Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Kvinsi koja je tehnika za ove roze I zelene sarene? Skroz dobro izgkedaju.
Roze su krep papir tehnika, crvena najviše povukla, a zelene su obična boja i zelene sitne šljokice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kvinsi koja je tehnika za ove roze I zelene sarene? Skroz dobro izgkedaju.

Ja volim kuvana jaja da jedem i stalno imam u frizideru par kom skuvanih, i volim da farbam jaja i volim uskrs i bozic i volim uskrsnji dorucak posebno itako
I da, lepa su vam jaja : )
A ti gledas i zgrazavas se![]()

Ja obožavam kuvana jaja, skoro svako jutro ih jedem za doručak
Ofarbala sam oko 30, to ćemo pojesti malo mi, malo kuče
))

Moj muz je juce isao da prekotrolise situaciju,kaze guzva za parking kao u sred sezone,ali oko 10nije puno ljudi bilo uz vodu.voda se povukla,nabacali su novi pesak,izravnali ga
Eto,sad ne moras ni da ides
A on mora poslom u utorak u bg na dva minuta,pa smo pravili plan da ga vodim na adu,nije nikad bio,da tamo rucamo,al ni mi izgleda necemo ,bice kise

Gledam ta vaša jaja i kao i svake godine pitam se odakle tolika količina jaja u prodaji samo za Uskrs, kako uspeju kokoške da izbace tu enormnu količinu jaja koja se većinom bace i kako ta jajna industrija uopšte funkcioniše?!
Da ne spominjem da mi nije jasna ta potreba za prekomernim farbanjem jaja koja ne mogu sva da se pojedu.
I zašto smo toliko bahati i kada ćemo kao vrsta nestati tako nezajažljivi? Da li će planeta opstati duže od nas ili ćemo zajedno skončati?
Meni vas dve zao.tako sto ih drze u hladnjacama
tako funkcionise
- - - - - - - - - -
inace, danas citam neki tekst o tome kako plemenite periske nestaju
za par godina veci dio mediteranske populacije je izbrisan
uginuo, nema ih
krenulo je u grckoj
znaci evo i kod nas ce
a uzrok je izgleda ljudska bakterija
stigla je iz afrike
zajedno s ljudima
prenosi se tjelesnim izlucevinama