Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Готова нека јаја, само да их премажемо

Pogledajte prilog 544422

Она у крепу се суше, сликаћу кад све буде готово...једно се јаје расцветало, једно напукло, али на 45 јаја то је успех.

- - - - - - - - - -

Изнервирало је можда што и снаја фарба, моја свекрва се нервирала, док јој нисам рекла да ја фарбам за своју породицу јер ми је ужитак.
После нервозу бар није показивала, а камоли да изговори.

ja pokusavam da joj objasnim godinama unazad da ne treba sebe da tovari kad su ti porodicni praznici u pitanju
podelimo obaveze, svi ucestvujemo i svima lepo na krau, zajedno uzivamo
ona je devica, kao i moja majka i njih dve su povukle taj stav koji unistava lepotu zivljenja
na kraju sam joj pre par godina rekla, ok pravi sve sama, al ja cu da napravim za nas..ne racunaj onda da smo nas dve ili troje..cetvoro kod vas
i onda se smiri
aj joj devica ne da da to potraje :lol:

sto su vam lepe boje
i kvinsi su super ispala kuvana u vinu

ja pokusavam da joj objasnim godinama unazad da ne treba sebe da tovari kad su ti porodicni praznici u pitanju
podelimo obaveze, svi ucestvujemo i svima lepo na krau, zajedno uzivamo
ona je devica, kao i moja majka i njih dve su povukle taj stav koji unistava lepotu zivljenja
na kraju sam joj pre par godina rekla, ok pravi sve sama, al ja cu da napravim za nas..ne racunaj onda da smo nas dve ili troje..cetvoro kod vas
i onda se smiri
aj joj devica ne da da to potraje :lol:

sto su vam lepe boje
i kvinsi su super ispala kuvana u vinu

Ја сам Девица, али мене уопште не оптерећују те ствари...
Кад се буде удала, слободно нека све ради сама, ја сам ионако
лења :lol:

Уживам баш данас...
Била на пијаци, офарбала јаја,...
IMAG0062.jpg

IMAG0060.jpg

И припремила гнездо клинцу, иако је велики не одустајем :lol: то онако, за моју душу, само последњих година одећа уместо играчака.
IMAG0059.jpg

Kako je tvoja zuta tako jaka? Jesu li jaja bila bela? Ili si umotavala u vise slojeva?

- - - - - - - - - -

Bas su lepa svima jaja

Јаја су домаћа, бела, и фарбала сам у џезви, по 4 јаја, две кесице...буквално пола минута. Тако и ова тиркизна.
Једино зелена и наранџаста су била пар минута на тихој ватри.

mina, koja ti je ono boja za jaja?
prelpe su boje
ne mislim na krep papir nego ona regularna

- - - - - - - - - -

meni nije puko ni jedno ali su neke boje uzasne, ili pretamne ili presvetle, neke su kul
mozda veceras stavim belo vino mada to ce nam biti previse, a bas bih probala, videcu

mina, koja ti je ono boja za jaja?
prelpe su boje
ne mislim na krep papir nego ona regularna

- - - - - - - - - -

meni nije puko ni jedno ali su neke boje uzasne, ili pretamne ili presvetle, neke su kul
mozda veceras stavim belo vino mada to ce nam biti previse, a bas bih probala, videcu

Купујем је на улици, сваке године, никад не омане.

IMG_20190426_144554.jpg

Čoveče, farbanje jaja čitava nauka. Zato ja nisam za te naučne poslove pa nisam ofarbala nijedno jaje. Mlađi klinja je kod moje keve i farba sa njom, stariji je zatvoren u sobi. A poslaće nam obe babe dva kubika farbanih jaja od kojih ćemo pola baciti jer nije moguće pojesti sva ta jaja. I tako svake godine.

Zato sam se danas bacila na delimično ribanje kuće, tj.ono što ne stižem nedeljom kada spremam kuću. Oribala sam frižider sada kada je poluprazan i trebala bih da odem u radnju u nabavku, a užasno me mrzi.
Pa sam onda krenula da ribam kupatilo i wc, ali su kraljevi zaseli na prestole, pa sam ja zasela ovde dok ne završe. Mašina radi od jutros bez pauze, ja samo širim i skupljam veš, živelo sunce!

I pregledam fotke od ovih par dana, išli smo na ekskurziju nas četvoro, baš smo se nauživali u prirodi. Imamo najlepšu zemlju na svetu. :heart:

Ја сам морала да приставим пасуљ, не могу ја на рибама и мазалицама да постим...
Бео, само бели лук и зелена љута паприка за мене, моји ће јести оно шатро месо, пастрмку.

Е; ја сам са тим кашама, семењем и разним житарицама у озбиљној свађи...

То бих јела само да ми је живот у питању.

Ima i laktozu.. al sve u svemu proteini i seceri....mislim da nema masnocu uopste

- - - - - - - - - -

Tema lakiram nokte :manikir:
Posto jos ima da izraste, dok se ne resim onih ostecenja, mackam samo onaj mlecni 8in1 :mmmm: ne moze covek ni kreativan da bude hbt

Ја сам своје нокте налакирала бојом за јаја, скинуће се на Свето Нигдарјево :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back