Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako budete imali takav pristup sa svakom bivsom devojkom, mogla bi porodica da vam se poprilicno uveca.

Sta fali.ja bih najvise volela da se svi mozemo po nekad okupiti ko ljudi,da nam bude lepo i veselo
E da,mamina prijateljica,razvela se,muz se ozenio u ivanjci drugi put,odatle je i on,pa poslao svojoj prvoj zeni svoju decu u n sad na studiranje.a ona uredno isla kod njih svake godine u goste.pa svekrva seta sa njih dve sva ponosna
Jbg,pomagale jedna drugoj,pa se i sprijateljile.sta ces,zivot je cudo

Sta fali.ja bih najvise volela da se svi mozemo po nekad okupiti ko ljudi,da nam bude lepo i veselo
E da,mamina prijateljica,razvela se,muz se ozenio u ivanjci drugi put,odatle je i on,pa poslao svojoj prvoj zeni svoju decu u n sad na studiranje.a ona uredno isla kod njih svake godine u goste.pa svekrva seta sa njih dve sva ponosna
Jbg,pomagale jedna drugoj,pa se i sprijateljile.sta ces,zivot je cudo

:lol::heart:

- - - - - - - - - -

Mogu li da pitam, da li su imali decu iz tog prvog braka?

ja mislim da nikad vise ne bi vidio zenu ako se razvedem. vjerovatno ni dijete, takav sam, nemam kapacitet za takve stvari i odrzavanje prijateljskih odnosa sa neprijateljima :)))

- - - - - - - - - -

uredno bi placao alimentaciju i sve ostalo, samo da je ne vidim vise....

isla da odnesem jedne cipelice kod obucara
i neplanski kupim jos jedne :D

castila sam sebe sa Jungle teget koznim cipelicama hehehe

5811_jungla__denim_1.jpg

e sad sedim u njima i krecem za koji minut po klince, taman da prosetam none

au brate mili
kakva jeziva grupa pijanih navijaca (msm lice na navijace, svi sa pivom i rakijom u rukama, kao od stene odvaljeni, blago jeziv prizor) mi je upravo posla pored prozora i sve vreme pevaju iz sveg glasa "j.ebao si zute putineeee" pa onda provuku kosovo u navijackom modu

msm kontam da idu da u radosti i veselju docekaju putina ispred hrama

au brate mili
kakva jeziva grupa pijanih navijaca (msm lice na navijace, svi sa pivom i rakijom u rukama, kao od stene odvaljeni, blago jeziv prizor) mi je upravo posla pored prozora i sve vreme pevaju iz sveg glasa "j.ebao si zute putineeee" pa onda provuku kosovo u navijackom modu

msm kontam da idu da u radosti i veselju docekaju putina ispred hrama

A organizuju ih raspadi koji su bili obojeni svim bojama koje su bile na vlasti, i sad su bivsi zuti, crveni, crni, plavi u ovoj lopovskoj smesi koja pustosi drzavu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back