macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Koje si uzela? Pricah Cicak, sta si se stisla...Da...
A tek kreme kad namazem... regenerisana![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje si uzela? Pricah Cicak, sta si se stisla...Da...
A tek kreme kad namazem... regenerisana![]()
Ne moras da smanjis, taman da lepo izvuce vodu. Ja perem samo jaknu i loptice. I posle moras da rascerupas to perje kad se malo prosusi i peri bez omeksivacaAli da smanjim centrifugu ili ne? I da ubacim samo nju i loptice, ne punim mašinu?
Hvala ti! Tako ću, pa valjda bude sve ok.Ne moras da smanjis, taman da lepo izvuce vodu. Ja perem samo jaknu i loptice. I posle moras da rascerupas to perje kad se malo prosusi i peri bez omeksivaca
Ja tako perem jednu te istu jaknu 8 godina i jos uvek je okHvala ti! Tako ću, pa valjda bude sve ok.
Odjavila se pre neki dan da nece dolaziti neko vreme...Sta je sa medom,bila je bolesna,pa se vise ne javlja? Nadam se da je dobro
Nisam to videla za medu.i moj muz je zavrsio i trcanje i tabatuOdjavila se pre neki dan da nece dolaziti neko vreme...
@tema: since smo poplin flash vina i odgledali celu sezonu Crvenih senki. Odlicna serija. To je do pola tri trajalo, sad ustali, ja kafu, muz sklekove. Koja je to disciplina i gde se to uci, nem pojma...
...dok mi kuckamo i razvijamo sitnu motoriku, toliko potrebnu za ostatak zivota.Nisam to videla za medu.i moj muz je zavrsio i trcanje i tabatu
Smoki problemi se resavaju, ne pomaze tu utehaTebi treba razgovor sa nekim ko ce te utesiti i oraspoloziti,preusmeriti ti zajedno sa tobom snagu i ciljeve na drugu stranu
Smoki problemi se resavaju, ne pomaze tu utehaTebi treba razgovor sa nekim ko ce te utesiti i oraspoloziti,preusmeriti ti zajedno sa tobom snagu i ciljeve na drugu stranu

Jao mačko, šta to imaš obuveno? Mnogo interesantno izgleda.

I ja volim da gledam Mačku a i neke druge.BTW, ne tražim nikakve privatne linkove.Ako @macka vracarka ima Instagram profil na kome kači odevne kombinacije, ja bih da je pratim. Ne bih umela da se tako obučem, ali volim da gledam.![]()
Ne razumem šta pokušavaš da mi kažeš.I ja volim da gledam Mačku a i neke druge.BTW, be tražim nikakve privatne linkove.