Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala drugari <333
Pravila sam reformu, moju omiljenu, a kako drugačije :lol:

Najveći problem su bila prevelika tj nešto drugačija očekivanja.
On je valjda maštao na poslu da ćemo se svi gnječiti, igrati, pevati i provesti zajedno taj detetov rođendan odmarajući i uživajući jedni u drugima a ja sam imala u planu nešto sasvim drugo :mrgreen:
I da, biće i piškota torte, sa ananasom :lol:

Tj on se naljutio zato što ja nisam htela da kupim tortu, mislio je da sam ja iznad tih trivijalnosti i odnosa mama - dete, valjda, ne znam.
Odatle je sve krenulo :lol:

Tako je to kad se čovek zaljubi u nekonvencionalnu otkačenu lujku, a onda se ona posle porodjaja na volšeban način pretvori u odgovornu organizovanu mamu, sliku i priliku omražene mu džangrizave tašte.... :kez:
Pa shvati da se i sam lagano pretvara u kopiju svog dosadnog letargičnog oca :kez:

Hvala drugari <333
Pravila sam reformu, moju omiljenu, a kako drugačije :lol:

Najveći problem su bila prevelika tj nešto drugačija očekivanja.
On je valjda maštao na poslu da ćemo se svi gnječiti, igrati, pevati i provesti zajedno taj detetov rođendan odmarajući i uživajući jedni u drugima a ja sam imala u planu nešto sasvim drugo :mrgreen:
I da, biće i piškota torte, sa ananasom :lol:

Piskota sa ananasom! :heart:
Volim, volim, voooliim!
Sad bih jela nesto tako. Lunasa, na nista me napravi!

Znači kad se budem ratosiljala ovog ranog ustajanja, napraviću feštu, ima ceo Novi Sad da častim!
Ništa mi nije teško da radim, ali da ustajem na sabajle, to me ubija.

Srećan rođendan ćelavcu! :heart:

A za Putina mogu reći da poštujem čoveka. Doveo je u red onu državetinu koja je bila na izdisaju. Klečala je na kolenima dok on nije uzeo stvar u svoje ruke. A sad su sila kao što i treba da budu. Ljudi su stoka i čvrsta ruka je neophodna. Čim ih pustiš da se raspojasaju, više ne znaju ni gde su bili ni gde su krenuli ni gde žele da stignu.

Znači kad se budem ratosiljala ovog ranog ustajanja, napraviću feštu, ima ceo Novi Sad da častim!

A za Putina mogu reći da poštujem čoveka. Doveo je u red onu državetinu koja je bila na izdisaju. Klečala je na kolenima dok on nije uzeo stvar u svoje ruke. A sad su sila kao što i treba da budu. Ljudi su stoka i čvrsta ruka je neophodna. Čim ih pustiš da se raspojasaju, više ne znaju ni gde su bili ni gde su krenuli ni gde žele da stignu.

Alisa, ti zvucis kao pametna zena, ovakve recenice su uzasne. I sama cesto gundjas zbog stega, posla, obaveza, placanja doprinosa, svega sto je obaveza gradjanina prema drzavi, a ovamo glasas za cvrstu ruku prema stoki.
Ne bih volela da moje dete zivi u drustvu koje ce je tretirati kao stoku, posto za drugo i nije. Jer ne zna. Jer je narod.

I zaista me znaima, kako se to narod raspojasa? traze neka prava, neke bolje uslove?

Uspela je, sad samo još da dođe subota, da je i probamo :D
Imala sam dva otežavajuća faktora, jednog dvogodišnjaka koji mi je visio na nozi i jednog tridesetpetogodišnjaka koji je samo duvao po kući jer pravim tortu detetu a on je umoran i mrzi ga da ja pravim tortu, znači kad ga nisam isterala juče iz kuće neću nikad :lol:

- - - - - - - - - -

I da, juče je bio rođus :D
Srecan rodjendanko!
Nek vam je ziv i zdrav momak! :heart:

Za ostalo te razumem skroz.

Jedan od razloga sto radim u porodicnoj firmi
Ustajem kad hocu. A lazem, moram u 7 zbog dece. :lol: ali mogu i da nastavim kad nemam posla.
Dodjem kad hocu i odem kad hocu.
Posao odradim perfektno. I to je ono sto je najbitnije.
A i provedem vise od 40 sati u vinariji kad saberem.

Moj brat na poslu ima uvek jedan uslov, da sam odredjuje svoje vreme, da nije vezan za kancelariju, grad, drzavu.
I obavlja svoj posao perfektno.

Valjda nam je to u genima.

- - - - - - - - - -

Inace za Putina
Malko sam juce citala o njemu... na cika guglu...
Cerka radi na projektu vrednom 8 biliona
Bila udata za lika koji ima bilione, 12-14 biliona kazu, i Vladica ga kaznio, kad se razveo, umanjio mu imovinu za 50%. Bas je dusevan.

I ne postoje slike njegovih cerki.
Toliko o njegovoj dobroti
Zamisljam kako je lepim dogovorom uspeo da im objasni sta ce biti ako mu objave slike cerki.

Prosto je srce od coveka :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back