Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prekjuče
nisam vrištao ali sam uktao
danas me pita kako sam i kaže da me je štedeo, sledeći put će biti žešće
evo već mi nije dobro :)))

- - - - - - - - - -

a i dive me jednom poslala kod jednog saleta
taj mi je iznabadao prstima u tabane tako da sam hteo da ga šutnem u glavu :lol:

Dobila sam ponudu za dekoraciju za svadbuz:cry:
Dal da placem ili da se smejem evo ne znam
Slike? Daj da vidimo sta ti nude? I po kojoj ceni?
Beogradjani deru
Kod mene su pravili svadbu jednom, bilo mi zao mlade ko rodjene sestre kako su je izuvali sa ciframa

Znam zenu, radi kod mene, drzi plastenike.
Ona meni cesto pravi dekoracije, to se sve moze mnogo jeftinije.
Cak i ako hoces sada npr.lizijantuse moze da se uveze a da te ne kosta ko sv petra kajgana

Imas kod mene na ig vinarije jednu lepu dekoraciju sa tim lizijantusima sarenim.
Ta zena im pravila za slatki sto dekoraciju i za stolove i ono da visi... svasta
broji kes koji ces da zaradis :kez:
Ne prave svi svadbu da bi zaradili. :roll:

prekjuče
nisam vrištao ali sam uktao
danas me pita kako sam i kaže da me je štedeo, sledeći put će biti žešće
evo već mi nije dobro :)))

- - - - - - - - - -

a i dive me jednom poslala kod jednog saleta
taj mi je iznabadao prstima u tabane tako da sam hteo da ga šutnem u glavu :lol:

ja ne razumem zasto te boli? osim ako nemas neke promene na hrskavicama.

...taj sale vise nije medju zivima na zalost inace kazu da je bio najbolji u tome...

nije sele, nego drugi jedan, bas sale. kod seleta nije nista bolelo. a ni kod ovog lika ciji broj mi je dala perfi. ali on ima zvanicnu ordinaciju, fizijatar je i zavrsio je van zemlje za kiropraktiku, koju zovu spinalna manipulacija. mene nista ne boli. samo cujem pomeranje diska i bude mi odmah lakse u nervu. ali evo nisam bila od jula meseca prosle godine. primirio se.

1.png

:lol:
LOLČINA

nije sele, nego drugi jedan, bas sale. kod seleta nije nista bolelo. a ni kod ovog lika ciji broj mi je dala perfi. ali on ima zvanicnu ordinaciju, fizijatar je i zavrsio je van zemlje za kiropraktiku, koju zovu spinalna manipulacija. mene nista ne boli. samo cujem pomeranje diska i bude mi odmah lakse u nervu. ali evo nisam bila od jula meseca prosle godine. primirio se.

...da, da,permutovala sam....

...da, da,permutovala sam....

ja kada cujem takve price digne mi se kosa na glavi, jer to nisu naivni zahvati, pogotovo kada se radi vrat. osim sto moze da polomi vratne prsljenove, moze da okrzne arteriju u vratu i cap nema vise :huh:

- - - - - - - - - -

pa ovisi valjda jel namešta koske i sl. ili nerv
meni ovaj namešta nerv

i meni su radili isto sto i tebi. namesta ti disk koji je ukljestio nerv i zato te boli nerv. mada ljudi to zovu namestanje nerva, ali namesta se disk. mozda ako imas reumu ili artritis ili okostavanje tako nesto onda boli...ne znam. kazem, mene nije bolelo, samo skljocnu hrskavice.

- - - - - - - - - -

..dobro je da ti se to smirilo...

pa da smirilo se. hoce s leve strane sada da zeza, ali nema konstantnog pritiska vise na nerv. otici cu opet jednom da me remontuje, ali ja gledam da izdrzim sto vise, sto veci razmaci da budu.

Ako je 3k zmija u dzepu, izvni. Ja sam sirotinja sta cu

kad hoces fenseraj :)

- - - - - - - - - -

boze cicak..stvarno si nekad ili piglu ili zaista ne citas sta pise ..

aj da ti nacrtam :)
ona je rekla da je angazovana za dekoraciju svadbe..nisam znao da je mislila o svojoj nego da je neko nju angazovao za taj posao i da ce da zaradi na tome..cicak..stvarno se nekad malo udubi u napisano..prosipas se bez razloga..

i meni su radili isto sto i tebi. namesta ti disk koji je ukljestio nerv i zato te boli nerv. mada ljudi to zovu namestanje nerva, ali namesta se disk. mozda ako imas reumu ili artritis ili okostavanje tako nesto onda boli...ne znam. kazem, mene nije bolelo, samo skljocnu hrskavice.

to što boli je što mi namešta nerv u preponi i butki, ne radi isto što je tebi rađeno

- - - - - - - - - -

a to što škljoca ne boli i zabavno je

to što boli je što mi namešta nerv u preponi i butki, ne radi isto što je tebi rađeno

- - - - - - - - - -

a to što škljoca ne boli i zabavno je

ne moze nerv da se namesti, mogu samo okolne kosti i hrskavice, koje su iz nekog razloga dovele do ukljestenja nerva. a bol niz nogu, bol u butki i bol u preponi je od isijadikusa koji inervise taj deo i obicno sve ide od kicme. al nebitno.

samo htedoh reci da mi neko uradi, a da bude bolno ja bih zbrisala.

cak i pulsacija nerva u preponi je pulsacija isijadikusa koji to podrucje inervise.

- - - - - - - - - -

samo se vi zezajte pa kad pogresno skljocne bice vam djavo kriv...

ja se ne zezam, shvatam koliko je to ozbiljan zahvat, jer moze disk da pukne, moze da izleti iz lezista, moze svasta da se desi.

vrat je posebna prica, jer tu moze da dodje do cepanja arterije da hrskavica zacepi arteriju i moze dodci do mozdanog udara.

ali ja licno drugi izbor nemam osim da se remontujem s vremena na vreme.

Slike? Daj da vidimo sta ti nude? I po kojoj ceni?
Beogradjani deru
Kod mene su pravili svadbu jednom, bilo mi zao mlade ko rodjene sestre kako su je izuvali sa ciframa

Znam zenu, radi kod mene, drzi plastenike.
Ona meni cesto pravi dekoracije, to se sve moze mnogo jeftinije.
Cak i ako hoces sada npr.lizijantuse moze da se uveze a da te ne kosta ko sv petra kajgana

Imas kod mene na ig vinarije jednu lepu dekoraciju sa tim lizijantusima sarenim.
Ta zena im pravila za slatki sto dekoraciju i za stolove i ono da visi... svasta

Sta je to?

- - - - - - - - - -

Nude mi stvarno prelepu dekoraciju- mada mi je sestra sad napisala samo tarzan fali da uleti lijanom i to jr toz:D

Pogledajte prilog 528458
Pogledajte prilog 528459

- - - - - - - - - -

kad hoces fenseraj :)

- - - - - - - - - -

boze cicak..stvarno si nekad ili piglu ili zaista ne citas sta pise ..

aj da ti nacrtam :)
ona je rekla da je angazovana za dekoraciju svadbe..nisam znao da je mislila o svojoj nego da je neko nju angazovao za taj posao i da ce da zaradi na tome..cicak..stvarno se nekad malo udubi u napisano..prosipas se bez razloga..

Rekla sam da sam dobila ponudu, a ne da sam angazovana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back