- Poruka
- 19.752
Jutros 6 stepeni.lelelele ladno li je....![]()
Kisa je napokon prestala. Kao da nije maj mesec.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jutros 6 stepeni.lelelele ladno li je....![]()

jbg..ne umam ja kratko ...kod mene to uvek trajeО, што си опширан, напиши лепо не може и готово.

Сам је питао за сугестије, не критикујем ништа, предлажем.Kritikujemo Tabu minuli rad, a on se potrudio...
Sad svima po javno upozorenje i gotovo!![]()
Опа, дискриминација мушке фамилије на делу...ma ladno unutra još više, nema grejanja, remontuju da im ja pripomenem dalju mušku robinu stariju od 55 mlađu od 60, zašta se plaća cele godine...
Ja kritikujem! :zlaodopaka:Сам је питао за сугестије, не критикујем ништа, предлажем.
Али и то више нећу.
Супер је форум.

što bre diskriminacija? pa ovo bliže može da bude mnogo mlado, nesam ja pedofil fujfujfujОпа, дискриминација мушке фамилије на делу...

Tako je Nedo! Ciljano! Da se zna kome sta sleduje.što bre diskriminacija? pa ovo bliže može da bude mnogo mlado, nesam ja pedofil fujfujfuj

Ма, да, а што су дискриминисани они од 53 и 54, а?što bre diskriminacija? pa ovo bliže može da bude mnogo mlado, nesam ja pedofil fujfujfuj
Uzgred to je zgodno jer svi uputi idu između kabineta i sve je završeno za dan. Ovako izgubiš volju dok sve stignešTaro, ako ti opet bude zloćkasto a ti direkt u urgentni, mene su primali preko svih redova kao hitan slučaj (kod neurologa) jer je frka valjda zbog aneurizmi, moždanih udara, čega li već :-/
Samo da se uvedu kobasice i još neki smajlić ovo umesto reputacija i ja više nemam nijednu zamerku.Сам је питао за сугестије, не критикујем ништа, предлажем.
Али и то више нећу.
Супер је форум.
derani, ta ajteМа, да, а што су дискриминисани они од 53 и 54, а?

Pne, za ovo si u pravu....vidim naslov teme ali ne i na kom sam forumu.Сам је питао за сугестије, не критикујем ништа, предлажем.
Али и то више нећу.
Супер је форум.

Beba je teška 3250g,ako je neko brinuo.porodila se mjegan markl![]()