Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Pa kako da kaze ako je najboljaPa reci mu nisam ni ja najbolja,pa opet me i ti i tata volite najvise na svetu

Vecita dilema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako da kaze ako je najboljaPa reci mu nisam ni ja najbolja,pa opet me i ti i tata volite najvise na svetu
Moj P je riba!Sladak je Kichbran...ja nisam vise slatka...verovatno neću nikada više ni biti...idem da budim tigra...da udahne vazduh...doduše zagađen...
...a to za najboljeg koliko vidim ima veze sa astrologijom...njemu ne pada na um da bude najbolji, naprotiv a sestrin klinac hoće da utepa što sebe što druge ako nije najbolji...razlika izmedju lenje ribe i sasavog jarca...neki ljudi imaju potencijal za uspeh...u detinjstvu često izazovan za roditelje...
Pobegao je na posao a nisam stigla da mu kazem sve sto imam... a smislila sam jos juce...Srećno mu bilo![]()
Joj imam ja jednu vagu, mamu... to je sve samo nije miroljubivo...Ja sam miroljubiva vaga koja se svaki dan karta sa muzem.meni nije vazno ko pobedjuje,samo da se igra.
Al ima dana kad psujem,besnim,dodje mi da pobacam sve karte
Pa dobro,meni po nekad prevagne lav iz podznaka,al vise u smislu da riknem,namestim grivu,pa prilegnem
bili smo sinoc sa njima dok su cekali da petra doveze kuci ministar policijePogledala sam snimak kad je decko vracen roditeljima,bas je emotivno i ja sam se naplakala
o itekako se moze biti nekonfliktan i ambiciozan/uporan.. tu dolazi do izrazaja umetnicka prefinjenost vage da suptilno, bez ispaljenog metka nametnemo sebe kad god zacrtamoMa nisu miroljubive, mm bi trebalo da je pitom i miran, mekan, vaga/rak a sve je osim toga...skoro mu radili procenu ličnosti za neki posao i napisali nekonfliktan uuuuuuuu bokte, ko te slagao, on je jako ratoboran i uporan covek...ali osetljiv, to stoji...I tako nam kažu ah, savršena kombinacija vodolije i vage a niti on ima osobine vage niti ja vodolije...tako da astrologija ipak nema veze...
Nemojte da mi zezate seprtlju i plašljivu mamu seprtlje...samo se bojim da se ne slupa mnogo...
zezas da ga je ON dovezao?bili smo sinoc sa njima dok su cekali da petra doveze kuci ministar policije
mislim da je ceo grad sinoc plakao kad je mali izasao iz kola. strasna trauma, prestrasna![]()
Naravno da ne bi.Meni ne smeta ko ga je dovezao i iskoristio situaciju da dobije poen.jbg tako svet funcionise,ali moram da priznam da mi je proslo kroz glavu,da li bi tako munjevito odreagovali i da je dete nekog siromaha
pogledaj snimak na blicovom sajtu, izlazi prvo ministar iz kola pa onda otvaraju vrata detetu, cini mi se.zezas da ga je ON dovezao?
sad cu da idem da iscitam sta se desavalo, juce nisam smela da kliknem na vesti. jos je mali preslatko dete, sto naravno nema veze, ali bas upada u oci kako je mali i mio i lep.
jadni roditelji, preziveli su najgori strah koji neko ko ima decu moze da prezivi..on ce brzo da se oporavi, mladost je cudo.
dobro je, dobro je, dobro je, sad je sve dobro.
i, dobro jutro, naravno.![]()
reagovali su odmah zato sto je odmah bilo jasno da je otmica, nema to veze sto su oni bogati. da je samo prijavljen nestanak, ne bi sigurno reagovali odmah, bilo bi sumnje da je zaglavio negde sa drugarima, da je pobegao od kuce ili slicnoMeni ne smeta ko ga je dovezao i iskoristio situaciju da dobije poen.jbg tako svet funcionise,ali moram da priznam da mi je proslo kroz glavu,da li bi tako munjevito odreagovali i da je dete nekog siromaha