- Poruka
- 50.275
Uzmi i durex usput, da se ne ljuti Z.
I ostali dušebrižnici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzmi i durex usput, da se ne ljuti Z.
ima i vise, a ko zna i kog je spolaPa ta ima.godina koliko i ja, njoj su ljudi u 40im matorci koliko i meni![]()
Spustaju se sa plafona,mali,providni a neki crni stoji na njemu,ima mnogo buba,leptiri obicni ulecu kao kamikaze unutra.ne znam kako je kod vas, al kod mene je najezda paukova ovih dana
nema gde ne nalecem na njih
sad mi se ispred ekrana pojavila mala crna tacka
ja zazmurim na jedno, pa na drugo oko da proverim da me ne zeza mozda vid i shvatim da se maleni pauk spusta sa plafona
paucine naravno okom vidljive nema
a juce sam u paukovoj mrezi u dvoristu nasla ulovljenog skakavca
ove godine i je najezda skakavaca i puzeva
Ima i drugih nacinanije sramota
nego je prosto smor nacin na koji ti to radis
ko da pises izvjestaj
koji je em beskoristan, em vulgaran
al kapiram da i to moze sprijeciti neke trudnoce, jel
Upravo.Seks u našoj kulturi jeste tabu, pogledaj samo broj maloletničkih trudnoća i abortusa.
To što neko je edukovan i nije mu problem da otvoreno razgovara, ne znači i da je društvo takvo.
Takodje, obrati pažnju koje izraze današnji klinci koriste i način na koji o intimnim odnosima razgovaraju. Oni imaju predstavu o tome što Čičak reče preko kojekakvih starleta i budalaština, ali pravih informacija nemaju jer je roditelje uglavnom blam da pričaju sa decom o tome.
Znaš koliko puta sam ja morala devojčicama u skoli da objašnjavam šta je menstruacija, pored pismenih i obrazovanih roditelja.
Da je tabu, jeste.
Nek' se razvede.Znaci, bukvalno zena mora sama sebe da zastiti jer je muz ne postuje. I tu je mnogo dublji problem, zasto ona dozvoljava uopste odnos ako on ne postuje njene zelje i njeno telo.
NEmoj da te mrzi.Ne baš.
Prvo i osnovno, problem sa tinejdžerima (osim što im čeoni režan još uvek nije do kraja formiran, a samim tim i nemogućnost racionalnog zaključivanja) je taj što umesto da se obrate roditeljima, informacije skupljaju sa interneta i isto tako neinformisanih vršnjaka. Tu spada i ovo čuveno vadjenje pre snošaja, jer su pročitali/čuli kako tako nikako ne može doći do trudnoće, pa eto prošlo im je jednom, znači istina je, hajmo i drugi put, treći sve dok se ne završi trudnoćom.
Čak i roditelji koji imaju izgradjen odnos sa decom, umeju da cvikaju od ovakvih tema, jer oni sami u tom periodu nisu navikli da sa njihovim roditeljima o tome razgovaraju. To je model ponašanja koji je prenosi učenjem kroz generacije, kao i većina modela ponašanja uostalom.
Ima ovde još štošta da se kaže, mrzi me da pišem.
Nema potrebe.Nek' se razvede.
Pa dobro, biće majka 9 jugovića.Nema potrebe.
Oni se vole, samo su tako vaspitani, da ona razume njegovu “neozbiljnost”.
I sto pre shvati da mora sama da se brine o sebi i svom telu, bice joj lakse
I kako ce ona sutra svoje cerke da vaspitava o seksualnim odnosima?Pa dobro, biće majka 9 jugovića.
-50% seksualno prenosivih bolesti se prenosi i poljubcem,I kako ce ona sutra svoje cerke da vaspitava o seksualnim odnosima?
Gde sam ja napisala da je to posao za muskarce?Cicak prisa o svom seksualno zivotu kao prava sexomanka, rusi tabue, pomera granice al ne daj boze da ode do lokalne apoteke da kupi kondome, to je posao za muskarce
Znaci kako te ne mrzi da seres vise i da prosipas promasene mudrosti![]()
Ja da.Nešto vas čitam danima...jel vi stvarno imate potrebu za toliko sexa ?
Mislim...imate li i drugih zadovoljstava osim toga ? To, svaki dan, pa i nekoliko puta, stvarno vam toliko prija ?
Moguce taro, pre 15 godina...Napisala si ali si verovatno zaboravila, secam se cile secam, samo to je bilo vrv pre nego sto si pocela da rusis tabue i pomeras granice al ok, nikad nije kasno![]()
Moja pokojna baba, koja nije isla u skolu, kad je zavrsila sa radjanjem pila je kontracepciju, lepo otisla kod dr (seoska uciteljica je bila dr) i ona joj prepisala. Morala se sama cuvati.
I ti veruješ u sve što pročitaš.Nešto vas čitam danima...jel vi stvarno imate potrebu za toliko sexa ?
Mislim...imate li i drugih zadovoljstava osim toga ? To, svaki dan, pa i nekoliko puta, stvarno vam toliko prija ?
Evo ja cu da ti odgovorim.zenski forum,zenska tema...do pre dve godine je bilo kako vetar duva.znaci mesecima ko dete zvecku,uvati pa ne pusta.pa onda period kad moze,a i ne moraNešto vas čitam danima...jel vi stvarno imate potrebu za toliko sexa ?
I ti veruješ u sve što pročitaš.
Pa ovo je forum, tu smo svi hiperseksualni.
A inače volim pivo, košarku i Dunav.