pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.458
ima sendviči i sendvičiKad ste kod rane, ja sam smazala dva sendvica, puter kiflu sa nutelom i sada pijem
koronu, znaci tacno cu da se usvinjim ocas posla : (
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima sendviči i sendvičiKad ste kod rane, ja sam smazala dva sendvica, puter kiflu sa nutelom i sada pijem
koronu, znaci tacno cu da se usvinjim ocas posla : (
žderačice mojaZelje sa keksom ja nemam meru kad jedem
Uzmem na rinfuz po 300 umlatim![]()
Ja bez kondoma ne opštim, ma ni u opštinu ne idem bez njih!A ti bi da orgazmicis bez kondoma jel![]()
u oba slučaja biće sladostrašćeSad cu da uzmem te plazma kocke, da probam, ako je ko klasicna suva napolitanka nekiga cu hebati ruzno![]()
to ti je vise kockica : )))130 g ima samo ova vasa kocka![]()
To je poseban talenatjbte kako možete toliko slatkog
Bruka maloto ti je vise kockica : )))
kupi dvije kutijeBruka malo
Ajde da probam bas kakvo je
E jbg regina, sta bi da te deca jasu ceo danJa kad izjašem 3-5 konja dnevno nije mi do života, a kamo li do seksa.
Završila za danas, palim nazad za Beograd.
Upravo...Ајде бре не претерујте, пола вас је каријере започело на ЉиС-у, где се причало о свему и свачему, а сад смо као конзерве...))
To si sama rekla.Neki nikad ne nauce sta je tabu al ok, nema sile da im objasnjavam, radje cu biti nedohebana brkata femkasica
Pijem kafu na terasi i navikavam se na ovu tisinu, znaci dete kad vikne nesto od srece ja se presecem, samo cekam komsije da mi iz susednog dvorista ( ukoliko iko obitava u susednim kucama je l) dolete zbog buke da im na tecnom nemackom objasnim ko smo i odakle smo
znaci dva univerzuma, dve krajnosti totalne
Bravo dive.ja ne vidim nista lose u pricama o seksu na ovakav nacin
mislim na nacin kad se razmenjuu iskustva, a ne sili neko na seks ako ti nije do toga
ovde na zenama pricamo o svemu sto spada u normalan zivot jedne zene - i deca, i radosti i kuvanje i razne tuge i problemi, pa zasto ne bismo i o seksu
u stvari svaka od nas pise o onome sto u tom trenutku intenzivno prozivljava
ja ljubinkino posanje stvarno nisam shvatila na los nacin
zena je prozivela skoro tugu, premorena je od posla i nespavanja, bori se sa placanjem racuna, dete joj je otputovalo na odmor koji ce ona sebi da uskrati i jedna lepa stvar koja joj se u ovom trenutku desava je medjusobno posvecivanje njenog muza i nje i njihva nsputana bliskost jer im je sada citav stan na raspolaganju
ne moraju vise usputno da kradu trenuke za sebe i ta opustenos je rezultirala visestrukim orgazmima
ne mislim da to na ovom pdf treba da bude tabu
Hvala smokiPogledajte prilog 577466
Evo za cicka,jer rece da ima samo tri dana a hoce u lisabon.na ovo jos 50 e za kartu do budimpeste,ili da vas neko odbaci.ili da ostavite kola u garazi
E da,mora da ide i svaler,sobe su za troje![]()
povedi sveki : )E jbg regina, sta bi da te deca jasu ceo dan![]()
Sex leci.
Upravo...
Ali postale smo majke pa sad imamo intimu![]()
To si sama rekla.
Bravo dive.
Ti si neko ko i nervozan razume druge u svojim fazama.
Mislim sex ko sex
Orgazam ko orgazam
Dojenje ko dojenje
Deca ko deca
Sline ko sline
Posao ko posao
Prodje nam zivot u zgrazavanju i sokiranju![]()
Hvala smoki
Ali nemam svalera jbg...
Al volim te sto si me se setila![]()
Na bookingu gledam hotele
Samo hotel me izadje 300-400 4 nocenja a tek avion... itd...
ovo mi je bas povoljno, zabelezicu