Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj muz je sposoban za sve,ali bas sve.ali jednom fok smo ziveli u podgorici sam usla u kuhinju i nasla ga kako sokirano zuri u bojler koji je curio u fioku sa escajgom i dole u ormaric.samo stoji i zuri
Ja zgrabila vanglu i podmetnula,tek tada se prenuo

Meni nije jasno zašto oni vole tepihe od zida do zida. Gledam po oglasima, prodaju se nove kuće i svugdje tepisi već postavljeni u spavaćim sobama, a nekad i u dnevnom boravku. Mislila sam da je to možda zaostatak iz prošlosti, ali ne, to je ovdje i dalje popularno.

Meni nije jasno zašto oni vole tepihe od zida do zida. Gledam po oglasima, prodaju se nove kuće i svugdje tepisi već postavljeni u spavaćim sobama, a nekad i u dnevnom boravku. Mislila sam da je to možda zaostatak iz prošlosti, ali ne, to je ovdje i dalje popularno.
Jesu skupljaci prasine ali ja volim tepihe, djeluje mi mnogo toplije i prijatnije prostor.
Mozda ih praktikiju I kao toplotnu I zvucnu izolaciju

Jesu skupljaci prasine ali ja volim tepihe, djeluje mi mnogo toplije i prijatnije prostor.
Mozda ih praktikiju I kao toplotnu I zvucnu izolaciju
Moguće. U ovom stanu nemam tepihe, nisam imala ni u prethodnom, ali kad gledaš oglase mnogo više je onih sa tepisima.
Meni je ok tepih u dnevnom boravku, ali ne onaj koji ide od zida do zida, tačnije etison, a to oni ovdje koriste. Etison preko stepenica u svakoj kući, još nisam vidjela neprekrivene stepenice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back