gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
I ušla je kontrola
Pa majku mu šta vam plaćamo koji *****
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kapiram sto je tada prestao? Ni ja ne umem da se kontrolisem,tj da drzim usta zatvorena,a mislim da bi me to motivisalo za jace zvocanje
Iz rupe u rupuPa ok, al isto to možeš preko Banstola, brže je, zato sam se zbunila.
- - - - - - - - - -
Sloboda - mišeluk - alibegovac - petrovaradin - banstol - inđija - pazove i tu si.
a sto bi zvocala
to je toliko iritantno
pa ako verc zelis pomoci vozacu, diskretno mu nesto kazes, a ne da mu skaces po zivcima
mene to nervira
tata mi nesto rubio za kocenje, al ne ono rekao, pa ja rekla ok, nego jbt uzeo i davi, usta nije zatvorio
i ja mu kroz salu kazem, e sledeci put cu zakociti u mestu, glavu ces udariti
- - - - - - - - - -
odvezla decu u vrtic, vratila se
pijem kafu pa cu malo da vidim sta cu
stan umire za jednim spremanjem
morala bih i do sole da se malo raspitam za taj upis, valjalo bi
e ovi kruzni tokovi, pogotovo ovaj kod lidla kod nas je uzas
jbt to 8 ociju da imas, svaka budala hoce da te isece
ja ne znam koji je k tim ljudima
Iz rupe u rupu
Pa ne zelim ja da pomognem,ja samo zelim da iskazem svoje nezadovoljsvo sa svim i svacim
Znam da je iritantno,al ne mogu protiv prirode.ako ocutim,onda me boli stomak.ako kazem,boli njega.pa onda bolje njega
Jutros sam bila u lidlu,zasto je sve zadimljeno,jel to nesto gorelo kod vas?
Cicak kad pomenu karting,vodila nas sestra u kanadi,pa smo se trkali.pored mene sedeo sestrin klinac.i ja nagarila,vozim kao ludak,napravim krug,izadjem sa staze,vristimo i veselimo se sto smo prvi,a ostalih nema.kaze onaj tip ,sto ste izasli,imate dva kruga
![]()
Pa jesi li platila kartu? Sto ti smeta kontrola?I ušla je kontrola
Укочила сам се![]()
Ne kapiram sto je tada prestao? Ni ja ne umem da se kontrolisem,tj da drzim usta zatvorena,a mislim da bi me to motivisalo za jace zvocanje
Znam ,to je kod mene,ali mislim da cu se suzdrzati.hocu sina da iznenadim kad krene u amsterdam sa lovomsmokvo, sad mi izasla reklama na fb za otvaranje novog dm-a u novom sadu
trzni centar promenada, 15% popusta na sve do kraja vikenda
pa zato sto je shvatio da ce svako saginjanje u kolima da mu bude bolno
ne volim, a sigurna sam da ni niko od vas ne voli da mu neko upada u toku voznje sa sufliranjem - sto nisi ovude, skreni tu, zasto ides ovim putem
kad idemo do njegovog stana koji je blizu i cerka i ja i on vozimo razlicitim ulicama
zasto, nemam pojma, takav nam je plan u glavi
DELEON SPRINGS, Fla. (AP) — Authorities say they’ve rescued a Florida man who got stuck after climbing into a 30-feet (9-meter) deep well just “to say he did it.”
Florida man slapped with Big Mouth Billy Bass singing fish after argument, police say