Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ni meni nije merak. Juče mi je umrla baka. Danas sam pala s nogu od organizacije za sahranu koja neće biti u N. Sadu. Pa organizuj ove ovde pa one tamo, pa čitulje, slika, oprema, pop pa običaji o kojima ne znam ništa pa da daće. Pa pomažu tetke i ujaci koji non-stop zovu odande i ispituju ne kako ćemo, koga ćemo, a ja ne razumem ni šta pitaju pa mi prepričavaju kako je običaj. Ja bih sve to ukinula, ali baka je odvajala od svoje penzije i tražila da sve bude po običajima. Treba sutra sve njih izdržati. A glava me od juče rastura.
I onda me ba sve to nazovu da mi kažu da moj sin treba da nosi krst kao njen najstariji praunuk. E tu sam rekla da je dosta. Deca neće na sahranu, dosta im je plakanja od juče i danima unazad. Samo još treba dodatno da ih traumiram.

Zao mi je alisa,nadam se da se nije puno mucila
Ja sam moju decu iako su bili mali vodila na sahrane,bolje je da se smrt ne mistifikuje.tvoji nisu vise ni mali.ali ti znas najbolje svoju decu
Strasni su ti obicaji,kad je bio prvi pomen svekrvi,ssvekar i njene prijateljice rasprostrli beli carsaf na grob,pa na njega kao svedski sto
Muz mi se toliko sokirao,zamalo da mi ostane tamo

I onda me ba sve to nazovu da mi kažu da moj sin treba da nosi krst kao njen najstariji praunuk. E tu sam rekla da je dosta. Deca neće na sahranu, dosta im je plakanja od juče i danima unazad. Samo još treba dodatno da ih traumiram.
a koliko je staro dete?
ja sam mom teci nosio krst kad sam imao desetak godina i nikakvu traumu nije ostavilo na mene.

Da nije to slučajno Vienna pass?
Pronašla sam danas i ne mogu da verujem svojim očima, trebalo bi da uzmemo mm i ja za 50 evra 72 sata i, da li razumem ispravno, da imamo besplatan ulaz na 60 lokacija u gradu, dvorce u okolini kao i hop on hop off, voziće i onaj tramvaj oko Ringstrasse?
To je neverovatna ušteda jer je samo ulaz u ZOO vrt 50 evra za nas troje.
Da, valjda je to, takve kartice postoje u svim velikim turističkim gradovima, znam da je sin tako nešto imao u Barseloni.
Ali mislim da nemate besplatne ulaze nego popuste na ulaze u tim mestima, a besplatan prevoz, čini mi se

Ni meni nije merak. Juče mi je umrla baka. Danas sam pala s nogu od organizacije za sahranu koja neće biti u N. Sadu. Pa organizuj ove ovde pa one tamo, pa čitulje, slika, oprema, pop pa običaji o kojima ne znam ništa pa da daće. Pa pomažu tetke i ujaci koji non-stop zovu odande i ispituju ne kako ćemo, koga ćemo, a ja ne razumem ni šta pitaju pa mi prepričavaju kako je običaj. Ja bih sve to ukinula, ali baka je odvajala od svoje penzije i tražila da sve bude po običajima. Treba sutra sve njih izdržati. A glava me od juče rastura.

Alisa moje saučešće

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back