- Poruka
- 121.838
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije,upalilo se na mestu gde se nokat sece.a nisam sekla skoroUpalila ti se zanoktica?
Gnoji ako pulsira. Probaj sa Gentamicinom. Srećno Smoki da ne bude sec...Radila nocas do tri.uredno se najela sinoc ogromne salate sa svacim dijetalnim da ne bih jela pecivo,ali kako???kako kad celu noc stoji ispred mene??
Jabuku sam uredno vratila
Probudio me bol,palac mi pulsira,naduo se,crven.nit sam se udarila,nit posekla...
Satima mi pulsira.sad sam nasla mast gentamicin pa namazala,samo da ne moram kod lekara![]()
Pojma ti nemasruzan je za sve pare
kupi i "nama" jedan : ))))

Ako gentamicin ne odradi nista do sutra, a vrlo je moguce da podbaci, kupi hidrociklin mast onda i sutra to mazi pa zastiti flasterom da ne ostavljas masno svuda po kuciNije,upalilo se na mestu gde se nokat sece.a nisam sekla skoro

Zali malo kiselom vodom da ti lakneBila juče u Pizza baru i sad još uvek varim večeru![]()
pa se neckam dal da probamPa kakav neseser takav i sadržaj unutra.Pojma ti nemas
Znas kako je flafi i mekan jojjj
A unutra neki dezodorans i kupka, za decu neki sladak secerni miris, fuj bre, dacu nekom detetu to.....
Našla sam ti ja torbu za taj neseser.Pojma ti nemas
Znas kako je flafi i mekan jojjj
A unutra neki dezodorans i kupka, za decu neki sladak secerni miris, fuj bre, dacu nekom detetu to.....

Pa daaa, deciji jePa kakav neseser takav i sadržaj unutra.![]()

InjaooooNašla sam ti ja torbu za taj neseser.
https://www.newchic.com/brenice-crossbody-bags-3610/p-1582697.html?rmmds=category

Bingoprevise je cosava
da je bar mackin rep dlakav, a torba drecavo zelena![]()
znam te, znas me...

)))ako pulsira onda se upaliloNije,upalilo se na mestu gde se nokat sece.a nisam sekla skoro