Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не њој да одговориш, Табе, требало је још тада да урадиш, сада не би морао толико да одговараш...
Али чекао си да још неко закука.

Radi opcija, ako misliš na isključivanje vidljivosti (vidim da citiraš Tabov odgovor meni, pa pretpostvaljam da se o tome radi). Kada je aktiviraš, tvoju prisutnost vide modovi i ti, drugi forumaši ne.

Bar mi je tako rekao Tab :zkez:

Radi opcija, ako misliš na isključivanje vidljivosti (vidim da citiraš Tabov odgovor meni, pa pretpostvaljam da se o tome radi). Kada je aktiviraš, tvoju prisutnost vide modovi i ti, drugi forumaši ne.

Bar mi je tako rekao Tab :zkez:
Ма, видим тај чир ја, ја га нисам искључивала због других, него због себе...а баш га ја видим, као да не знам да сам присутна :zcepanje:

to sa slikama je bzveze
prosto nije okej da moras smarati moda da brise kad je vec postojala opcija da sam obrises priloge
i ovo s nemogucnoscu da namjestim tzv klasican izgled
ostalo mi sve skroz super
odlican posao ste obavili
i sada mozes sama da obrises slike ili ispravis post u okviru 15 minuta , posle toga moras da pises modu

Kod tebe je mina ukljucena vidljivost.
Malo je cudno, podesis opciju I ne vidis kako realno prikazuje.
Ja sam podesila da je iskljucena lampica, a vidim je, iako drugi mozda ne vide, nije mi kul.
Па то ти причам, ја сам је на пробном тесту искључила јер стварно изгледа ружно на оку, и онда сам је опет видела баш ја, којој највише смета :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back