gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Uzmi lekove krevet i da brzo ozdravis!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 528458
Pogledajte prilog 528459
- - - - - - - - - -
Rekla sam da sam dobila ponudu, a ne da sam angazovana
Kuvam supu iz kesice mužu ima proliv pored ledja koja ga i dalje muče skroz je neupotrebljiv
A ja tucem i na poslu i po kući jedino ručak ne spremam imali smo para za kafanu hvala Bogu inače bih se samo srušila danas

meni ce klimaks doci kao odmor
Cile preznojila si se od jake hrane, unla si samo energiju za veceru..masti i uh..negde mora da izbiju posto nije bilo potrosnje..

opet pomahnitalo rifresujem stranicu sa rezultatima, ubice me neizvesnost
cicak, to sa ustajanjem nocu je bas gadno, ja imam te faze, ni ne znam da sam ustala dok me uutru ne odaju mrvice hleba : S
dugo nisam ustajala, ali to je bas zaheb, jer uopste nisi svestan skroz, bar kod mene

pa ne znam bre, ja zaspim lako, spavam onako, uglavnom bez budjenja osim da jedem
ali to je bukvalno polusan, ja otvorim frizider, uzmem hleb, sipam jogurt, sve sto treba odradim
nekada je to pomama za slatkim pa pojedem tonu slatkog (jednom sam tako polusvesno klincu pojela pakovanje noblica (koje inace uopste ne volim),a njemu sam rekla da sme samo jednu i da ce dobiti opet sutra, dete ustalo sutra - nema )
- - - - - - - - - -
inace opet besomucno rifresujem stranu sa rezultatim, unistice me neizvesnost i neizdrz i nestrpljenje

i tako u krugMoja sestra isto ima nešto nalik tome, ponekad jede usred noći, ona ne sme nikada da ostane bez hleba, ima neki užasni strah da će biti gladna, al ajde kod nje kapiram da ima veze sa večnom malokrvnošću.

kako vas ne mrzi da jedete tokok noci?