Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I moje dete na utakmici, odveo ga mm
Znaci ja cu da umrem od smeha koliko se on lozi na kosarku
Najmanji je na utakmici uvek jer je najmladji i shvatio je da za loptu mora krvavo da se bori

Kad izadje u punoj ratnoj opremi ( a iz nekog razloga mnogo mu je bitno da izgleda kao pravi kosarkas) a za glavu nizi od svih jer su statiji umrem od smeha u sebi : ))

Bolje ljudi da smanje brzinu i da ne luduju po putu.kako smo se mi svi vozili u kolima bez vezivanja pojasa pozadi?
Ok,bezbednije je.ali to je sad pitanje zivota i smrti,a ljudi sve brze i brze voze

meni je hit kad cujem, a iskreno i na ovom forumu sam citao kako su neke forumasice izjaviljivale kako kad voze dete voze opreznije..

mislim..ne pada im na pamet da i kad ne voze svoje dete u nekim drugim kolima je necije dete?

nije mi jasna ta oprezna voznja kad voze dete, a ne toliko oprezna kad ne voze..

zakupac koji je drži 30 godina ne može da učestvuje na licitaciji jer su promenili uslove, mora imati 50 zaposlenih i 150,000,000,
Ratko to nema i naravno da će izgubiti zakup, Peconi je izgleda novi zakupac i naravno da neće ostaviti šansu onakvu kakva je, koga boli
za istoriju i uspomene i Beogradske priče, sve ovo što se događa polako ali sigurno ubija volju u ljudima da se bore i protive

Poslednja izmena:
spora voznja je i opasnje od brze, to je cinjenica ali slalomi i uletanja u krivinu su uvek opasni i bahati.

problem kod nas je sto kad neko odradi slalom izmedju par automobila odmah pomisli kako je do jaja reli vozac, u najmanju ruku sumaher....

Табе, све сам прочитала, не брини, али реагујем само на овај део, не пише ми се елаборат на ту тему.
nisi procitala :tongue2:
nego se sad izvlacis kad vidis da si se istrcala :mrgreen:
ne mozes da odgovris na segment poruku koja je odgovor na drugu poruku ..

a posto ti treba navodilo za uporabo :)
evo na sta se odnosi moj post.
https://forum.krstarica.com/threads/sta-trenutno-radis-11.892569/post-38696902

:mazi:

zakupac koji je drži 30 godina ne može da učestvuje na licitaciji jer su promenili uslove, mora imati 50 zaposlenih i 150,000,000,
Ratko to nema i naravno da će izgubiti zakup, Peconi je izgleda novi zakupac i naravno da neće ostaviti šansu onakvu kakva je, koga boli
za istoriju i uspomene i Beogradske priče, sve ovo što se događa polako ali sigurno ubija volju u ljudima da se bore i protive
Ček, a što je promenjen onomad naziv Poslednja tj. izbačena poslednja, pa ostala Šansa... kad je privatizovana..? I onda kad je renovirana,.svi smo govorili e jbga nije to više to..pa smo išli...meni fino zbog kera i kad se dogovorim sa nekim da se vidim nabrzaka..
Msm, Šansa nije odavno ono što je bila. Realno, nisam ni ja, ne idem u školu ispod i ne častim drugare pivom kad položim ispit na faxu u 9 ujutru (: Oni stariji od mene je pamte kao jedino mesto koje je radilo non-stop.
Msm, možda je proširi Peconi tamo gde je bilijar i toeto..
Krajnje sam protiv tajkuna, al ebiga obožavam Maderu npr. najbolja letnja baša..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back