tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
kako je bilo?
nisam isratila, ti nemas dozvolu ili imas nasu ili nesto trece?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ćutim...
Ovde da se radi anketa ti bi upao u onaj 1% forumaša koji nema kućnog ljubimca. Mislim da žene sve do jedne imaju. Kvinsi se držala dobro, ali i ona je upala u ovu statistiku. Možda ove nove forumašice okrenu trend.
Imam nasu koja ovde ne vazi, nikad nisam vozila niti imala svoja kola. Tako da je sve ispocetka.kako je bilo?

Nisi jedini. Ne znam šta bi trebalo da se dogodi da pustim psa ili mačku u kuću. Nikad ne reci nikad, ali stvarno samo da nekom život zavisi od toga, pristala bih.Misliš jedini ja ovde bih držao ljubimca isključivo napolju?
Pa izvinite što vam kvarim statistiku![]()
Ma ne, među retkima si koji još uvek nemaju. Lepo sam rekla, nemoj da dodaješ.Misliš jedini ja ovde bih držao ljubimca isključivo napolju?
Pa izvinite što vam kvarim statistiku![]()
Ma ne, među retkima si koji još uvek nemaju. Lepo sam rekla, nemoj da dodaješ.
To može da se poveže sa onim stereotipom da su forumaši ovde i na drugim forumima introverti. Statistički gledano, opet.
Nisu svi naravno, većina.
Dobro, to sam shvatila. Mislila sam trenutno.Rekao sam ti da sam imao psa 14 godina. Kad steknem uslove, imaću ga ponovo.
Dobro, to sam shvatila. Mislila sam trenutno.

Ali stafordi su ubedljivo najbolji, jako često im se dešavaju opstipacije, bš su osetljivi, trpe sve - klizme, užasno neprijatne rektalne preglede i sve što još ide u skladu sa tim, vidiš da se grči od bola ali eventualno samo cvilne.
Mislim da se zato i koriste za borbu, jer užasno mogu da trpe
Skrinsotovah, sutra idem za ns, danas nisam nasla one knjige ovde... tako da svakako planiram lagunu u bigu, a potrazicu i ove sto si mi navela. Hvala.
Za “pravo” mleko, nisam im nikad uvodila.
Kad su prestali da sisaju, P sa godinu i po, malena posle dve, prosto nisam sisanje menjala ni sa cim.
Vecera, pranje zubica i spavanje.
Nikakve flasice, mleka itd...
Mleko koristimo u ishrani, tata im cesto za dorucak/veceru daje keks i mleko, pojedu keks iz mleka, nikad ne popiju mleko.
Uglavnom jogurt, ako hoce nesto uz dor/veceru.
Nisam protivnik ali smatram da nije obevezno.
I da, zube su poceli da peru mnogo ranije
Da me neko ne napadne da su tek tak poceli da peru.
. Fluor nisam uvodila, možda bi trebalo...mač sa dve oštrice, ako guta fluor ne valja a ove biljne nemam pojma da li lepo očiste...Zato sam ja sve te takozvane ljubitelje životinja isključio iz kruga ljudi sa kojima se družim.Devojka i dalje čuva mačku, znači kad je vidim kako sa poda skoči na kuhinju i hoda po ploči, šporetu, uđe u sudoperu... vrištim iznutra.

a on naivna dobrica objasnjava joj dvadeset puta ova nista ne kapira

.....ja cu sa mackom pod miskom da emigriram 
tom kucetu iz tasniceevo dva dana čitam šta se piše o živuljkama, da ili ne, ovo ono i tjah, nije to za mene, ni u kom obliku,
zapatila sam svašta nešto od boleščina, odakle mi pare da lečim i životinju a da je gledam kako se muči
ne dolazi u obzir....u stanu nemam ni buba švabe a kamo li da mi nešto non stop trčka okolo, po meni
životinja nema šta da traži u kući, da to valja i dalje bi kuća i štala bile u jednom komadu i spavali bi s
kravama kao nekad, čisto veselje...a kad vidim kuče kako viri iz tašne sa kikicama i džemperićima i
cipelicama, e pa stvarno....volim životinje, stvarno ih volim ali one imaju svoja staništa i tamo neka
i ostanu...
Medo,sta sad mi koji imamo zivotinje treba da budemo pljunuti po sred cela sa tim da su nam kuca i stala isto ili sam promasila poentu?
imam ja ceger da ti damAko mi macka da onu dior,samo cu da je okrenem naopacke

Ne brini lepo smo se mi organizovali ja sam samo htela malo izazova spremna da će to da iskulira...,Sedite na jedan od onih brodica kod bele kule,uzmete pice,uzivate u pogledu,suncu i ljuljuskanju na vodi
Meni je svaki boravak na vodi opustajuci
Ja sam do skoro imala bubašvabe. Joj, kad se setim.![]()
Pa jel tako? Radi rukama...E bas je neki gmaz .... udari mu jednu vaspitnu![]()