Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a parkiranje sam vezbala u Zetskoj i Safarikovoj u BGd, obe uske a slepe ulice, sluze samo za parking, pa se jedva uvuces, gurnes malko kola iza sebe, malko kola isped sebe, ne da ih ostetis, samo polako i napravis sebi mesto

Ovako u Rimu rade
Mm kad je video mal nije pozeleneo :lol:
I naravno da ga je neko momacki udario na parkingu :lol: kad smo posle tri dana dosli po auto :lol:
Ali stvarno je tamo nehumano voziti velika auta, rekoh Ovo je neko namerno sto si zauzeo dva mesta :lol: za smartice npr

Nisam nikad ogrebala auto.a vozim 34 godine.ali oduzeli su mi dozvolu na 6 meseci prve godine zato sto sam na vencu preticala kamion uzbrdo na punoj liniji u trecoj brzini :rumenko: pa je harmonikas iz rume od straha kad me je video i on je bio pocetnik,legao na kocnicu ,a kako je bilo klizavo skrenuo ,pa u jarak.njemu nista nije bilo,malo se kola spljostla,al on samo kukao dal je cela harmonika
Znaci nismo imali sudar
I imala sam sudar pre par godina u cg,ja isla magistralom,a iz sporednog puta uzasao jedan pa me udario

kad smo na poslu isli na terene po Srbiji, moja direktorka je insistirala da ja vozim, iako smo imali profesionalne vozace, samo sa mnom za volanom je mogla da se opusti i da zaspi, eto kakav sam vozac
a instruktor mi je svojevremeno rekao da cu biti odlican vozac, ali cu tesko da polozim jer vozim bezobrazno kao taksista :)
to bilo nekad, sad sam se smirila skroz

aj to stubic, parking, to cu da prezivim
samo da me niko ne ugrozi i da nikoga ne ugrozim

prica mi taj komsija da je ludost uzimati nov auto, bas zato sto ako ti ne ogrebes nekoga, tebe ce neko ogrebati

nov auto gubi 30% od vrednosti onog trenutka kad ga isteras iz salona.
ali je lepo ako imas garanciju
mi smo kupili ovde 8 godina star vw pasat, u odlicnom stanju, nismo ni znali da ima neku specijalnu garanciju, na limariju od rdje je garancija 12 godina i sad su nam promenili sva vrata i haubu , skoro sav lim, kao da smo dobili nova kola

- - - - - - - - - -

ja misli da sam kao ti bokaruki :D
i meni su hvalili paznju, reakcije i to sve

ali je i meni zamerao malo sto sam tako ko taksista :D

- - - - - - - - - -

kad porastem bicu kao bokaruki hihi

onda ces biti super vozac, samo malo da steknes rutinu i da se opustis, to dolazi sa praksom

Sto se tice preticanja na punoj liniji,pre par godina krenem na aerodrom da pokupim moje.i pre iriga kolona se vuce iza kamiona.i ja lepo zmigavac i krenem da preticem i preteknem na punoj liniji celu kolonu.kako sam se vratila u svoju traku vidim parkiranu muriju i ja iste sekunde skrenem u neku kapiju.pretekne me cela kolona.stojala sam sigurno deset min,kao zaboravice na mene ...kad sam izasla i krenula,ono uopste nisu bila policijska kola :lol:
Inace vozim sporije i po propisima,samo kad procenim da je bezbedno,nikog ne ugrozavam

tako i ja, kad osetim da mogu, vozim brzo i pomalo ludo, ali uglavnom postujem propise.
stalno sam se svadjala sa mm zbog toga, kad ja vozim a on zapne da ubrzam ili da preteknem nekog, ako ja osecam da ne mogu, necu, ne znam koliko puta sam samo stala pored puta i izasla iz kola i prepustila mu da vozi
a i on misli da ja super vozim, ali musko pa mora da zvanjka...

tako i ja, kad osetim da mogu, vozim brzo i pomalo ludo, ali uglavnom postujem propise.
stalno sam se svadjala sa mm zbog toga, kad ja vozim a on zapne da ubrzam ili da preteknem nekog, ako ja osecam da ne mogu, necu, ne znam koliko puta sam samo stala pored puta i izasla iz kola i prepustila mu da vozi

Isto.izludjuje me kad mi muz kaze pa pretekni ga.pa da mislim da mogu i da mi je vazno pretekla bih ga.on pretice svakog ko je ispred,sto znaci da non stop pretice,sto je odvratno za mene.jbg,lav u horoskopu.ja i samo ja

- - - - - - - - - -

E laku noc,mama odavno spava.uskoro ce ona da vileni,ja jos nisam zaspala

Isto.izludjuje me kad mi muz kaze pa pretekni ga.pa da mislim da mogu i da mi je vazno pretekla bih ga.on pretice svakog ko je ispred,sto znaci da non stop pretice,sto je odvratno za mene.jbg,lav u horoskopu.ja i samo ja

- - - - - - - - - -

E laku noc,mama odavno spava.uskoro ce ona da vileni,ja jos nisam zaspala

isti slucaj, lav u horoskopu, svakog pretice, sad se malo i on smirio
laku noc moki, odspavaj bar malo

Sto se tice preticanja na punoj liniji,pre par godina krenem na aerodrom da pokupim moje.i pre iriga kolona se vuce iza kamiona.i ja lepo zmigavac i krenem da preticem i preteknem na punoj liniji celu kolonu.kako sam se vratila u svoju traku vidim parkiranu muriju i ja iste sekunde skrenem u neku kapiju.pretekne me cela kolona.stojala sam sigurno deset min,kao zaboravice na mene ...kad sam izasla i krenula,ono uopste nisu bila policijska kola :lol:
Inace vozim sporije i po propisima,samo kad procenim da je bezbedno,nikog ne ugrozavam

Na kom su aerodromu bili kad si išla preko Iriga? :lol:

- - - - - - - - - -

Inače dežuram, posle rekordna tri dana u kolektivu, 38.3!
Znači tri meseca kući ništa, tri dana sa malim šmrljavcima i odmah temperatura, a nema čime ga ne kljukam, smorila sam se ko plovak.

Na kom su aerodromu bili kad si išla preko Iriga? :lol:

- - - - - - - - - -

Inače dežuram, posle rekordna tri dana u kolektivu, 38.3!
Znači tri meseca kući ništa, tri dana sa malim šmrljavcima i odmah temperatura, a nema čime ga ne kljukam, smorila sam se ko plovak.

Ja asolutno uvek za beograd idem preko fruske gore,irig,ruma,domacica,beograd.dok ja izadjem na drugi kraj grada ja sam vec presla frusku goru

Tako je moj muz voleo da izigrava saobracajca u kolima, stalno je upirao prstom suprotno od onoga gde bih skrenula..
Sto tu, mogla si tamo..nemoj ovde, tamo je bolje
Iako sam imala duzi vozacki staz od njega I prevezla ga kroz pola Evrope
I samo sam sacekala da se sagne u takvoj jednoj situaciji da veze pertlu I nagli zakocila
Udario je u plasticnu tablu ispred sebe, pogledao sa nevericom I nikad vise nije bio sufler kao suvozac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back