- Poruka
- 131.641
a kako mislis da saznas sta novo mozes ako ne procitas uputstvo?Imas uputstva! Kao kod leka
Za svaku sumnju konsultuj se sa svojim lekarom ili farmaceutom![]()
bas nas ima cudnih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako mislis da saznas sta novo mozes ako ne procitas uputstvo?Imas uputstva! Kao kod leka
Za svaku sumnju konsultuj se sa svojim lekarom ili farmaceutom![]()
A di je lampica?Tako mi reci. Samo me zbunjuješ![]()
Vrati siso... ( :Dive i Muki me opet podrzali... pa drugari![]()
Volim da otkrivam samaa kako mislis da saznas sta novo mozes ako ne procitas uputstvo?
bas nas ima cudnih.
Vracam...Mms, te kratke poruke preko repa su dobar vid komunikacije...brže od pp... al msm da nemaju trenutno mougtjnosti....sve ostalo..od
Vrati siso... ( :
zasto onda pitas ..a kako ovo?Volim da otkrivam sama
To je tak uzbudljivo![]()
hahahah jbg. moras ipak da se potrudis da te drugi podrzeA sto nema opcije gde sami sebe podrzavamo?
Eto...Meni je svaka promena sa one gde funkcionisem dobro maltretiranje..gde sebe da mucim mesec dana pre nego sto moram..pa nisam mazohista![]()
Evo, ja ću da te podržavam i rešenoA sto nema opcije gde sami sebe podrzavamo?
Zar nije najbitniji rad na samom sebi?hahahah jbg. moras ipak da se potrudis da te drugi podrze![]()
Problem je sto zene kad kazu kratke ne misle bas na kratkekao sto sam vise puta rekao..i ja volim te kratke komentare..i gledacemo svaki nacin da to vratimo.
kao sto sam vise puta rekao..i ja volim te kratke komentare..i gledacemo svaki nacin da to vratimo.
Jos jedan ljubitelj kratkihMms, te kratke poruke preko repa su dobar vid komunikacije...brže od pp... al msm da nemaju trenutno mougtjnosti....sve ostalo..od
Vrati siso... ( :
Jesam rekla samo ljubav!Evo, ja ću da te podržavam i rešeno![]()
Jesam rekla samo ljubav!
I love you Lu!
to i ja upravo trazimI sam tražila gde da prebacim na klasičan prikaz. I nema.
A tema, smrzavam se. Sad sam opet uključila grejanje.
Mene je mrzelo da listam teme sa dva foruma. Nadala sam se da će u međuvremenu da uvide nedostatke novog foruma, ali to se nije desilo.Imali ste mesec dana fore, znači 30 dana, da dođete ovde, probate, vidite, kuckate, date primedbe i sugestije, stvarno ste ono.. van konteksta, ko deca kad ignorišu neku neminovnost
Izgled jeste drugačiji ali ne i lošiji, jedino oko čega se većina nas slaže jeste tekst uz reputacije, al ok, ne moš imati sve.
kako se ne vidi?Evo, ne vidi se ko je poslednji pisao, ali se vidi ko je otvorio temu, što je mnogo bitna činjenica...![]()
Tražila sam da vidim i tvoju policu, isto uzalud.to i ja upravo trazim
ovo mi je nepregledno