Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko voli kišu?!? Ovo je grozno! Pokisla sam, mokre su mi bile noge, jakna i torba. Dete je isto pokislo, a išli smo autom, ali jbga, dok izađeš, dok otvoriš kišobran, sa njega curi, pa ludilo. Čak ni sladak doručak ne može ovo da ispravi. Najradije bih prespavala dan, a moram da radim.... :rida:

ma, nemam ja nista protiv kisice, treba da pada, ne zivimo u Gobi pustinji plus je uveliko novembar. ali mi, moram priznati, prilicno ide na zivce cela ceremonija sa obuvanjem, kisobranima, guzva u prevozu, kao da smo u Alberti u Kanadi, zavejani, a ne da pada uobicajena kisa itd itd

Da li neko zna kako je u Atini i Solunu u decembru oko Božića? Da li je tad sve zatvoreno, samo na Božić ili više dana? Kakvo je vrijeme, isplati li se ići?
Imaću godišnji zadnjih 10-ak dana decembra, pa gledam gdje da odem.
Meni ti je rodjendan tih dana i dva puta sam se zeznula i otišla u Evropu za rodjendan i plakala od muke. 24. Sve radi ali do 15-16h max a 25.12 apsolutno ništa ni restorani...
Ovo ti je Rim i za Paris sigurno. Pritom je dva dana pre svuda ogromna gužva, od saobracaja do kase i ja tu muku sebi više ne bih priustila.
U Rimu sam se osećala ko dete u poslastičarnici kome samo daju da gleda kolače... užas!

Da li neko zna kako je u Atini i Solunu u decembru oko Božića? Da li je tad sve zatvoreno, samo na Božić ili više dana? Kakvo je vrijeme, isplati li se ići?
Mislim da je toplo, u smislu dnevne budu visoke sa suncem, uvece jakna
Malopre gledam sa dorucka, svi u jaknama, duge nogavice... kazem muzu ajmo izaci napolje samo da vidim kako da se obucem... posto sam sisla u sorcu... a na tel pokazuje 20 stepeni u 9h
Sidjem ono toplo
Nego je njima to verovatno hladno ;)
I uvece u 21h bude 20 stepeni
A u kaficima napolju greju, mi smo gledali da ne sednemo u takav jer je prevruce...
Inace vec su poceli da kite kafice i butike :lol:

Hvala vam za savjete.
Prošle godine sam dva-tri dana pred katolički Božić bila u Beču i meni se sviđaju njihovi Božićni marketi, ali jeste bilo hladno.
Ove godine bih negdje gdje nema snijega. Ako je sve zatvoreno samo taj jedan dan, onda i nije strašno.

Не раде први и други дан Божића, значи 25. и 26. И не раде за наш Бадњи дан, 06.01., њима је то Богојављење или шта већ...

Mi smo narucili nov bojler za petak. Sreca pa imamo protocni na kadi, inace bi se tusirala u teretani
taj veliki na gas vam pokriva toplu vodu za sve prostorije?
bas sam htela da pitam zasto ne stavite protocni..meni je svanulo od kako sam klasicni bojler zamenila sa njim pre 20godina
nema kamenca, nema cekanja da se voda zagreje, manje mesta zauzima u prostoru..mnogo elegantnije resenje
mi nas koristimo stvarno svakodnevno bez ikakve stednje i za ovih 20god nisam imala nikakvu intervenciju na njima
iste sam imala i u gym-u za masovnu upotrebu i nikad nam nisu otkazali, ni na njima nismo imali intervenc
jedina mana je sto nema tople vode kad nema struje

mene je danas uhvatila nervoza ponovo
danas je na redu ona dokumentacija koja mi preti sa stola vec nekoliko dana
mislila sam da cu to da sredim za vikend, al nisam stigla
i sad treba da je uhvatim, a muka mi
nema sta nisam uradila u kuci, na kraju sam dosipala suvo i orasasto voce u teglice
nisam prosetala psa, posto citavo jutro pada kisa, mogla bih jos to da uradim

Ja sam danas totalno nefunkcionalna. Ubih se od posla, radim sve vrijeme a nista nisam uradila, samo se vrtim ukrug, nesto kao pocnem pa krpim rupe, pa uzmem drugo.
Tacnoi treba da odem klopam, sredim nokte, odem do frizera da mi masiraju glavu I malo uzivam. Ovo je cisto gubljenje vremena.
A opet imam rok I stoji mi satarica nad vratom.

taj veliki na gas vam pokriva toplu vodu za sve prostorije?
bas sam htela da pitam zasto ne stavite protocni..meni je svanulo od kako sam klasicni bojler zamenila sa njim pre 20godina
nema kamenca, nema cekanja da se voda zagreje, manje mesta zauzima u prostoru..mnogo elegantnije resenje
mi nas koristimo stvarno svakodnevno bez ikakve stednje i za ovih 20god nisam imala nikakvu intervenciju na njima
iste sam imala i u gym-u za masovnu upotrebu i nikad nam nisu otkazali, ni na njima nismo imali intervenc
jedina mana je sto nema tople vode kad nema struje
Nije na gas, elektricni je. Ima 150 litara i nema cekanja da se ugreje voda. Mislim ne ukljcujes ga.
Onda mi morala da stavim protcni u kuhinju i drugo kupatilo, a nema bas mesta

Ja sam danas totalno nefunkcionalna. Ubih se od posla, radim sve vrijeme a nista nisam uradila, samo se vrtim ukrug, nesto kao pocnem pa krpim rupe, pa uzmem drugo.
Tacnoi treba da odem klopam, sredim nokte, odem do frizera da mi masiraju glavu I malo uzivam. Ovo je cisto gubljenje vremena.
A opet imam rok I stoji mi satarica nad vratom.

e bas takav dan
naravno da izvode i obrasce jos nisam ni dodirnula
malopre sednem u auto da odvezem neke pakete na postu i on totalno zariba
to onaj koji vozim neregistrovanog :)
znaci sad necu da ga vozim uopste, ko zna zasto je to dobro..verovatno bi me saobracajna zaustavila da me kazni sto nemam zimske gume nego vozim sa letnjim izlizanim
a onda bi bilo i - pa gospodjo vama je i registracija istekla :eek:
:lol: drugi auto necu cerki da uzimam, tako da sam sem nabavke sve ostalo resila da obavljam pesice
gde god da je u krugu od 10km
novi zivot, nove odluke, nova ja.. healthy :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back