Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sladak je Kichbran...ja nisam vise slatka...verovatno neću nikada više ni biti...idem da budim tigra...da udahne vazduh...doduše zagađen...

...a to za najboljeg koliko vidim ima veze sa astrologijom:lol:...njemu ne pada na um da bude najbolji, naprotiv a sestrin klinac hoće da utepa što sebe što druge ako nije najbolji...razlika izmedju lenje ribe i sasavog jarca...neki ljudi imaju potencijal za uspeh...u detinjstvu često izazovan za roditelje...

Trenutno cekam masinu da rasirim ves
Opeglala sam planinu vesa, od 7 peglam
Mm se buni sto sirim ves po radijatorima, na sred dnevne kacim ofingere sa majicama i kosuljama, a zicu drzim u hodniku... sad cu namerno i drugu da rasirim na sred dnevne... :lol:
Kaze Siri gore na galeriji!
Jel ti siris!?
Ne!
Onda se ne pitas!
Opet tvoja menstruacija, sta ce tek u klimaksu biti.

Sladak je Kichbran...ja nisam vise slatka...verovatno neću nikada više ni biti...idem da budim tigra...da udahne vazduh...doduše zagađen...

...a to za najboljeg koliko vidim ima veze sa astrologijom:lol:...njemu ne pada na um da bude najbolji, naprotiv a sestrin klinac hoće da utepa što sebe što druge ako nije najbolji...razlika izmedju lenje ribe i sasavog jarca...neki ljudi imaju potencijal za uspeh...u detinjstvu često izazovan za roditelje...
Moj P je riba!
I uzasno nastrojen da bude pobednik i najbolji.
Igra sa mm fudbal, kaze vodim 80:0 :lol:
Mm mu da jedan go, ovaj se baca, vristi, kida... kao da ga kolju... :lol:
Samo se okrenemo i odemo... i kazem mu ako ne prestane uskoro, i ako mu dodjem, znace zasto place...
Kad igramo sah isto... u pocetku je rusio figure ako izgubi... sad se suzdrzava, ali vidis u njemu da gori... samo sto ne pukne :roll:

Srećno mu bilo :lol:
Pobegao je na posao a nisam stigla da mu kazem sve sto imam... a smislila sam jos juce...
Vratice se... mora se vratiti... :lol:
A mozda me i nazove...
Necu pred decom...
Ja sam miroljubiva vaga koja se svaki dan karta sa muzem.meni nije vazno ko pobedjuje,samo da se igra.
Al ima dana kad psujem,besnim,dodje mi da pobacam sve karte
Joj imam ja jednu vagu, mamu... to je sve samo nije miroljubivo... :lol:
Mislim ona misli da jeste, i da je savrsena... ali nikad Izvini!!!

Ma nisu miroljubive, mm bi trebalo da je pitom i miran, mekan, vaga/rak a sve je osim toga...skoro mu radili procenu ličnosti za neki posao i napisali nekonfliktan uuuuuuuu bokte, ko te slagao, on je jako ratoboran i uporan covek...ali osetljiv, to stoji...I tako nam kažu ah, savršena kombinacija vodolije i vage a niti on ima osobine vage niti ja vodolije...tako da astrologija ipak nema veze...
Nemojte da mi zezate seprtlju i plašljivu mamu seprtlje...samo se bojim da se ne slupa mnogo...

Ma nisu miroljubive, mm bi trebalo da je pitom i miran, mekan, vaga/rak a sve je osim toga...skoro mu radili procenu ličnosti za neki posao i napisali nekonfliktan uuuuuuuu bokte, ko te slagao, on je jako ratoboran i uporan covek...ali osetljiv, to stoji...I tako nam kažu ah, savršena kombinacija vodolije i vage a niti on ima osobine vage niti ja vodolije...tako da astrologija ipak nema veze...
Nemojte da mi zezate seprtlju i plašljivu mamu seprtlje...samo se bojim da se ne slupa mnogo...
o itekako se moze biti nekonfliktan i ambiciozan/uporan.. tu dolazi do izrazaja umetnicka prefinjenost vage da suptilno, bez ispaljenog metka nametnemo sebe kad god zacrtamo :flert:

bili smo sinoc sa njima dok su cekali da petra doveze kuci ministar policije :roll:
mislim da je ceo grad sinoc plakao kad je mali izasao iz kola. strasna trauma, prestrasna :(
zezas da ga je ON dovezao?
sad cu da idem da iscitam sta se desavalo, juce nisam smela da kliknem na vesti. jos je mali preslatko dete, sto naravno nema veze, ali bas upada u oci kako je mali i mio i lep.
jadni roditelji, preziveli su najgori strah koji neko ko ima decu moze da prezivi..on ce brzo da se oporavi, mladost je cudo.
dobro je, dobro je, dobro je, sad je sve dobro.

i, dobro jutro, naravno. :)

zezas da ga je ON dovezao?
sad cu da idem da iscitam sta se desavalo, juce nisam smela da kliknem na vesti. jos je mali preslatko dete, sto naravno nema veze, ali bas upada u oci kako je mali i mio i lep.
jadni roditelji, preziveli su najgori strah koji neko ko ima decu moze da prezivi..on ce brzo da se oporavi, mladost je cudo.
dobro je, dobro je, dobro je, sad je sve dobro.

i, dobro jutro, naravno. :)
pogledaj snimak na blicovom sajtu, izlazi prvo ministar iz kola pa onda otvaraju vrata detetu, cini mi se.
a on jadnicak kad je video mamu kaze mama vodi me kuci :(

Meni ne smeta ko ga je dovezao i iskoristio situaciju da dobije poen.jbg tako svet funcionise,ali moram da priznam da mi je proslo kroz glavu,da li bi tako munjevito odreagovali i da je dete nekog siromaha
reagovali su odmah zato sto je odmah bilo jasno da je otmica, nema to veze sto su oni bogati. da je samo prijavljen nestanak, ne bi sigurno reagovali odmah, bilo bi sumnje da je zaglavio negde sa drugarima, da je pobegao od kuce ili slicno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back