Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
secam se sto su pravili djakcice od FAX deterdzent vrecica :)
Pa da, takvo je to bilo vreme, mene je u najranijem detinjstvu pazila baka, jedna stara Mađarica iz komšiluka, koja je bila fan plastične ambalaže tada kada je bila deficitarna, svaki komad je brižljivo čuvala da bi ga naknadno upotrebljavala, a tu naviku je zadržala i kasnije kad je najlon postao dostupan i uobičajen za pakovanje, i na svaku najavu ukidanja najlona setim se tog vremena kad su babe kao veverice akumulirale zalihe ambalaže.

A u gradovima nije pritisak na vodovod?
Nema gomile auta?
Otpada?

Zato i napisah planina smeca na ulasku u NS.
Ja se ne zezam.
Mm i ja kad smo otisli na fax u NS, 2005.godine, tu je bila livada. Sada je ogroooooooomna deponija smeca, tik uz autoput, sam ulaz, ja sam i dalje sokirana. I mestom za deponiju i tom kolicinom, to je ljudi planina ne zezam se.
Odakle dozvole za to ja ne znam
Po zakonu se smetliste mora izmestiti ne znam koliko km od naselja, 10-50 km, moraju se kopati kasete u koje bi se otpad odlagao itd... itd...
Kakva Srbija i lepote... ima jos dole juznije, dok i to ne zatrpaju... uzas
ne kapiras o cemu se radi

boli me grlo, odjednom je krenulo i to toliko da ne mogu da gutam nista, ne pamtim da me je ovako bolelo
ako se razbolim ugasila sam, krkam zalfiju, med, propolis i nadam se najboljem

Pogledaj kako izgleda.
Ako je samo crveno, eventualno otečeno, da se nadaš da je virus.
Ako je gnojavo, hbga, bris i antibiotici, za 24h ćeš biti koliko-toliko funkcionalna.

Pogledaj kako izgleda.
Ako je samo crveno, eventualno otečeno, da se nadaš da je virus.
Ako je gnojavo, hbga, bris i antibiotici, za 24h ćeš biti koliko-toliko funkcionalna.
samo je crveno

ako ti se svideo uve dobra je i druga knjiga, tako kazu
ili mozes da citas skandinavske krimice
meni su oni kul za razbibrigu

gejmen uvek, okean na kraju puteljka npr <3
otmenost jeza
gorderova devojka sa pomorandzama

ovo mi onako pada na prvu loptu
murakami sto kaze vragana, redom sve su dobre

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back