Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[
Bolje pamtim Vilnus, ona je imala vrlo dobru odgajivačnicu biglova. Lepi su bili kao lutke.

Labrador retriveri i goldeni važe za pse sa najuravnotoženijim karakterom. Nivo agresije 0. Izuzeci, kao promene ponašanja, spadaju u one elominatoene za rasu kao takvu Imam neki bambusov štap, dovučeđ i mač nekad, i kad krenem da pretim Baji, on nema pojma šta je to, ni na moj ton ne reaguje. Podigut štap će 99 posto pasa da shvati kao pretnju. Ali, kad mu kažem ne, vrlooo dobro zna da ne sme.

Moj klinac, on je bio stariji, a odna smo često imali bebe u gostima su znale da padnu na sred psa sa kreveta, a Lakiša leži i ne mrda da uh ne povredi. Sestrić je jahao Lakišu kad je imao 2 god, branili smo mu, al dete ko dete (:

Gde leži problem kad objave da su lab. ret ili goldeni ujedljivi. Da, oni spadaju u prvih možda. Labovi i gold. su veoma druželjubivi. Moraju svakom psu da se jave. Od kontakta sa psima, ako taj drugi pas ispolji neprijateljstvo, lab i golden će da sačekaju malo, pa ako se nastavi, ladno će da krenu u fajt. Imali smo Zorbu, taj je bio kapitalac u društvu pasa...i odvede ga komša na Ušće..tamo 3 dobermana. A komša stariji čovek i kaže klimcima da pripaze malo na psd jer će Zorba da ih razvali. Klinci, kao, šta je matori, ne zasmejavaj nas i krenu dobermani..koji su pitomi i dobri ako ih gazde ne pokvare, mice male na Zorbu i on ih naslaže ko Ciganče napolitanke.
Fora je što je jednog baš razbucao, pa dolazila i milicija, a komša advokat .
Lakiša je jednog lovačkog mešanca višeg od njega i mlađeg tada 5god. prebacio kao slinu preko glave.
Bagzi isto reaguje kad ne naiđe na prijateljstvo, nego mržnju i napad.
Fala Bogu nisu tunjavi, pa se brane. Ako naiđe na lep prijem kod drugog psa, njušnu se i ćao..pred ženkama puzi i cvili, nema veze da li su sterilsane ili ne.

Što se vetova tiče, Laki je bio miran, trpelljiv, niko nije morao da ga drži. Odem zapaliđ cigaretu, vet se zanima i vezuje sitne pse..Laki kao mumija, ne mrda na stolu..Ovaj sad Baja bi samo ljubio sve ljude i veteinare, a vetovi imaju frku da ih ne povrede jer su psi teški.

KOLIKI post; pisao sam za g-dine goldene i labove mužjake, ženke su prrrrave damice (:
Laki je bio koja rasa?
Meni nije problem i da je neki životinja ujedljiva, ali kada vlasnici znaju to i u skladu sa tim se i ponašaju. Znaš u kojim situacijama može da nastane problem i gledaš da ih izbegneš. Jer i najmiroljubivija životinja će reagovati instiktivno i braniće se ako misli da je napadnuta.
Moj je mačak problematičan i decu u skladu sa tim i vaspitavam, da znaju kako smeju da mu priđu i šta nikako da ne rade. Veći mi je problem kad ljudi idealizuju ljubimce pa bude onda svašta.

Poznanik iz grada šetao je stalno ogromnog psa, ne znam koja je rasa. Ima ih dvoje. Jedan je iz čista mira napao njegovu prijateljicu sa kojom se stalno posećuje. Da žena nije stavila ruku zaklao bi je. Ovako je završila izgrebana izujedana u zavojima. Nego srećom da je samo jedan napao, da su oba psa napala ne bi mogao da je odbrani. Iz čista mira. Šta mu je zasmetalo, bile su one vrućine, ko zna... To je problem, kad ne uočiš opasnost na vreme.

Za neke stvari misliš da se dešavaju samo u filmovima. Sinoc su kidnapovali sina naših prijatelja. Oni su bas bogati, ali žive skromno i ne bahate se, ali su veliki igrači u poljoprivredi. Svi se nadaju da je otmica zbog otkupa, ali već 12 sati se niko ne javlja
Tuga :(
Mene je zivot pre x godina naucio da vrlo lako umesto spanske serije posmatras svoj zivot kao neki film... :aha:
Nadam se da je otet i da ce ga vratiti, po bilo koju cenu... a onda pobeci iz ove kauboj drzave

Znam da ništa ne znači, ali ako je otmica sa otkupom, bio je neki slučajmkad su oteli dečka, držali ga u nekim napuštenim kućama vezanog. To je trajalo.....kako su bili u pitanju amateri, toliko su bili konfuzni, da je dečko ostajao na kraju često1 sam i uspeo da pobegne...

[

Laki je bio koja rasa?
Meni nije problem i da je neki životinja ujedljiva, ali kada vlasnici znaju to i u skladu sa tim se i ponašaju. Znaš u kojim situacijama može da nastane problem i gledaš da ih izbegneš. Jer i najmiroljubivija životinja će reagovati instiktivno i braniće se ako misli da je napadnuta.
Moj je mačak problematičan i decu u skladu sa tim i vaspitavam, da znaju kako smeju da mu priđu i šta nikako da ne rade. Veći mi je problem kad ljudi idealizuju ljubimce pa bude onda svašta.

Poznanik iz grada šetao je stalno ogromnog psa, ne znam koja je rasa. Ima ih dvoje. Jedan je iz čista mira napao njegovu prijateljicu sa kojom se stalno posećuje. Da žena nije stavila ruku zaklao bi je. Ovako je završila izgrebana izujedana u zavojima. Nego srećom da je samo jedan napao, da su oba psa napala ne bi mogao da je odbrani. Iz čista mira. Šta mu je zasmetalo, bile su one vrućine, ko zna... To je problem, kad ne uočiš opasnost na vreme.
Laki je bio zlatni retriver, bele boje. Divan.
Bilo koji pas koji napada ljude ...mora da prođe socijalizqciju, postoje obučeni instruktori, ljudi i kampovi gde se obavlja uspešno...ako pas pokazuje agresiju i dalje i to konstantno, tu nema pomoći i pas mora na uspavljivabje.

Znam da ništa ne znači, ali ako je otmica sa otkupom, bio je neki slučajmkad su oteli dečka, držali ga u nekim napuštenim kućama vezanog. To je trajalo.....kako su bili u pitanju amateri, toliko su bili konfuzni, da je dečko ostajao na kraju često1 sam i uspeo da pobegne...
Sumnjam da su amateri ako su ljudi imucni. .
Garant su fini porodicni ljudi sa velikim bankovnim racunom.
Ja sam gora od moce za takve stvari, teski monstrum :aha:

Bilo koji pas koji napada ljude ...mora da prođe socijalizqciju, postoje obučeni instruktori, ljudi i kampovi gde se obavlja uspešno...ako pas pokazuje agresiju i dalje i to konstantno, tu nema pomoći i pas mora na uspavljivabje.
Ovo su bili mirni psi, šetao ih je bez korpe po gradu. Moja ih deca mazila uz dozvolu. Mislim da su kavkaski ovčari, nisam sigurna. Ne šeta ih više, nisam ga viđala. Ne znam šta je sa njima uradio. Mora da je strašno kad se tako nešto desi.

Ovo su bili mirni psi, šetao ih je bez korpe po gradu. Moja ih deca mazila uz dozvolu. Mislim da su kavkaski ovčari, nisam sigurna. Ne šeta ih više, nisam ga viđala. Ne znam šta je sa njima uradio. Mora da je strašno kad se tako nešto desi.
Ne znam, mora da postoji neki okidač, a ja ne nalazim opravdanje u konkretnoj situaciji.
Druga priča je kad imaš psa koji čuva dvorište i pušten je da brani kuću od uljeza.

Videla sam razliku između dva psa iz istog legla. Jednog vaspitavali vlasnici, uzeli ga malog. Drugog dreseri, vlasnici ga uzeli kad je već imao 6 meseci. Nebo i zemlja.

nemoj čičak ko boga te molim, nemoj oko ovoga na taj način, toliko toga ima o čemu ni ne želiš da znaš, ne nagađaj tek da bi nešto rekla,
ovde još uvek nije izglasan Amber alert čini mi se iako Jurić
pokušava na sve načine, najgore je što država ne daje podršku
takvim stvarima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back