Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mačka je dr spec., ne spremačica ili medicinska sestra.
Stručni kadar je uvek na ceni, još ako je reč o kvalitetnoj ženskoj personi, pa to se i na rukama nosi ako zatreba, sećam se jednom ulaska neke mačketine u upravnu zgradu NIS-a u Maksima Gorkog, maltene joj crveni tepih ne raširiše da pređe nekoliko metara od limuzine koja ju je dovezla do ulaza, led je te zime na ulicama bio deblji nego u dvorani na Spensu, a ona na lomovrat štiklama.

Meni je u studenjaku jedan od najodurnijih poslova bilo iznošenje smeća iz sobe, uvek sam to eskivirao, ubeđivale me komšinice da su tipovi koji nose đubre dole do kontejnera hot, da cure to gotive, da obraćaju pažnju na takve vredne i marljive dase čistunce, aja jok, nisam im verovao. :malav:

A stvarno bre, pa kako ste ranije držali smeće? Nor osamdesetih?
To je bilo moje zaduženje kući, npr, da izbacujem smeće napolje. I ne smrdi jer ne stigne da se usmrdi zato što se iznosi jednom ili dvaput dnevno. Dođeš, pracneš tušom i tašom i gotovo.
Nikakva nuklearna fizika.
ne znam za tebe, ali moji su uvek u kanti imali kesu..nikad nismo bacali iz kante u kontejner.

Tab je u pravu, glupo je praviti korak u nazad, odricati se najlona koji je kao ambalaža doneo revoluciju, bolje je pronaći neka inovativna rešenja iz oblasti uklanjanja otpada. Vreme o kome pričate, pre nego što je najlonska ambalaža postala široko dostupna, je upravo tragikomično, kad su babe čuvale svaki komad plastičnih omota, da bi to za još puno toga iskorišćavale, što je neko karikirao kad su prale i kese od mleka i koristile ih za pakovanje nečega drugog.

Devojcice i zenski petkovi (kako ide mnozina od petko?) evo nove teme na kojoj cete nastaviti sa uobicajnim iznosenjem vasih trenutnih aktivnosti ....

Ko je nov ovde pa ne zna, da ga uputim, tema sluzi za iznosenje trenutnih aktivnosti, sto intimnijih to bolje! Objavljujemo rat tabuim kao sto su sex, orgazmi, sta jedete, kad vam je dete kakilo, kad ste podojili i brisali guzu, kolika vam je plata i sl
Tri orgazma dnevno - jedna zlatna zvezdica
Pet dojenja dnevno - jedna platinum zvezdica
Plata veca od ministarske - golden shower!
Ko skupi najvise zvezdica na kraju meseca ga tab vodi na krempite :zkez:

Ajmo, ozezi :maramica:
Na poslu sam...... malopre sam se samozadovoljio ..... i tako......

Tab je u pravu, glupo je praviti korak u nazad, odricati se najlona koji je kao ambalaža doneo revoluciju, bolje je pronaći neka inovativna rešenja iz oblasti uklanjanja otpada. Vreme o kome pričate, pre nego što je najlonska ambalaža postala široko dostupna, je upravo tragikomično, kad su babe čuvale svaki komad plastičnih omota, da bi to za još puno toga iskorišćavale, što je neko karikirao kad su prale i kese od mleka i koristile ih za pakovanje nečega drugog.
secam se sto su pravili djakcice od FAX deterdzent vrecica :)

Mi nismo, imali smo novine, ja se nešto uopšte ne sećam najlon kesa u svom detinjstvu, osim onih od mleka i onih za zamrzivač.
Opereš, obrišeš i staviš dva lista dnevnika, prekrije celu kantu, još malo i pretekne :lol:
Јао, јесте, ја све време покушавам да се сетим шта је било пре кеса...новине за ђубре, новине за брисање прозора...не могу да се сетим, али сигурно су имале још неку намену.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back