- Poruka
- 122.077
Sad cu da se komiram 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bas mi je zaoMa dosla kuci mrtva umorna i curi bojler. Ko cesmu da si otvorio ne znam sta da radim
Menjam vangle svaka 2 minuta i cekam muza
ako mozes da pozoves nekog od komsijaSamo glavni ventil zavrni i nista ne diraj, ukoliko znas gde je. Sutra vodoinstalater da ocisti kamenac a moze da se desi i da samo promeni crevo ono sto ide iz zida u bojler. Meni je jednog 01.01 to crevo napravilo poplavu da sam sve peskire iz kupatila i bademantile pobacala po podu..Bas mi je zaoako mozes da pozoves nekog od komsija

Sve vreme tece voda, ovo nije kao nas bojler i ogroman je nemam pojma sta je staSve vreme tece voda? Ili je istekla?
Haha nemam Smoki zivim u novijem stanuJel i ti imas trojo slavinu za hladnu i slavinu za toplu vodu?
To mi je bio jedan od vecih sokova

Koji su motivi u pitanju bili?Toga se ne secam.al sam imala momka u n sadu koji je imao uramljene slike iz bombonjera u wc![]()
Hahahaaaa ne secam se nicega osim dva zuta macetaKoji su motivi u pitanju bili?
Mi smo nedavno zamijenili bojler. Srecom nije teklo nego je kapalo a jos vikend. Za nase bojlere tvrde da ih ne vrijedi popravljati.Sve vreme tece voda, ovo nije kao nas bojler i ogroman je nemam pojma sta je sta
Jesu skupljaci prasine ali ja volim tepihe, djeluje mi mnogo toplije i prijatnije prostor.Meni nije jasno zašto oni vole tepihe od zida do zida. Gledam po oglasima, prodaju se nove kuće i svugdje tepisi već postavljeni u spavaćim sobama, a nekad i u dnevnom boravku. Mislila sam da je to možda zaostatak iz prošlosti, ali ne, to je ovdje i dalje popularno.
Moguće. U ovom stanu nemam tepihe, nisam imala ni u prethodnom, ali kad gledaš oglase mnogo više je onih sa tepisima.Jesu skupljaci prasine ali ja volim tepihe, djeluje mi mnogo toplije i prijatnije prostor.
Mozda ih praktikiju I kao toplotnu I zvucnu izolaciju