Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači, baš je bezobrazna kad se drznula tako da očekuje da se ti sad tu cimaš oko nje. Mislim, nije kao da će da ti plati. Oh, wait!
Placa veceru ne privatnog psihologa, slusaoca i pirkaca u dupe...
Jedan razgovor je sasvim dovoljan da se dogovori proslava za 100 ljudi. I vise...
Milion puta mi ljudi pisu i zovu i u ponoc... kad ima smisla odgovaram i u 4 ujutru...

Ali kad me obavestavas o stvarima koje su nepotrebne, onda stvarno... :roll:

Jedan razgovor je sasvim dovoljan da se dogovori proslava za 100 ljudi. I vise...
Milion puta mi ljudi pisu i zovu i u ponoc... kad ima smisla odgovaram i u 4 ujutru...

jbte, cicak totalno je drukcija od npr tebe
mislim, ako hoces pozvacu je ja da joj objasnim

Prosto je! Otkažeš, odbiješ i ćao. Toj ženi je verovatno bitna ta večera isto kao da je za 100 ljudi. E sad, što je tebi bitnija ona za 100 ljudi, to je već neka druga stvar...

Vrago, šta da čitam?
Daj nešto s pola mozga, al da je ef.
Kretala sam ne znam koliko knjiga da pročitam, pretežno valjanih, džabe, zatrovala sam se nepostojećim svetovima, od ovog našeg mi se povraća.
Novi Jerusalim od Pekića, ako nisi već
ili Hadrijanovi memoari, zaboravih ime, neka ženska pisala (ovo bih svrstau u 10 najboljih knjiga na svetu)
to su dve najbolje koje sam čitao u posl 10 godina
super je i Pokoravanje od onog francuza kako se zvaše...
pa zatim Dolina Ise - Česlav Miloš

boli me grlo, odjednom je krenulo i to toliko da ne mogu da gutam nista, ne pamtim da me je ovako bolelo
ako se razbolim ugasila sam, krkam zalfiju, med, propolis i nadam se najboljem
Mene kad prošli put tako bolelo, nisam imala ništa, pa sam ispirala domaćom rakijom i sutra je bilo bolje. To mi moja pokojna baba rekla, još odavno, ja nisam verovala. S tim da sam, ofc progutala, gre'ota da se baci.

Hvala drugari, zabeležila sam predloge, ono što nisam pročitala.

Taro, žmuu je tako krenulo, prvo grlo, dva dana, pa nos još dva i onda kašalj evo dve nedelje, sad već ozbiljno počinjem da tripujem da ima upalu pluća, lekara je uspeo da zakaže tek za ponedeljak :sad2:

Meni je ostalo na grlu. Pijem sirup i lemsip tablete i odlezala jedan dan.
Moje jadno kuce je prestravljeno od vatrometa, nasla sam na netu da pomaze da de uvije u sal. Evo ga sedi i cuti uvijen
20191031_185404.jpg

Hvala drugari, zabeležila sam predloge, ono što nisam pročitala.

Taro, žmuu je tako krenulo, prvo grlo, dva dana, pa nos još dva i onda kašalj evo dve nedelje, sad već ozbiljno počinjem da tripujem da ima upalu pluća, lekara je uspeo da zakaže tek za ponedeljak :sad2:

brrrr, drzim fige da prodje sto pre

on je sesta osoba za koju cujem da ju je ovaj virus oborio
utesno je jedino sto je svih sest osoba bilo muskog pola :mrgreen:

Meni je ostalo na grlu. Pijem sirup i lemsip tablete i odlezala jedan dan.
Moje jadno kuce je prestravljeno od vatrometa, nasla sam na netu da pomaze da de uvije u sal. Evo ga sedi i cuti uvijenPogledajte prilog 608145
O boze :lol:
Javi dal pomaze.mi smo napravili bas bas brzu setnju pola sata oko kvarta,pola sam ga nosila zbog neke pucnjave.ja cu pred novu da mu dajem svakodnevno kalmvet,prosle godine mu je dosta pomoglo

jbte, cicak totalno je drukcija od npr tebe
mislim, ako hoces pozvacu je ja da joj objasnim
Ne verujem
Stavim tel na punjac... zavrsila sa njom... okupam decu, legnem, popijem vino sa muzem i evo uzimam tel i vidim opet tri poruke od nje!!!
Sad sam joj lepo rekla da ne moze i sta moze.
Ovo je stvarno previse drame zbog nicega
Prosto je! Otkažeš, odbiješ i ćao. Toj ženi je verovatno bitna ta večera isto kao da je za 100 ljudi. E sad, što je tebi bitnija ona za 100 ljudi, to je već neka druga stvar...
Pa to nije u redu i nikad to ne bih uradila.
I nisu mi bitne pare.

Evo je i dalje pise, i dalje ne zna ko ce joj gde sedeti i koga sa kim da stavi i ostale velike drame ovog sveta.
Ne pada joj na pamet da sedne svih 30 zajedno? :lol: Vec pravi neku filozofiju. Glupost!

Marice, ja saosećam sa tobom. Mi smo lakše odlučili kakav ćemo auto da kupimo, nego neki kakvu tortu da poruče.
Hvala :zag:

Eto neko da razume o cemu pricam.
Stvarno razumem kad se prave svadbe i kad gledas ko ce gde da sedi, i sve ostalo... skroz razumem i brigu i stres i sve...
Ali covece pravis veceru za 30 ljudi povodom diplomskog. I mesec dana nekoga zoves i kuckas... tri dana pravis raspored stolova ko ce gde da sedi... prvo ispostuj goste i dodji na vreme... drugo, sta imas da odvajas tako mali broj ljudi... trece, itd...

Hvala :zag:

Eto neko da razume o cemu pricam.
Stvarno razumem kad se prave svadbe i kad gledas ko ce gde da sedi, i sve ostalo... skroz razumem i brigu i stres i sve...
Ali covece pravis veceru za 30 ljudi povodom diplomskog. I mesec dana nekoga zoves i kuckas... tri dana pravis raspored stolova ko ce gde da sedi... prvo ispostuj goste i dodji na vreme... drugo, sta imas da odvajas tako mali broj ljudi... trece, itd...
Jel ce da nosi kiflice na faks? I pecenje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back