86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
A da li on dovodi svoju devojku na te badnje veceri? I sta ona kaze na to sto mu i deset godina kasnije i dalje saljes sarme?
Boli je uvo, ne mora da ih pravi ona

Pametna zena u svakoj situaciji nadje sebi uzitak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da li on dovodi svoju devojku na te badnje veceri? I sta ona kaze na to sto mu i deset godina kasnije i dalje saljes sarme?

cekaj tabasevic je pisao i -pakao- i bio u konkurenciji za ninovu ili ne?
citala sam je, urezan mi je ostao citat o -paranojevima- kojim me je cacnuo u paranojeve direkt : )

Jel to kao nas sremski sir? Onako zrnast
Ni da ga stavim u nesto,ni da ga jedem ovako....
zato što si jedna u neznam deset iljade koja tako radi
ne znam
ja sam se udala za njega iz velike ljubavi
on je muskarac kojeg sam volela najvise u zivotu i u kojeg sam bila najzaljubljenija ikad
i to svom detetu stalno provlacim kad zakacimo temu, da zna da je dete ljubavi
na nesrecu, preveliki teret smo povukli i u na tom putu smo izgubili nas
mislili smo verovatno jer smo bili sigurni u nas odnos, da ce tu biti sve ok
al emocije se trose i ako ih ne negujes na zalost ne regenerisu same od sebe
kad smo toga postali svesni, vec smo se kao muz i zena izgubili
moj ex m je divan covek sa svojim bubicama koje ima svako od nas
i volela bih da ima pored sebe zenu koja ce sa njim da bude zbog ljubavi, jer sam ja u kuci koja je uvek puna, a on zivi sam

Nemam pojma. I nije poenta u Tabaševiću, već u ženomrzačkoj zaveri žirija NIN-ove nagrade, zar ti autor teksta svojim koristim-anglicizme-i-fensi-sinonime-uz-sintagme-koje-nemaju-nikakvog-smisla-kako-bih-izgledala-pametnija rečnikom nije objasnio?![]()

Ja ne mogu da se zamilsim u toj situaciji, da sam sa nekim ko ima dete
- - - - - - - - - -
To je previse komplikovano

devojku ne dovodi jer ona nije deo porodice
kad bude imao vezu vrednu povezivanja, meni nece da bude problem da dodje sa njom
imao je fazu u zivotu gde mu se nakacila neka ukrajinska sponzorusa i samo sam molila boga da se osvesti na vreme
i jeste srecom
sad je u vezi sa nekom udovicom koja ima dete koje je par godina mladje od naseg deteta i nadam se da je ona sa njim iz iskrenih emocija..i ako jeste, ne bih imala nikakav problem da dodje sa njom i da zajedno provodimo te porodicne praznike
da i ove godine sam mu odnela rusku salatu i sarmu u malo vecoj klicini jer je trebalo da bude i za nju![]()

Ja sam prvi put sa nekim ko ima decu.
Bivsi nisu imali ni decu, ni brak iza sebe. Tako se potrefilo.
I razlika je... Oni bez tog iskustva, kao i zene, misle da je zajednicki zivot cvece i prolece. Svi su bili spremni da srljaju u to. Zato su mi se ti odnosi i prekidali, ja nisam bila spremna, ponovo.
ljudi je l vas nerviraju ove moja slova postavljena na pogresna mesta zbog brzog kucanja![]()
Nemam pojma. I nije poenta u Tabaševiću, već u ženomrzačkoj zaveri žirija NIN-ove nagrade, zar ti autor teksta svojim koristim-anglicizme-i-fensi-sinonime-uz-sintagme-koje-nemaju-nikakvog-smisla-kako-bih-izgledala-pametnija rečnikom nije objasnio?![]()

Ja ne spadam u ljubomorne,bar ne preterano,al opet mislim da bi mi to smetalo.imala bih utisak kao da ga bivsa drzi na lancu sa tom klopom i ne pusta jos uvek
A opet,mogla bih sebe da zamislim na divkinom mestu,kako velikodusno saljem klopu bivsem partneru.sta su ti dvostruki arsini
Pecem nesto izmedju proje i spanskih pitica i ne znam cega. ...sad bih iskocila iz koze koliko mi je danas tesna...u fazonu sam,e moj pobro,nesto ti danas nisam dobro
E al vis ti koliko su oni hrabri, za dobar sendvic bi i Savom zaplivali.pretekoh jedva
ladno se ljuljao brankov od rulje ljudi, lele kako gadan osecaj, ides levo desno ko pijan
samo sam ih sekla u polu trku da se maknem sa tog cuda, ako vam se pliva u mutnu savu samo napred podavite se, ja ne bih
))E al vis ti koliko su oni hrabri, za dobar sendvic bi i Savom zaplivali.))
ljudi je l vas nerviraju ove moja slova postavljena na pogresna mesta zbog brzog kucanja![]()
Sava je Sava, al sendvič je sendvič
- - - - - - - - - -
Naravno.
A gde si to ukucala?
Imam ja jednu poznanicuSta fali.ja bih najvise volela da se svi mozemo po nekad okupiti ko ljudi,da nam bude lepo i veselo
E da,mamina prijateljica,razvela se,muz se ozenio u ivanjci drugi put,odatle je i on,pa poslao svojoj prvoj zeni svoju decu u n sad na studiranje.a ona uredno isla kod njih svake godine u goste.pa svekrva seta sa njih dve sva ponosna
Jbg,pomagale jedna drugoj,pa se i sprijateljile.sta ces,zivot je cudo

Ma brate skroz smo naopak narod, u stanju da izginemo ko budale, a da nas vecito jasu neke lopovske i prevarantske klike. Van svake pameti.Sava je Sava, al sendvič je sendvič
...