Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li se i dalje jedino ja secam tv reklame iz osamdesetih, koja kaze nemojte nositi kupace gace, u modi su prezervativi?!
letnja reklama, neki lik surfuje na dasci... ako se dobro secam i slike, al tekst pamtim to kao da je bilo danas.

hocu reci, kad je kondom bio tabu? :eek:
Ocigledno jeste cim niko nije odgovorio sta se koristilo u to davno doba mladosti mnogih forumasa.Kako nije?Neki su se sokirali shvativsi da im deca to koriste,bile su takve diskusije na forumu ovde,sta se misli o tome.
Nema sta da se pise o danasnjem vremenu,nazivi se znaju,postoje zenski/sa potpisom poznatog dizajnera bili su neki...
Zato je pitanje bilo o dalekoj proslosti o kojoj ne znam nista.

Podrzavam da roditelji koji nisu stidljivi pricaju o tome sa decom ako deca to zele - ako jesu ne moraju,niko ih ne tera.Od toga je pocela cela ova prica.

Majstori se ne sale da puste klimu
Inace vozače gsp treba spaliti i prijaviti
Onoj zeni je jedan od njih otkinuo ruku i nogu, a pre neki dan je drugi majmun vukao devojku jedno dvadeset metara na vratima, umal je nije ubio
Stoka jedna!
Sve cu da ih prijavim cim nesto uocim jer su postali bahate ubice

Ocigledno jeste cim niko nije odgovorio sta se koristilo u to davno doba mladosti mnogih forumasa.Kako nije?Neki su se sokirali shvativsi da im deca to koriste,bile su takve diskusije na forumu ovde,sta se misli o tome.
Nema sta da se pise o danasnjem vremenu,nazivi se znaju,postoje zenski/sa potpisom poznatog dizajnera bili su neki...
Zato je pitanje bilo o dalekoj proslosti o kojoj ne znam nista.

Podrzavam da roditelji koji nisu stidljivi pricaju o tome sa decom ako deca to zele - ako jesu ne moraju,niko ih ne tera.Od toga je pocela cela ova prica.
pa zauz, nismo korisitli jagnjeca creva i pletene nakurnjake za kontracepciju, razocaracu te. :)
u davno vreme moje mladosti Durex je zario i palio, kao i danas. i neki Tigar, ako se dobro secam :think:
malo je vise bio blam uci u apoteku i kupiti, nego danas, ali je islo nekako/
eto, nema tabua i veseljko kurton sa tvoje slike moze da nastavi da bude veseo.
neko ce ga sigurno vec navuci na penis.

pa zauz, nismo korisitli jagnjeca creva i pletene nakurnjake za kontracepciju, razocaracu te. :)
u davno vreme moje mladosti Durex je zario i palio, kao i danas. i neki Tigar, ako se dobro secam :think:
malo je vise bio blam uci u apoteku i kupiti, nego danas, ali je islo nekako/
eto, nema tabua i veseljko kurton sa tvoje slike moze da nastavi da bude veseo.
neko ce ga sigurno vec navuci na penis.
Ti si prva osoba koja je napisala koji kondomi su se koristili u to neko davno vreme.
Da nije tabu pisali bi o tome ostali forumasi jos kada sam postavila pitanje o tome.
Zanimalo me je informativno koji su bili - nazivi istih.

ne znam kako je kod vas, al kod mene je najezda paukova ovih dana
nema gde ne nalecem na njih
sad mi se ispred ekrana pojavila mala crna tacka
ja zazmurim na jedno, pa na drugo oko da proverim da me ne zeza mozda vid i shvatim da se maleni pauk spusta sa plafona
paucine naravno okom vidljive nema
a juce sam u paukovoj mrezi u dvoristu nasla ulovljenog skakavca
ove godine i je najezda skakavaca i puzeva

Pogledajte prilog 577609
Nista.
Normalno je koristiti ih - nije normalno da ima ovoliko nezeljenih maloletnickih trudnoca,ppb.
Kako nije normalno kad zivimo u drustvu u kom je sramota pricati o sexu. Jer pobogu zensko si!
Uz sav grand i pink i starlete i pevace koji najbolje zive u ovoj drzavi, kako nemati najveci broj maloletnickih trudnoca.

Kako nije normalno kad zivimo u drustvu u kom je sramota pricati o sexu. Jer pobogu zensko si!
Uz sav grand i pink i starlete i pevace koji najbolje zive u ovoj drzavi, kako nemati najveci broj maloletnickih trudnoca.
nije sramota
nego je prosto smor nacin na koji ti to radis
ko da pises izvjestaj
koji je em beskoristan, em vulgaran
al kapiram da i to moze sprijeciti neke trudnoce, jel

• Podržavam
Reactions: Red
Opet "razbijate tabue" necim sto nije tabu
ajme kakva promasena zivotna misija :kafa:

Seks u našoj kulturi jeste tabu, pogledaj samo broj maloletničkih trudnoća i abortusa.
To što neko je edukovan i nije mu problem da otvoreno razgovara, ne znači i da je društvo takvo.
Takodje, obrati pažnju koje izraze današnji klinci koriste i način na koji o intimnim odnosima razgovaraju. Oni imaju predstavu o tome što Čičak reče preko kojekakvih starleta i budalaština, ali pravih informacija nemaju jer je roditelje uglavnom blam da pričaju sa decom o tome.
Znaš koliko puta sam ja morala devojčicama u skoli da objašnjavam šta je menstruacija, pored pismenih i obrazovanih roditelja.
Da je tabu, jeste.

Seks u našoj kulturi jeste tabu, pogledaj samo broj maloletničkih trudnoća i abortusa.
To što neko je edukovan i nije mu problem da otvoreno razgovara, ne znači i da je društvo takvo.
Takodje, obrati pažnju koje izraze današnji klinci koriste i način na koji o intimnim odnosima razgovaraju. Oni imaju predstavu o tome što Čičak reče preko kojekakvih starleta i budalaština, ali pravih informacija nemaju jer je roditelje uglavnom blam da pričaju sa decom o tome.
Znaš koliko puta sam ja morala devojčicama u skoli da objašnjavam šta je menstruacija, pored pismenih i obrazovanih roditelja.
Da je tabu, jeste.
Po meni to nije pokazatelj da je sex taboo, vec da su klinci bezglavi. Cisto sumnjam da ne znaju sta je kondom, niti tako se prave deca, vec su nepromisljeni i povrsni.
Moja drugarica je u gimnaziji ostala trudna. Nije da nista nije znala o kontracepciji, ali je glupavo mislila da ako im je jednom vadjenje na vreme proslo da ce tako uvek.

Da je tabu, jeste.
Naravno da je tabu
No sam se osvrnula na zauzino lypetanje o kondomima, sad ce nama ovde da razbija tabu, zadala sebi dokona misiju
Karikirala sam bre

Sramota je spominjati zensku seksualnost jer je nametnuto da muski dominiraju zato sto imaju visuljak - oni imaju libido,oni idu na striptiz,oni su "frajeri" kad skupljaju polne bolesti naokolo jer nece da korise kondome a zensko bice je tu da izigrava ikebanu koja pozira za drustvo.
Osecaju se ugrozeno pri spominjanju zenske seksualnosti,odmah ide napad,ismevanje,gazenje "eto *****" jer to nije pravo samo osoba sa visuljkom vec zenska seksualnost postoji.
Jos kad zensko kaze da on nece da se ne trudi,otaljava,ne zeli da radi na ekslozivnosti,odrzavanju strasti panice,besne - listom su ubedjeni kako su zveri u krevetu,to kad se dirne agresivni do besvesti znaju da budu.
Ima normalnih,naravno,ali veci deo smatra da zensko treba da umre od srece sto on hoce da joj da svoj velicanstveni sto je on nju udostojio sebe - mars bre sa takvim stavovima.

Imamo lezbjski seks u deset pre podne na tv sa nacionalnom frekvencijom,seks u 18h isto hetero a nema price o zastiti od trudnoca,ppb na istim tim televizijama jer to je tabu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back