kako se ne vidi?
uz svaku temu skorz desno imas cak i sliku avatara osobe koja je poslednju poruku poslala na temi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako se ne vidi?
uz svaku temu skorz desno imas cak i sliku avatara osobe koja je poslednju poruku poslala na temi
Jeste, neke stvari su neuporedivo bolje.novi forum je skroz ok,nemojte samo da kukate nego dajte sansu da se naviknete i provalite sve opcije, nit je drasticno drugaciji nit je losiji
jedine lose stvari su to sto nema repki i nemogucnost uredjivanja priloga i brisanja svojih fotki vise
15 min si vlasnik svog, posle toga sam ja vlasnik tvogsva brisanja mozete sami uraditi u okviru 15 minuta sto je dovoljno vremena za one koji kace svoje fotke na blic a posle tog vremena mozete traziti od moda da brise.
bicu iskren..zloupotreba polozajaZbog mene i zlozi možda opet razmotre i spajanje u više poruka u jednu.![]()
zlozi je to trazila bas dugo ali nije vracenoZbog mene i zlozi možda opet razmotre i spajanje u više poruka u jednu.![]()
ja nikad ne lazem niti dajem lazna obecanja..zato i jesam uzdrzan oko nekih predloga jer moram prvo videti koliko je to realno izvodljivo.ah,kako sam naivna
lepse je bilo dok sam verovala da nema tehnickih mogucnosti![]()
ja nikad ne lazem niti dajem lazna obecanja..zato i jesam uzdrzan oko nekih predloga jer moram prvo videti koliko je to realno izvodljivo.
uvek iskreno.
ili barem gradonacelnika![]()
A jel ima neka opcija da dužina zadržavanja slika bude obrnuto proporcionalna količini garderobe?sva brisanja mozete sami uraditi u okviru 15 minuta sto je dovoljno vremena za one koji kace svoje fotke na blic a posle tog vremena mozete traziti od moda da brise.
Imali ste mesec dana fore, znači 30 dana, da dođete ovde, probate, vidite, kuckate, date primedbe i sugestije, stvarno ste ono.. van konteksta, ko deca kad ignorišu neku neminovnost
Izgled jeste drugačiji ali ne i lošiji, jedino oko čega se većina nas slaže jeste tekst uz reputacije, al ok, ne moš imati sve.