Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zbog mame najvise,a i zbog dece.obojica ne uce nista,ali i iscrpljena sam od stalnog ustajanja nocu kod mame,pa mi strasno sto je tata neraspolozen,pa ne mogu nista da razmisljam za leto,a planirala sam da ulozim lovu i sama prvi put da probam sa izdavanjem apartmana
Sve mi je nekako kako ne treba
I prvi put mi je hladno,hladno,ne zelim napolje
Nisam isla ni na planinu prvi put za dvadeset godina i to mi fali
Razmazena sam,jel :lol:

- - - - - - - - - -

I fali mi jedan clan porodice u kuci,to me je posebno sjebbalo

Pa zbog mame najvise,a i zbog dece.obojica ne uce nista,ali i iscrpljena sam od stalnog ustajanja nocu kod mame,pa mi strasno sto je tata neraspolozen,pa ne mogu nista da razmisljam za leto,a planirala sam da ulozim lovu i sama prvi put da probam sa izdavanjem apartmana

- - - - - - - - - -

Nisi razmažena. Imaš pravo valjda i ti da nekada budeš loše volje.

A sve ovo što si navela je nešto na šta ne možeš da utičeš. Ni da deca uče, ni da mama spava bolje, ni da tata bude raspoložen. Deca hoće kako hoće, mama je bolesna, i tešo joj je, a tata je neraspoložen zbog mame.

A tek za tog člana porodice koji fali neću ni da pišem. Tek je to van tvojih moći.

Ljubim te, i brže se vraćaj u poziitvu. :ljub:

- - - - - - - - - -

nema druge smokvo, jedino da ti sebi nadjes devojku :D
otisla sam do banke, imam neka placanja prema inostranstvu
na deviznom racunu imam veci deo novca, sa dinaskog treba da povuku oko 50.000dina za ostali deo fakture i proviziju
i bankarka mi prvo kaze da bih platila svojim novcem da prvo mora da posalje zahtev da mi aktiviraju racun jer neko vreme nije koriscen
(da li ste normlani, nije ugasena firma, nisam zatvorila racun i za koriscenje mog novca koji je na racunu treba da podnesem zahtev za aktiviranje racuna????)
a onda krene da me ubedjuje da kompletno placanje izvrsim sa dinarskog, a da podnesem zahtev da mi se devizni deo pretvori u dinarski
ja znam da bankari imaju interes da zarade sto vise novca, ali zar stvarno tako glupo izgledam da prvo prodam devize banci, pa da ih posle kupim od nje da bih platila racuna?
ovo mora da je uticaj pomracenog meseca

Hvala,fazon i jeste u tome sto ja ni na sta vise ne mogu da uticem ni da popravim
A pitanje trave sam i zaboravila da pomenem...znaci kod nas je trava svakodnevno zelena i u sred zime

- - - - - - - - - -

I ja mislim da bi zivot bio lepsi da mi zene imamo devojke :lol:

Hvala,fazon i jeste u tome sto ja ni na sta vise ne mogu da uticem ni da popravim
A pitanje trave sam i zaboravila da pomenem...znaci kod nas je trava svakodnevno zelena i u sred zime

- - - - - - - - - -

I ja mislim da bi zivot bio lepsi da mi zene imamo devojke :lol:

svi mi imamo svoje lomove, na ovaj ili onaj nacin
isto kao i sto svi imamo neke lepe planove za sebe i one koje volimo
i onad samo shvatis u jednom trenutku upravo to, da ti ama bas na nista nemas uticaj
i onda se prestrojis i naucis da mozes da zivis i ako nemas ocekivanja
drugacije je, ali iz koze se ne moze
i samo shvatis da umesto da si ucesnik, sebe vidis samo kao posmatraca filma koji ti se odvija pred ocima
valjda je i to zivot

nije brnabicka luda :lol:

Pa strasno je kad to otkrijes posle pedeset i neke...mislim strasno,nije strasno,sve je to zivot i nisam ni ja bas potonula,ja to malo kukam radi reda,ali drzim glavu iznad vode i jako radim nogama....
Ma samo da prestane zima da mozemo vise na vazduh,ovo kuce mi drhturi komplet obucen i kad je u kolima.mnogo sam ga razmazila

Najgore su stvari na koje nemas uticaj ... samo one na tebe :aha:

Nikad necu zaboraviti kad sam lezala u bolnici i dopizdelo mi, trazila da idem kuci, dr popizdeo, ja potpisala, dosli svi i mene ubedjuju da ne idem.
A ja se histericno pakujem.
Na sta mm kaze:”Ali vidi cimerku, ona lezi vec 6 meseci, ti si tek mesec.”
E kad sam ja pukla:”Zabole me! Meni je lose! Tesko mi je! I kraj!”

I uopste ne razumem ljude koji govore drugima kako treba da se osecaju
Osecanja mozes samo sam promeniti(ako mozes)
I svako ima pravo da bude tuzan, srecan, da mu je tesko, da mu je sjajno...

nema druge smokvo, jedino da ti sebi nadjes devojku :D
otisla sam do banke, imam neka placanja prema inostranstvu
na deviznom racunu imam veci deo novca, sa dinaskog treba da povuku oko 50.000dina za ostali deo fakture i proviziju
i bankarka mi prvo kaze da bih platila svojim novcem da prvo mora da posalje zahtev da mi aktiviraju racun jer neko vreme nije koriscen
(da li ste normlani, nije ugasena firma, nisam zatvorila racun i za koriscenje mog novca koji je na racunu treba da podnesem zahtev za aktiviranje racuna????)
a onda krene da me ubedjuje da kompletno placanje izvrsim sa dinarskog, a da podnesem zahtev da mi se devizni deo pretvori u dinarski
ja znam da bankari imaju interes da zarade sto vise novca, ali zar stvarno tako glupo izgledam da prvo prodam devize banci, pa da ih posle kupim od nje da bih platila racuna?
ovo mora da je uticaj pomracenog meseca
Trazis odmah nekog njenog sefa ili nekog iole pametnijeg.

- - - - - - - - - -

el mož tu da se zaradi nešto...msm, pročito ti muž pošto su low cost , a i smeštaj nije previše...na drugim destinacijama

Trazis odmah nekog njenog sefa ili nekog iole pametnijeg.

ne trazim nista cile, samo sam je pogledala i rekla - platite sa deviznog i dodajte otkup sa dinarskog
u banci nikog, zive duse
njih 6 radi, a stranke ni jedne
zvali su me pre mesec dana da mi ponude kredit
hvala lepo, ja sma sa kreditima zavrsila
sad mozete da ga nudite gospodinu koji otvara lanac svojih teretana
ja poslujem sada na minimumu
inace su stvarno dobri za saradnju, usrdni, poslovni
nemam pojma sta je ovo jutros vrisnulo iz nje :lol:

el mož tu da se zaradi nešto...msm, pročito ti muž pošto su low cost , a i smeštaj nije previše...na drugim destinacijama

Pa moze ko ima super sredjeno i puno apartmana i da sam cisti i da se sam snadje oko nalazenja gostiju.kod mene nije nista skockano ni novo,niti imam para da kupujem neka ludila.i ja cu da probam preko dileta,a i da platim zenu da cisti.a i u petrovcu ima nenormalno mnogo smestaja,svi su prodali neke krseve u brdu rusima,pa podigli kucerine i opremili ih za izdavanje
Meni je vazno da besplatno budemo na moru tri meseca i da poplacam porez i sve troskove za celu godinu da kuca ne bude samo trosak,a ostalo sta bude,bice super

- - - - - - - - - -

Trenutno planiram odlazak na neko saucesce

Ja stalno nocu sretala jednu mladu zenu kad se vracam sa posla kako seta maltezera,dva,tri nocu...iz moje zgrade,drugi ulaz.i izgledala kao narkomanka.juce cujem da je bila bolesna,dijaliza,umrla je od infarkta u 37 godini

- - - - - - - - - -

Kako imamo predrasude,a ni ne poznajemo ljude

- - - - - - - - - -

Kako imamo predrasude,a ni ne poznajemo ljude

Može sigurno da se zaradi, ako bude imala goste. U Petrovcu smeštaj uopšte nije jeftin, a sve bude rasprodato dva meseca unapred. Ja sam se dve godine raspitivala desetak dana pred polazak, nije bilo šanse da nađem nešto. A ako sam dobro ukapirala, smokvina kuća je na odličnom mestu.

Drugarica koja je izdavala moje prosle godine je davala za deset evra krevet.ali recimo,ja imam dvokrevetni,trokrevetni i cetvorokrevetni apartman.znaci devet kreveta.a njoj nikad troje u trokrevetnom i u cetvorokrevetnom najvise troje.a i nije bilo puno sve do avgusta

Drugarica koja je izdavala moje prosle godine je davala za deset evra krevet.ali recimo,ja imam dvokrevetni,trokrevetni i cetvorokrevetni apartman.znaci devet kreveta.a njoj nikad troje u trokrevetnom i u cetvorokrevetnom najvise troje.a i nije bilo puno sve do avgusta

Verovatno treba bolje odraditi marketing. :think:

Ja gde kod sam pitala, ispod 35€ nije bio dvokrevetan apartman. I još mi idemo krajem avgusta ili početkom septembra. I nama je to mnogo para za smeštaj, jer mi praktično u apartmanu prespavamo i doručkujemo. Ceo dan budemo na plaži, tamo ručamo i večeramo. I mnogo nam je bitnija lokacija (čitaj: blizina plaže) od luksuza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back