Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Isto... vrh...tacno zamisljam scenu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto... vrh...tacno zamisljam scenu![]()
Jesam.
Vidi, ako meže lepo, idemo lepo. Ali ako mi namerno i bahato nešto radiš umem da budem jako gadna.
obuj one svoje nanuleJa hocu da se druzim sa reginom
Ali kako uspes da nalupas musko?!
Ja sam niska za te poduhvate... a bas lepo sto jesi... cisto pedagoski![]()
Dzaba miki dzaba...obuj one svoje nanule
izduzice te
Upišeš kod Tončija kurs ''Kako da porasteš?''Dzaba miki dzaba...![]()
Sad razmišljam, je l se znalo šta im je bio plan?otac i dva sina i jos neki pomagaci, drugovi sinova valjda
NikadVozaci jel dizete rucnu svaki put kad stanete na semaforu?
Jel se secas kako je pravilnoNikad
Ja ni na parkingu.samo ubacim u brzinu
Nisam bas vozac, al ajd. .povlacim na uzbrdici ako je kolona iza mene I kad se parkiram.Vozaci jel dizete rucnu svaki put kad stanete na semaforu?
Zanima me jel to pravilno, jer se toga ne secamNisam bas vozac, al ajd. .povlacim na uzbrdici ako je kolona iza mene I kad se parkiram.
Ne vidim poentu povlacenja na semaforu, osim ako ne traju pola godine a u tim slucajevima sugerisu gasenje motora
Jel se secas kako je pravilno![]()
Ono pre 35 god???Jel se secas kako je pravilno![]()
Jel da? Ja se toga ne secam takodje.Ono pre 35 god???pobrkam i deci imena...
Vidim da sin digne na parkingu,sigurno je tako ucio.na semaforu 100% kod nas ne treba
Pitam da znam jel sam izlapelaDžaba pitaš šta je kod nas pravilno kad mi sve radimo kontra od njih.
Nikada mi instruktor nije pomenuo povlacenje na semaforu. Ako ti to trazi,moguce da su im pravila drugacija.Jel da? Ja se toga ne secam takodje.
I volan pogresno drzim po njihovom
Ne kritikuje nego zna da mi ne moramo da radimo push and pull kad skrecemo. To znam sigurno da nije kod nas praviloNikada mi instruktor nije pomenuo povlacenje na semaforu. Ako ti to trazi,moguce da su im pravila drugacija.
Kad im je volan na desnoj strani, sve je moguce: )
Kako drzis ruke? Sta te tu kritikuje?
To je isto 10 do 2, nego imaju tehinku za skretanje. Jel si ti to imala push and pull se zoveKako se po njima pravilno drži volan? Znam da sam ja učila da se drže ruke na 10 do 2.