Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sajam knjiga teško (na sajmu automobila nikad nisam bila)... Još što imaš te neke tematske dane, promocije, potpisivanje knjiga, bla bla...

Ja kad sam završila poslovni deo, sa drugaricom sam jurila okolo jer je htela na neka od tih potpisivanja... Kao i milion drugih ljudi :lol:

Štandovima ne možeš da pridješ... U delu sa polovnim knjigama kao na pančevačkom buvljaku vikendom...

+1 za čaj
čaj sa manastirskkm medom i propolisom.
Boljše.sam (:

Goldeni i labovi obožavaju decu, ljude, igru, učenje. Imaju 8000 više receptora za njuh od bilo koje druge rase. Nažalost, to ljudi umeju da zloupotrebe, al nećemo o tome....najveće su maze na svetu :heart:
Mimi' s mom sa kućnih ljubimaca, znaš je... Ona uopšte nije imala tako dobro mišljenje o labradorima. Skloni su... iznenadnim reakcijama. Volela bih da mogu tačno da prenesem njenu priču ali se ne sećam tačno. Znam da je poenta bila da su jako nepredvidivi spram reputacije koju imaju, pouzdanih porodičnih pasa.

pas ima svoj karakter, i na to kakav ce pas biti utice i rasa i karakter i vlasnik
nisu psi igracke na navijanje pa da zavisi samo od vlasnika

ali da, vlasnik umnogome oblikuje psa, sto opet ne znaci da ponasanje psa celog zivota zavisi samo od vlasnika

Digla noge, radi samo H&M priču jaka i shvatila da nemam inspiraciju. Pijem kafu i usisem morski vazduh.
Toliko želim da se preselim uz more negde da je to već prešlo u hronično...

Prilozi

• E1DC6CDC-539F-42E8-8530-AE7CC1F2FCB0.jpeg
    E1DC6CDC-539F-42E8-8530-AE7CC1F2FCB0.jpeg
    78,4 KB · Pregleda: 60
ni ponadala, moje iskustvo sa sajmovima na kojima radimo su obično takva,
nedeljom od 5 sati se prazni, odlaze izlagači, sutra je radni dan pa se ljudi
spremaju za posao, deca škola itd....a i što ja uvek moram da budem u pravu :mrgreen:
Na sajmovima na kojima si radila jeste tako, radila sam i ja te manje
Ali auto i knjige su potpuno druga prica, masovni su jako

Tara, da nabavis kuce sto pre. :D mi smo juce imali goste. Izmorili su jedno drugo posteno. Ovde ga je setao po kuciPogledajte prilog 606656Pogledajte prilog 606656

ljubavi dve, bilo je to obostrano uzivanje <3

osecam da ce tako biti i kod nas
na korak smo od one pudle samo mi je nis daleko i nikako da nadjemo vremena da odemo, treba nam ceo dan slobodan a to je misaona imenica
nadam se da ga nece prodati do tada, u kontaktu smo redovno

nisu bre, zlatni retriveri su mace male :)
pravda za retrivere :heart:
a i labradori su u istoj kategoriji pasa
pas je onakav kakav mu je vlasnik
Očigledno da ja ne znam. :lol:
Išla da proverim o čemu je pričala, ne znam da li su znali da gricnu u veterinarskoj ordinaciji, ili van njen i ne znam koga. Znam samo da je to uvek naglašavala, da nije ni kod jedne rase videla da su toliko incidentni.
Našla sam neki post gde opet pominje da su ujedljivi.

Očigledno da ja ne znam. :lol:
Išla da proverim o čemu je pričala, ne znam da li su znali da gricnu u veterinarskoj ordinaciji, ili van njen i ne znam koga. Znam samo da je to uvek naglašavala, da nije ni kod jedne rase videla da su toliko incidentni.
Našla sam neki post gde opet pominje da su ujedljivi.
verujem da jesu oni koji su istrumirani, zato sam napisala da je pas kakav mu je vlasnik
pse na zalost uzimaju i oni koji na njih gledaju kao na igracku bez obaveza
ko nema odgovarajuci tretman, pas ce da ujede od muke isto kao i covek :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back