- Poruka
- 73.916
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ajde bre ko da sam.u holivudu, svaki dan pokisnem u gradu, samo.mi jos fali neka dramaticna scena da se kompletiramНије до тебе, него киша не престаје![]()

Како ти је нога данас?Ma ajde bre ko da sam.u holivudu, svaki dan pokisnem u gradu, samo.mi jos fali neka dramaticna scena da se kompletiram![]()
Danas dok sam dangubila stigla sam da razmišljam i o tebi.Pa moras i ti nekad.
Sa dvoje male dece, zasluzila si ga.
Meni su takvi dani bili sok u pocetku!
Kao Jao dan a da nisam nista uradila!
Ne znam uopste odakle su se takve misli uvukle u moj zivot, kad ja dok sam zivela sa roditeljima uvek sam imala vreme za odmor bez grize savesti... s onda odjednom sve bi a ne stizem
Al sam okrenula list, ili bar pokusavam...
Kad god mogu a ja knjigu u ruke i opustencija...
Neki dani i jesu za dangubljenje

pa lijepo ja rekla : ))))8. Sezona GoT-a đubre neopevano....nisam sve odgledao (:
meni se jedino bron djasviOdgledala gejmotron, sve očekivano, još američku svadbu da dočekamo pa da se razilazimo.
Bolje je ne copam al ziga i daljeКако ти је нога данас?

Pa brankic hvalaDanas dok sam dangubila stigla sam da razmišljam i o tebi.
Koliko umeš da izludiš nekim isključivim stavovima toliko si draga jer nisi ni mrvicu zlopamtilo. Redak kvalitet. Eto, to sam zaključila i morala sam da ti kažem.![]()

I ja sam sinoc bila u isto vreme al nisam prijavilaJa opet na klonji. A vi?

Verovatno se udade... ili ce ovaj vikendOdveo me na 428.stranicu teme. Niste valjda toliko ispisali za jedan dan?
A pa ne mogu ja to, ipak je mala nužda u pitanju. Kad bude velika onda ćete mi ispričati šta ste pisali.
I da li se udade Troja?

Pocinju tople probe u beogradu :s
Lunjo, skinuli ste to sa dnevnog reda, dobro je da se vise ne mrcvarite i iscekujete..
a to sto smrca je po ovom vremenu normalno, malko ga pricuvaj ako mozes i bice sve ok : )
Jesi li napolju negde, Redž?
Mi se grejemo klimom, daleko je od normalnog al je prihvatljivo.

Mi treba da idemo na rafting u petak pa se ekipa uskomešala zbog vremena. Svako prati neku svoju prognozu, sve pokazuju različito. Od -4 do 31 stepen.
Mene jedino muči spavanje jer tamo nema grejanja. Ako napolju bude minus ima da mrem i više me neće biti.![]()

Sta si radila kad se kajes?Ја јесам на послу и покајала сам се
Grešnice