Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Idem na feniranje
Peske
Jedno 3 km
Peske
Jedno 3 km
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako budete imali takav pristup sa svakom bivsom devojkom, mogla bi porodica da vam se poprilicno uveca.
Sta fali.ja bih najvise volela da se svi mozemo po nekad okupiti ko ljudi,da nam bude lepo i veselo
E da,mamina prijateljica,razvela se,muz se ozenio u ivanjci drugi put,odatle je i on,pa poslao svojoj prvoj zeni svoju decu u n sad na studiranje.a ona uredno isla kod njih svake godine u goste.pa svekrva seta sa njih dve sva ponosna
Jbg,pomagale jedna drugoj,pa se i sprijateljile.sta ces,zivot je cudo

))ja mislim da nikad vise ne bi vidio zenu ako se razvedem. vjerovatno ni dijete, takav sam, nemam kapacitet za takve stvari i odrzavanje prijateljskih odnosa sa neprijateljima))

)Sta fali.ja bih najvise volela da se svi mozemo po nekad okupiti ko ljudi,da nam bude lepo i veselo
znam sebe najbolje, to je realna mogucnost....)

Da imaju sina.a ona imala ljubavi za njegovu decu,ziveli svi zajedno,kao da su njeni,a sama dobila snajku koja joj godinama nije dozvoljavala da vidja unuce.a sin klompa nesposobna...kao zena je tako odlucila...

Lete migovi iznad moje zgrade![]()
jocika, aeroplani
da li se secas te legendarne scene iz filma?
isla da odnesem jedne cipelice kod obucara
i neplanski kupim jos jedne
castila sam sebe sa Jungle teget koznim cipelicama hehehe
![]()
e sad sedim u njima i krecem za koji minut po klince, taman da prosetam none
Kao neke bebi cipelice.au brate mili
kakva jeziva grupa pijanih navijaca (msm lice na navijace, svi sa pivom i rakijom u rukama, kao od stene odvaljeni, blago jeziv prizor) mi je upravo posla pored prozora i sve vreme pevaju iz sveg glasa "j.ebao si zute putineeee" pa onda provuku kosovo u navijackom modu
msm kontam da idu da u radosti i veselju docekaju putina ispred hrama
Imam vec neke njihove.odlicne su!
ja cu da popizdim od tog idiota
ceo centar ce mi sjebati
moracu vozom kuci pa onda peske
Lete migovi iznad moje zgrade![]()

pa shvatila sam da ne mislis na osmeh na licuOsmeh u ovom slucaju nije znacio kez na licu,vec radost i lakoca u srcu
Nikad nisam stroga prema sebi
Malo pre me zvao tata,kaze bio popa da osvesta kucu i mama mu dala spisak imena za molitvu za zdravlje,pa je citao i snajkino ime
Bivse,da ne pisem novi post kad pitate
Kao da to nije jasno...
)