Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bile su dve koleginice u ramondi, kazu da im je to najbolji hotel u srbiji. mislim da je rasprodat do kraja godine :(
bas zelim da idem, ali ne utorak na sredu
Ja odoh sutra. Na bookingu nema nikada mesta, to zaboravi. Mi sto svratili po povratku iz Vidina na klopu i pice, i ja na recepciji par lepih reci i naravno nadjose mi sobu doduse ne kad sam htela mada i nisam htela nesto precizno samo da je vikend.
Ako budes htela imam sad vezu, uvek ima dve tri koje se cuvaju...

Ja odoh sutra. Na bookingu nema nikada mesta, to zaboravi. Mi sto svratili po povratku iz Vidina na klopu i pice, i ja na recepciji par lepih reci i naravno nadjose mi sobu doduse ne kad sam htela mada i nisam htela nesto precizno samo da je vikend.
Ako budes htela imam sad vezu uven ima dve tri koje se cuvaju...
da nam pises utiske kad se vratis :D
hvala za ovaj info, mogao bi da mi zatreba za pocetak decembra, mozda da uglavim rodjendanski vikend pre brisela :D

zlatibor je urbanizovan i upropascen..ja sam se slogirao kad sam video da su ga i zonirali za parking..
ali postoje zato druge planine koje su zanimljive za obilazak ko voli prirodu.
Nista mi se nije dopalo sve u svemu, Zlatibor iz mojih gimnazijskih dana je bio nesto drugo a i ja sam bila valjda drugo, ali svakako nije bilo tako odvratno urbano i neopravdano skupo...

Gledao sam reportažu o kanjonu reke Vučjanke kod Leskovca. Tamo je podignuta bila HC i Le je jedan od prvih gradovau Evropi koji je imao struju. Orud i tekst. induatrija i Mali Mančester....
Na YT nema lepih snimaka...napravili su neki akvapark, ali kad se lrene dalje sve vodopad do vodopada i reka napravila prirodne bazene. Priroda prelepa. Reka kao suza.
Nisam imao pojma da to postoji.
Samo prošišamo kad idemo u Grčku, a i to bih voleo da vidim i da se kupam malo tamo.

ah da. ostavi se skolski ranac na treningu sa sve knjigama i seti se nakon 3 dana :fdlan:
naravno, ni ranca, ni knjiga
Jaoooo... pa jel sam kupio nove knjige?!
I ja bih se nervirala i od svojih para bi kupio nove.
to ti je totalna glupost
nisu zdraviji, a zagadjenja itekako ima
prvo jer je globalno, drugo jer 90 posto infrastruktura ne moze podnijeti pritisak turizma, narocito masovnog pa se, jelte, doslovno pliva u govnima
Ali da plivas ne moras. A mi da disemo moramo! A secerana iz susednom nam grada, ustvari iz oba susedna mesta, ispusta tako lep crni gusti dim, mirisa kiselog govneta, da samim pogledom na njega dobijes tri raka pluca...
Pricam danas muzu o stetnosti plastike i on kaze “Eto a lepo ti govorim ne uzimaj vodu, picemo iz cesme.”
Rekoh Ne brini se, ubice nas smog, ugalj i secerane, nece plastika :lol:
Nema tirkizno more sto jes jes...
Nema nikakvo :aha:
ne znam kako izgleda kad pljujes
Ovo napisano nije pljuvanje vec, nazalost, suva istina. Vidjena i dozivljena :aha:
Zlatibor je postao mesto bluda i razvrata, tamo ko se nije poj.ebao nije ni bio. :D
Tamo jedino to i valja... iz nekog neznanog razloga tamo to radimo cesto i jako dobro... i kad me neko pita sta je lepo na Zlatiboru, pa sex... :lol:

Mm bi u Brisel, Minhen... ne znam sta je sve naveo malopre... ja ne znam koliko puta treba da kazem Necu severnije! Necu u Suboticu da odem! Necu!
Shvatio je, i idemo u Grcku. Skoplje pa Solun. Ne verujem da cemo stici do Atine... moramo do petka nazad... ali je rekao da rezervisem Kipar, cim uhvatim...
Nasla sam ponudu ali mi ne odgovara termin zbog posla... iskopace bolji termin Cicak!!! :malav:

Nema napetosti, odmarate, nema psihickog umora, opusteniji ste zato je seks takav. Tu psiha odradi posao, dok je fizicki deo samo propratni. Zato imate dobar seks.
Mislim da je ipak sreca, nekako se namesti
Mada ima i tog da je odmor
Ja bas ne volim Zlatibor. Bas bas. Ne volim planine generalno.
Sto bi moj kum rekao “Sta da radim tamo? Da setam kao plucni bolesnik?”
Osecam se kao penzioner kad odem na planinu.
Jedino mi se bazen svidja

Mislim da je ipak sreca, nekako se namesti
Mada ima i tog da je odmor
Ja bas ne volim Zlatibor. Bas bas. Ne volim planine generalno.
Sto bi moj kum rekao “Sta da radim tamo? Da setam kao plucni bolesnik?”
Osecam se kao penzioner kad odem na planinu.
Jedino mi se bazen svidja
Znas kako, za seks je potrebno dvoje, ako se tebi planina ne svidja, mozda se tvom muzu svidja pa se to odrazi i na bokji seks.

Jaoooo... pa jel sam kupio nove knjige?!
I ja bih se nervirala i od svojih para bi kupio nove.

Ali da plivas ne moras. A mi da disemo moramo! A secerana iz susednom nam grada, ustvari iz oba susedna mesta, ispusta tako lep crni gusti dim, mirisa kiselog govneta, da samim pogledom na njega dobijes tri raka pluca...
Pricam danas muzu o stetnosti plastike i on kaze “Eto a lepo ti govorim ne uzimaj vodu, picemo iz cesme.”
Rekoh Ne brini se, ubice nas smog, ugalj i secerane, nece plastika :lol:

Nema nikakvo :aha:

Ovo napisano nije pljuvanje vec, nazalost, suva istina. Vidjena i dozivljena :aha:

Tamo jedino to i valja... iz nekog neznanog razloga tamo to radimo cesto i jako dobro... i kad me neko pita sta je lepo na Zlatiboru, pa sex... :lol:
pritisak je i na vodovod,
gomila ljudi dolazi svojim autima
gomila ljudi proizvodi gomilu otpada
nema to veze s plivanjem
zivis u iluziji

pritisak je i na vodovod,
gomila ljudi dolazi svojim autima
gomila ljudi proizvodi gomilu otpada
nema to veze s plivanjem
zivis u iluziji
A u gradovima nije pritisak na vodovod?
Nema gomile auta?
Otpada?

Zato i napisah planina smeca na ulasku u NS.
Ja se ne zezam.
Mm i ja kad smo otisli na fax u NS, 2005.godine, tu je bila livada. Sada je ogroooooooomna deponija smeca, tik uz autoput, sam ulaz, ja sam i dalje sokirana. I mestom za deponiju i tom kolicinom, to je ljudi planina ne zezam se.
Odakle dozvole za to ja ne znam
Po zakonu se smetliste mora izmestiti ne znam koliko km od naselja, 10-50 km, moraju se kopati kasete u koje bi se otpad odlagao itd... itd...
Kakva Srbija i lepote... ima jos dole juznije, dok i to ne zatrpaju... uzas

A u gradovima nije pritisak na vodovod?
Nema gomile auta?
Otpada?

Zato i napisah planina smeca na ulasku u NS.
Ja se ne zezam.
Mm i ja kad smo otisli na fax u NS, 2005.godine, tu je bila livada. Sada je ogroooooooomna deponija smeca, tik uz autoput, sam ulaz, ja sam i dalje sokirana. I mestom za deponiju i tom kolicinom, to je ljudi planina ne zezam se.
Odakle dozvole za to ja ne znam
Po zakonu se smetliste mora izmestiti ne znam koliko km od naselja, 10-50 km, moraju se kopati kasete u koje bi se otpad odlagao itd... itd...
Kakva Srbija i lepote... ima jos dole juznije, dok i to ne zatrpaju... uzas
Pa pođi od sebe, prestani da koristiš kese, jednokratne uloške, plastičnu ambalažu... Kad bi svako krenuo od sebe, sve bi bilo drugačije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back