- Poruka
- 73.924
Ja mislim da sam bila maloletna poslednji put kad sam legla u devet uveče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spavaj, ko ti brani?Ja sam utucena,pa bih samo spavala
Šta ti je? Što si utučena?Ja sam utucena,pa bih samo spavala

Pa zbog mame najvise,a i zbog dece.obojica ne uce nista,ali i iscrpljena sam od stalnog ustajanja nocu kod mame,pa mi strasno sto je tata neraspolozen,pa ne mogu nista da razmisljam za leto,a planirala sam da ulozim lovu i sama prvi put da probam sa izdavanjem apartmana
Sve mi je nekako kako ne treba
I prvi put mi je hladno,hladno,ne zelim napolje
Nisam isla ni na planinu prvi put za dvadeset godina i to mi fali
Razmazena sam,jel
- - - - - - - - - -
I fali mi jedan clan porodice u kuci,to me je posebno sjebbalo

Pa zbog mame najvise,a i zbog dece.obojica ne uce nista,ali i iscrpljena sam od stalnog ustajanja nocu kod mame,pa mi strasno sto je tata neraspolozen,pa ne mogu nista da razmisljam za leto,a planirala sam da ulozim lovu i sama prvi put da probam sa izdavanjem apartmana
Razmazena sam,jel
- - - - - - - - - -

Hvala,fazon i jeste u tome sto ja ni na sta vise ne mogu da uticem ni da popravim
A pitanje trave sam i zaboravila da pomenem...znaci kod nas je trava svakodnevno zelena i u sred zime
- - - - - - - - - -
I ja mislim da bi zivot bio lepsi da mi zene imamo devojke![]()

Trazis odmah nekog njenog sefa ili nekog iole pametnijeg.nema druge smokvo, jedino da ti sebi nadjes devojku
otisla sam do banke, imam neka placanja prema inostranstvu
na deviznom racunu imam veci deo novca, sa dinaskog treba da povuku oko 50.000dina za ostali deo fakture i proviziju
i bankarka mi prvo kaze da bih platila svojim novcem da prvo mora da posalje zahtev da mi aktiviraju racun jer neko vreme nije koriscen
(da li ste normlani, nije ugasena firma, nisam zatvorila racun i za koriscenje mog novca koji je na racunu treba da podnesem zahtev za aktiviranje racuna????)
a onda krene da me ubedjuje da kompletno placanje izvrsim sa dinarskog, a da podnesem zahtev da mi se devizni deo pretvori u dinarski
ja znam da bankari imaju interes da zarade sto vise novca, ali zar stvarno tako glupo izgledam da prvo prodam devize banci, pa da ih posle kupim od nje da bih platila racuna?
ovo mora da je uticaj pomracenog meseca
Razmazena sam,jel
- - - - - - - - - -

Trazis odmah nekog njenog sefa ili nekog iole pametnijeg.

el mož tu da se zaradi nešto...msm, pročito ti muž pošto su low cost , a i smeštaj nije previše...na drugim destinacijama
Trenutno planiram odlazak na neko saucesce

pa valjda sam se nadovezala na rec saucesce
A zasto si mi to ispricala?![]()

el mož tu da se zaradi nešto...msm, pročito ti muž pošto su low cost , a i smeštaj nije previše...na drugim destinacijama
Drugarica koja je izdavala moje prosle godine je davala za deset evra krevet.ali recimo,ja imam dvokrevetni,trokrevetni i cetvorokrevetni apartman.znaci devet kreveta.a njoj nikad troje u trokrevetnom i u cetvorokrevetnom najvise troje.a i nije bilo puno sve do avgusta