pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.434
ferero levelUuu sto su dobre
Moco i tara lepo cu da vas k.... rimuje se![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ferero levelUuu sto su dobre
Volimo i mi tebe <3Uuu sto su dobre
o gospode...nalaze u spojler, molicuVolimo i mi tebe <3
Odoh da spim, lepo jedite, lepo se sexajte, oni koji imaju bide nek uzivaju u blagodetima istog a izvestaj ocekujem uz jutarnju kafu
al bices car...zmijski car : )))Njao a ovde cokolade i sirevi znaci stvarno cu se vratiti sa 5kg u plusu a taman sam postala ponosona na svoje zmijsko telo![]()
Ajde ajde sta se femkas, rusimo tabue, osvajamo nove horizonteo gospode...nalaze u spojler, molicu
oces bwe, kako se rosa salvaje udala <3Prelazim ulicu, poznatu silikonsku dolinu, lik u crnoj bembari lep ko lutka staje da me propusti da predjem, A JA TRPAM DRUGU KOCKU U USTA kao prasica nabijam jedva gledam kuda hodam, obrukah se nacisto
Nikad sponzora naci necustoka
Jesi li bar onako sexi olizala usne?Prelazim ulicu, poznatu silikonsku dolinu, lik u crnoj bembari lep ko lutka staje da me propusti da predjem, A JA TRPAM DRUGU KOCKU U USTA kao prasica nabijam jedva gledam kuda hodam, obrukah se nacisto
Nikad sponzora naci necustoka
ja sam odma rekla da me to ne zanima, jel tako?Ajde ajde sta se femkas, rusimo tabue, osvajamo nove horizonte
A ne znam vragi, ti si bar uvek bila sirokih shvatanja... e idem sada stvarno bre da spavamja sam odma rekla da me to ne zanima, jel tako?![]()
idi u persun : ))))i znas sta, ona je jela sljive
to je dijareja u najavi
ti si imala vise srece![]()
ostarilo se, moja tara, vise me ni tudji nalazi ne zanimaju ;(A ne znam vragi, ti si bar uvek bila sirokih shvatanja... e idem sada stvarno bre,lako je v
idi u persun : ))))
Nije smesnopovedi sveki : )
ja mrzim plazmuToliko volim klasicnu plazmu da su svi drugi pokusaji sirenja asortimana za mene skrnavljenje i bogohuljenje.
Koja sam ja konzerva...![]()
stvarno? : ))))Nije smesno