Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni nije jasno zašto oni vole tepihe od zida do zida. Gledam po oglasima, prodaju se nove kuće i svugdje tepisi već postavljeni u spavaćim sobama, a nekad i u dnevnom boravku. Mislila sam da je to možda zaostatak iz prošlosti, ali ne, to je ovdje i dalje popularno.
Iskreno meni se svidja u spavacoj sobi kad je mekano i toplo. Da mogu da biram spavace bi imalw tepih a dnevna drvo

Moguće. U ovom stanu nemam tepihe, nisam imala ni u prethodnom, ali kad gledaš oglase mnogo više je onih sa tepisima.
Meni je ok tepih u dnevnom boravku, ali ne onaj koji ide od zida do zida, tačnije etison, a to oni ovdje koriste. Etison preko stepenica u svakoj kući, još nisam vidjela neprekrivene stepenice.
Meni treba neki tepih... ne znam kakav... jako mi je komplikovano da objasnim kakav... kada nadjem javiću vam. 😂

Ja sam tada naučila u tom stanu a posle tog iskustva prvo gledam gde su glavni ventili.
nikad neću zaboraviti,01.01 ja smrznuta došla kući i rekoh sad ću da se istusiram lepo kad ono palo tuširanje ali i mene i kupatila i hodnika... srećom komšija došao pa namestio odmah tako da sam posle celu noć provela pored radijatora da se zagrejem i prala peškire i susila pa se istusirala tek oko 03h kad se bojler napunio.

Ja sam tada naučila u tom stanu a posle tog iskustva prvo gledam gde su glavni ventili.
nikad neću zaboraviti,01.01 ja smrznuta došla kući i rekoh sad ću da se istusiram lepo kad ono palo tuširanje ali i mene i kupatila i hodnika... srećom komšija došao pa namestio odmah tako da sam posle celu noć provela pored radijatora da se zagrejem i prala peškire i susila pa se istusirala tek oko 03h kad se bojler napunio.
Nema nista gore od poplave, uzas

neko ti zakupi salu za svadbu i otkaze, neko drugi ce je zakupiti posle njega..kod tebe je protocno i imas stalno neka desavanja i manifestacije tako da ako ti neko i otkaze ti nemas problem sa robom koju si porucila, iskoristces je kod sledeceg.
Kako to mislis?! Neko ce da dodje i kaze Jao jel slobodno sutra bi da se zenim?! :lol:
Sačuvaj bože. Naruči hranu za xy ljudi, oni otkažu, i odmah se nađe neko drugi, ko hoće baš istu hranu, za isti datum, za isti broj ljudi? :zeek:
Ne ide to baš tako. Drži se ti mašinstva.
Evo i ja ne znam sta da kazem :lol:
Nesto je tab umoran danas :lol:
Fantastican klub sa performansima vecerom i alkoholom a sve lezeci... ;)
Jel ima za nas zene neki performans ili dize samo muske? :zper:

Moguće. U ovom stanu nemam tepihe, nisam imala ni u prethodnom, ali kad gledaš oglase mnogo više je onih sa tepisima.
Meni je ok tepih u dnevnom boravku, ali ne onaj koji ide od zida do zida, tačnije etison, a to oni ovdje koriste. Etison preko stepenica u svakoj kući, još nisam vidjela neprekrivene stepenice.
zato sto je ispod vjerojatno samo kosuljica ili linileum :(((

Bila kod dr, kaže da idem kod endokrinologa i na uz štitne pa da joj se onda javim za dalje upute, jer se uput za ovo čeka mesecima.
Ok, odradiću privatno.
A kad sam već bila tražila sam ponovo uput za fizijatra, i to sam dobila tek za mesec dana, al ok to može da čeka, ovaj čvorić možda i ne može.
Ja sam pre godinu dana trazila uput za endokrinologa,rekla sam nije mi hitno,mogu da cekam mesecima.on rekao niko ne prima,ne moze,idi privatno.
Covece nisam bila kod enokrinologa vise od 20 godina,uzimam lek svakodnevno na svoju ruku.ok sam,da nisam videlo bi se preko krvi.al ipak
Juce ga pitam opet za uput,on se samo nasmejao i odmahnuo rukom.ebo te ne mogu da verujem da nemam prava na besplatan pregled .mogla bih da trazim napismeno od njega,pa da idem da se zalim ali ne zelim da se zameram
Javi kod koga ces ici i kakvi su ti utisci

Ja sam pre godinu dana trazila uput za endokrinologa,rekla sam nije mi hitno,mogu da cekam mesecima.on rekao niko ne prima,ne moze,idi privatno.
Covece nisam bila kod enokrinologa vise od 20 godina,uzimam lek svakodnevno na svoju ruku.ok sam,da nisam videlo bi se preko krvi.al ipak
Juce ga pitam opet za uput,on se samo nasmejao i odmahnuo rukom.ebo te ne mogu da verujem da nemam prava na besplatan pregled .mogla bih da trazim napismeno od njega,pa da idem da se zalim ali ne zelim da se zameram
Javi kod koga ces ici i kakvi su ti utisci

Si.
Mislim da ću kod Dragane Ilić,nju mi je preporučila i moj dr i od još par osoba sam dobila preporuku. U perinatalu je.
A imaš Đilas u konzilijumu, i za nju sam čula samo najbolje.
Meni je,u suštini,svejedno,doklegod je to neko ko zna da tumači uz, i ko će mi odmah reći o čemu se radi.

Dete je, inače, posle rekordna dva dana opet van kolektiva, celu noć se budi plačući, kao u dobra stara vremena od zubića, žali se da ga boli glava, a sad kaže ne boli ga glava već mu štuca uvo

siroto dete, njemu se bol od zubica reflektuje svuda, ne ume vise ni da ga locira :( stuca mu uvo, dusa...

ja nisam u toku sa tvojim cvoricem, gde se pojavio?

i, da priupitam forumske ljubitelje kise, vetra i ladnoce- jel vam milo od jutros, a? :evil:

Nisu mu zubići, sa tim smo završili, verovatno jeste uvo, čim se budio celu noć.
Sad samo leži, neće da jede ništa, a ja kao svaka brižna mater već upadam u paniku :lol:
Čvorić neki na bazi vrata, pa čisto da odem da vidim šta je.
Ne možeš zakazati nigde, čoveče kod privatnika se čeka po 10-15 dana :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back