Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzasno, ali uzasno sam napeta.
Kao da mravinjak imam u grudima.
I ja sam se juče ovako osećala. Mravinjak i u grudima i u glavi. Mislila sam da ću se šlogirati.
Svake godine konstatujem da mi je jako puno da ne pravim pauzu od posla od jula do Nove Godine.
Jedva čekam ova tri neradna dana, samo što mislim da mi to ni blizu nije dovoljno.

I ja sam se juče ovako osećala. Mravinjak i u grudima i u glavi. Mislila sam da ću se šlogirati.
Svake godine konstatujem da mi je jako puno da ne pravim pauzu od posla od jula do Nove Godine.
Jedva čekam ova tri neradna dana, samo što mislim da mi to ni blizu nije dovoljno.
Pa ako to vreme iskoristis za ribanje kuce,a ne za izlete na frusku,palic,neke bazene...onda ce ti stvarno biti malo
Jedna nedelja ribanja moze da se preskoci

U Bg 23 stepena
Suncano...
mislim usput... bas je lepo vreme
Moji kazu kod nas 10 stepeni i kisa :(
Mi cemo sad pravac po decu, raspakivanje, mazuljenje... od sutra ujutru turbo... sutra radimo neku svadbu a u nedelju, neki rucak opet povodom svadbe, sa sve zivom muzikom
Bice veselo

Zato u ponedeljak deca ne idu u skolu, ima da ceo dan provedemo u krevetu :)

Majko moja,ja kao da sam kakala na nosi kad je bog delio talente za pravljenje kolaca
Osam zumanaca kuvanih na pari sa secerom,super,slatka kajgana kojoj secer krcka pod zubima
Slatka pavlaka umucena previse,pa ispade neka grbava masa
Uglavnom,kolaci su gotovi :zaljubljena: a mali sin je dok sam ja pravila ovaj napravio duplu meru ferero kuglica
Ljubav majkina,savrseni su!
Obavezno da stavis sliku dok se peku

Kolaps. Vraćam se sa Nbgd već 40 min ne mogu sa se dokopam Dejtona a na rezervi sam tipa 5 km imam benzina.
Muž i ja sedeli posle posla i dva sata pretrazivali letove za po Evropi za veceras ili ujutru i ništa nismo našli sto nam odgovara. Na kraju on kaže ajmo kolima ... meni se ne pegla sada 700-800 km minimum do negde. Od Zell am Sea od ceha smo krenuli do Moskve veceras smo pregledali sve i na kraju ja presudila: ostajemo u Bgd i idemo ujutru na buvljak u Bubanj potok. A veceras serije...

U Bg 23 stepena
Suncano...
mislim usput... bas je lepo vreme
Moji kazu kod nas 10 stepeni i kisa :(
Mi cemo sad pravac po decu, raspakivanje, mazuljenje... od sutra ujutru turbo... sutra radimo neku svadbu a u nedelju, neki rucak opet povodom svadbe, sa sve zivom muzikom
Bice veselo

Zato u ponedeljak deca ne idu u skolu, ima da ceo dan provedemo u krevetu :)
Znaci putovanje uspelo.. sad u nove radne pobede u novim krpicama..

Poslednja izmena:
preko puta Beogradjanke, kad ides od Slavije, prodjes Hleb i kifle...radnja pre je ona sa raznim dzidzabidzama i deda mrazovima...Penti je radnja, imaju roze reklamu a u izlogu neke lutke u vesu

ako ne nadjes vici, pa cu ja da ti uzmem :P
Znam sada tacno koja je radnja, svako jutro prodjem pored ali pojma nemam zasto nisam usla nikada da pogedam carape :S
A pola grada sam obisla
Hvala zabo, bas si drug : )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back