Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto ja volim da vozim
Bas volim :)
Rekla sam mm ja bih volela da idem na one brze voznje po kartingu
Meni je to extra :)

Ja se smorim najstrasnije kad vozim ovo nase sluzbeno
To je malecno, to polece na 110, svi te preticu... jedina sreca sto ne moze milicija da me kazni :lol:

- - - - - - - - - -

Trenutno treba da se spremem
Imam jos 15 min

Sad se setih mm zimus
On je inace skroz po ps
Vozi uredno, postuje propise, bas sve... stalno proverava gde mu je saobracajna, vozacka... itd... a kod mene sve opusteno
Ali zato on ne podnosi nepravdu i kad mu pukne film sklanjaj se

- - - - - - - - - -

Krenula sam nesto da pisem pa uzeh da jedem
I sad mi se izgubila misao :lol:

Ne kapiram sto je tada prestao? Ni ja ne umem da se kontrolisem,tj da drzim usta zatvorena,a mislim da bi me to motivisalo za jace zvocanje

a sto bi zvocala
to je toliko iritantno
pa ako verc zelis pomoci vozacu, diskretno mu nesto kazes, a ne da mu skaces po zivcima
mene to nervira
tata mi nesto rubio za kocenje, al ne ono rekao, pa ja rekla ok, nego jbt uzeo i davi, usta nije zatvorio
i ja mu kroz salu kazem, e sledeci put cu zakociti u mestu, glavu ces udariti :D

- - - - - - - - - -

odvezla decu u vrtic, vratila se :D
pijem kafu pa cu malo da vidim sta cu
stan umire za jednim spremanjem
morala bih i do sole da se malo raspitam za taj upis, valjalo bi

e ovi kruzni tokovi, pogotovo ovaj kod lidla kod nas je uzas
jbt to 8 ociju da imas, svaka budala hoce da te isece
ja ne znam koji je k tim ljudima

Kad rade dvoje celu nabavku za 8 hotela, sve projekte jer imamo svoj design tim, sve ugovore, tendere za dve firme, administator si za pirchasing softver koji koristimo i onda dodje direktora i kaze jel mozes da pomognes sa accounts payable:mrgreen: nece da moze

- - - - - - - - - -

Eto sta radim, satrase nas na poslu. I organizujem svadbu usput

Pa ok, al isto to možeš preko Banstola, brže je, zato sam se zbunila.

- - - - - - - - - -

Sloboda - mišeluk - alibegovac - petrovaradin - banstol - inđija - pazove i tu si.
Iz rupe u rupu :lol:
a sto bi zvocala
to je toliko iritantno
pa ako verc zelis pomoci vozacu, diskretno mu nesto kazes, a ne da mu skaces po zivcima
mene to nervira
tata mi nesto rubio za kocenje, al ne ono rekao, pa ja rekla ok, nego jbt uzeo i davi, usta nije zatvorio
i ja mu kroz salu kazem, e sledeci put cu zakociti u mestu, glavu ces udariti :D

- - - - - - - - - -

odvezla decu u vrtic, vratila se :D
pijem kafu pa cu malo da vidim sta cu
stan umire za jednim spremanjem
morala bih i do sole da se malo raspitam za taj upis, valjalo bi

e ovi kruzni tokovi, pogotovo ovaj kod lidla kod nas je uzas
jbt to 8 ociju da imas, svaka budala hoce da te isece
ja ne znam koji je k tim ljudima

Pa ne zelim ja da pomognem,ja samo zelim da iskazem svoje nezadovoljsvo sa svim i svacim :lol:
Znam da je iritantno,al ne mogu protiv prirode.ako ocutim,onda me boli stomak.ako kazem,boli njega.pa onda bolje njega:lol:
Jutros sam bila u lidlu,zasto je sve zadimljeno,jel to nesto gorelo kod vas?

Cicak kad pomenu karting,vodila nas sestra u kanadi,pa smo se trkali.pored mene sedeo sestrin klinac.i ja nagarila,vozim kao ludak,napravim krug,izadjem sa staze,vristimo i veselimo se sto smo prvi,a ostalih nema.kaze onaj tip ,sto ste izasli,imate dva kruga
:(

Iz rupe u rupu :lol:

Pa ne zelim ja da pomognem,ja samo zelim da iskazem svoje nezadovoljsvo sa svim i svacim :lol:
Znam da je iritantno,al ne mogu protiv prirode.ako ocutim,onda me boli stomak.ako kazem,boli njega.pa onda bolje njega:lol:
Jutros sam bila u lidlu,zasto je sve zadimljeno,jel to nesto gorelo kod vas?

Cicak kad pomenu karting,vodila nas sestra u kanadi,pa smo se trkali.pored mene sedeo sestrin klinac.i ja nagarila,vozim kao ludak,napravim krug,izadjem sa staze,vristimo i veselimo se sto smo prvi,a ostalih nema.kaze onaj tip ,sto ste izasli,imate dva kruga
:(

Nema rupa, put je sređen celim putem do Inđije.

Odem do krojača da skratim neku tuniku na bluzu... I kažem mu da mi ostavi restlove jer planiram da kupim suknju uz to... A neka je zeznuta boja... I on čovek vadi iz ormana parče tkanine, kaže idi u stari Merkator tu i tu, 400 din metar, pa ćemo da sašijemo suknju... Može i tako :lol:

Ne kapiram sto je tada prestao? Ni ja ne umem da se kontrolisem,tj da drzim usta zatvorena,a mislim da bi me to motivisalo za jace zvocanje

pa zato sto je shvatio da ce svako saginjanje u kolima da mu bude bolno :lol:
ne volim, a sigurna sam da ni niko od vas ne voli da mu neko upada u toku voznje sa sufliranjem - sto nisi ovude, skreni tu, zasto ides ovim putem
kad idemo do njegovog stana koji je blizu i cerka i ja i on vozimo razlicitim ulicama
zasto, nemam pojma, takav nam je plan u glavi

smokvo, sad mi izasla reklama na fb za otvaranje novog dm-a u novom sadu :D
trzni centar promenada, 15% popusta na sve do kraja vikenda
Znam ,to je kod mene,ali mislim da cu se suzdrzati.hocu sina da iznenadim kad krene u amsterdam sa lovom
Inace,devojka mu promenila posao,pocinje novi posao 1 aprila a oni putuju za deset dana.vec su uplatili i avion i smestaj.ne znam sta ce biti sa njom,ali on kaze,ja idem svakako sa njenim prijateljima
Ja bih se uvredila :lol: al ok,ja sam u klimaksu
pa zato sto je shvatio da ce svako saginjanje u kolima da mu bude bolno :lol:
ne volim, a sigurna sam da ni niko od vas ne voli da mu neko upada u toku voznje sa sufliranjem - sto nisi ovude, skreni tu, zasto ides ovim putem
kad idemo do njegovog stana koji je blizu i cerka i ja i on vozimo razlicitim ulicama
zasto, nemam pojma, takav nam je plan u glavi

A ja samo kukam ,uspori,drzi odstojanje,zasto mu trubis... :lol:

- - - - - - - - - -

Ne za deset dana,nego za deset dana kad pocne da radi

2.png

DELEON SPRINGS, Fla. (AP) — Authorities say they’ve rescued a Florida man who got stuck after climbing into a 30-feet (9-meter) deep well just “to say he did it.”

:mrgreen:

mozda se dogovorila na novom poslu da bude odsutna.
ja kad sam pre 4 godine dobila ovaj posao, imala sam uplaceno letovanje pocetkom jula, a trebalo je da pocnem da radim 15. juna.
pre nego sto sam potpisala ugovor, trazila sam da razgovaram sa buducim sefom. tada sam mu rekla da sam jos u februaru uplatila letovanje i pitala da li ce biti problem i da cu ako treba, da otkazem.
on je rekao da nema nikakvih problema jer je i on u to vreme na odmoru.
ovi iz administracije hteli da polude,kako to moze, tek je dosla, itd. mislim da me jedna i danas mrzi zbog toga :lol:

- - - - - - - - - -

Florida man breaks into neighbor's home to pet their cat

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back