kako se ne vidi?
uz svaku temu skorz desno imas cak i sliku avatara osobe koja je poslednju poruku poslala na temi

Na telefonu?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako se ne vidi?
uz svaku temu skorz desno imas cak i sliku avatara osobe koja je poslednju poruku poslala na temi

Na telefonu?

Jeste, neke stvari su neuporedivo bolje.novi forum je skroz ok,nemojte samo da kukate nego dajte sansu da se naviknete i provalite sve opcije, nit je drasticno drugaciji nit je losiji
jedine lose stvari su to sto nema repki i nemogucnost uredjivanja priloga i brisanja svojih fotki vise

15 min si vlasnik svog, posle toga sam ja vlasnik tvogsva brisanja mozete sami uraditi u okviru 15 minuta sto je dovoljno vremena za one koji kace svoje fotke na blic a posle tog vremena mozete traziti od moda da brise.

bicu iskren..zloupotreba polozajaZbog mene i zlozi možda opet razmotre i spajanje u više poruka u jednu.![]()

zlozi je to trazila bas dugo ali nije vracenoZbog mene i zlozi možda opet razmotre i spajanje u više poruka u jednu.![]()

ja nikad ne lazem niti dajem lazna obecanja..zato i jesam uzdrzan oko nekih predloga jer moram prvo videti koliko je to realno izvodljivo.ah,kako sam naivna
lepse je bilo dok sam verovala da nema tehnickih mogucnosti![]()

ja nikad ne lazem niti dajem lazna obecanja..zato i jesam uzdrzan oko nekih predloga jer moram prvo videti koliko je to realno izvodljivo.
uvek iskreno.

ili barem gradonacelnika![]()

A jel ima neka opcija da dužina zadržavanja slika bude obrnuto proporcionalna količini garderobe?sva brisanja mozete sami uraditi u okviru 15 minuta sto je dovoljno vremena za one koji kace svoje fotke na blic a posle tog vremena mozete traziti od moda da brise.

Imali ste mesec dana fore, znači 30 dana, da dođete ovde, probate, vidite, kuckate, date primedbe i sugestije, stvarno ste ono.. van konteksta, ko deca kad ignorišu neku neminovnost
Izgled jeste drugačiji ali ne i lošiji, jedino oko čega se većina nas slaže jeste tekst uz reputacije, al ok, ne moš imati sve.