Kako vam je bilo u n sadu? Jeste li malo setali?Mnogo su lepe, ali kako hodas u njima da ti se ne isprljaju?
Alisa vreme je prelepo,mi smo sada prosetale jedan sat pa se razisle.dobila sam slatke poklone kao da je meni rodjus
Mi moramo da kupimo novu masinu za ves,ubedacila sam se,ja mrzim da bacam pare na to.kod podstanara je crkla masina,ne vredi da se popravlja pa cemo njemu nasu,a nama novu
Muz hoce samo gorenje,mi imamo majstora preko 24 god,on mu rekao.meni je samo vazno da moze da stane 6 kila zbog bracnog cebeta.e sad domacica pominje 1000 obtaja,ja nasla najpovoljniju od 800.jel to bitno?
Kolika im je cena? Mi smo trenutno bez zute banke,a moram da kupimne uzimaj gorenje!
elektrolux trenutno - odnos cijene i onog stp dobijes
ja sam uzela s bubnjem od 8 kg
i bas sam zadovoljna
tiha je, podesava se duzina programa
super centrifugira i odlicno pere
oko 45 je bila, al vrebaj akciju nekuKolika im je cena? Mi smo trenutno bez zute banke,a moram da kupim
Ja sam kupio Electrolux i jako sam zadovoljna. Ima brzi program na 30 za 14 min, 1200 obrtaja, tiha..ne uzimaj gorenje!
elektrolux trenutno - odnos cijene i onog stp dobijes
ja sam uzela s bubnjem od 8 kg
i bas sam zadovoljna
tiha je, podesava se duzina programa
super centrifugira i odlicno pere
Probaj da ga potopiš u hladnu vodu sa dodatim balzamom za kosu, da se opusti, pa da malo vuci. Ja sam mami tako spasla jedan prsluk...800 ne iscedi dobro, susice ti se ves 3.dana ili ces morati da peres po malo vesa
Ja sam inace oprala vuneni dzemper na 40 stepeni i sad Odin ona Ralph Laurent dzemper za zimu. Ako i njemu njje mali
Ovo je istina, moja masina ima 600 ili 800 obrtaja, ne guzva ves, je cepa, ne tandrce kad centrifugira, oprala je bogaoca i radi vec 18 godina bez kvara, tako da kad bih morala opet bih istu kupila.
Draga Smoki nema tu odvikavanja ako nema zelje, taman platili suvim zlatom. Na zalost ovo moze da zvuci surovo ali je istinitoDobila sam odgovor sa jedne klinike za odvikavanje od kocke.traze 6000 e.
Kapiram da i oni moraju da jedu,al fora kod kockara i jeste sto sve izgube,odakle onda 6000

CliniqueKoje si uzela? Pricah Cicak, sta si se stisla...