Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja drugarica radi u skoli kao licni asistent. Presla je zajedno sa malim iz vrtica, gde ga je isto pratila. Inace je hemijski tehnicar po struci. Uzimaju bilo koga samo da ima strpljenja. Nisu joj bas tek tako dali posao, imala je neka testiranja, ali nije skolski strucna za rad sa takvom decom.

Moja drugarica radi u skoli kao licni asistent. Presla je zajedno sa malim iz vrtica, gde ga je isto pratila. Inace je hemijski tehnicar po struci. Uzimaju bilo koga samo da ima strpljenja. Nisu joj bas tek tako dali posao, imala je neka testiranja, ali nije skolski strucna za rad sa takvom decom.
Чак и педагошки нису стручни, јер су то ранији ромски асистенти, средњошколци, знаш колико ће они помоћи деци.

meni se stvarno place kada mislim otome sta rade sa tako osetljivom grupom
plakala sam kisa uz onaj dokumentarac

otvoren je i kafic na cuburi, gde rade samo mladi sa smetnjama u razvoju i mislim da svako od nas treba da ga poseti
prostor je dodelio grad, i ja se samo nadam da ga nece jednog dana oduzeti, kao i stanove i kao i sve ostalo

šta je bilo sa onom sijalicom što si polomila. Je l' nije velika šteta?
Danas doso zmaj, samo je sijaca polomlje a to je 15e, proveravao je ostalo kaze da je ok, ne bi trebalo vise nista da se sjebalo
Dobro sam prosla, skinuce od plate tih 15e i sve ok, nije dramio nista
Ja sam juce umalo slogirala koliko mi se slosilo
Kolega koji je radio pre mene na mom radnom mestu je tako oborio novu glavu, polomio, i steta 1000e, skidao mu od plate u delove
Pa ja mislim da bi mene hitna pomoc skupljala da sam i ja napravila toliku stetu
Kod mene je sreca u nesreci sto je ovo stari model glave

Kako se to radi?...pravite fototipsko izdanje.... težak posao..mislio sam da to rade institucije...
Institucija restaurira originalni papirus, to rade ovi sa istorije umetnosti
A ja se bakcem sa fotografijom velike rezolucije u fotosopu....pa ce se to posle stampati za neku knjigu

Nedelju dana buljavim oci u to cudo poludeh, mnogo zamara oci
Zavrsicu valjda do ponedeljka

meni se stvarno place kada mislim otome sta rade sa tako osetljivom grupom
plakala sam kisa uz onaj dokumentarac

otvoren je i kafic na cuburi, gde rade samo mladi sa smetnjama u razvoju i mislim da svako od nas treba da ga poseti
prostor je dodelio grad, i ja se samo nadam da ga nece jednog dana oduzeti, kao i stanove i kao i sve ostalo
Гледала сам прилог, немају ценовник, него сваки гост оставља колико сматра да треба :heart:

Danas doso zmaj, samo je sijaca polomlje a to je 15e, proveravao je ostalo kaze da je ok, ne bi trebalo vise nista da se sjebalo
Dobro sam prosla, skinuce od plate tih 15e i sve ok, nije dramio nista
Ja sam juce umalo slogirala koliko mi se slosilo
Kolega koji je radio pre mene na mom radnom mestu je tako oborio novu glavu, polomio, i steta 1000e, skidao mu od plate u delove
Pa ja mislim da bi mene hitna pomoc skupljala da sam i ja napravila toliku stetu
Kod mene je sreca u nesreci sto je ovo stari model glave
Meni je to malo nepravedno, što naplaćuje 100% štete. Na taj rizik mora de se računa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back