Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cekaj tabasevic je pisao i -pakao- i bio u konkurenciji za ninovu ili ne?
citala sam je, urezan mi je ostao citat o -paranojevima- kojim me je cacnuo u paranojeve direkt : )

Nemam pojma. I nije poenta u Tabaševiću, već u ženomrzačkoj zaveri žirija NIN-ove nagrade, zar ti autor teksta svojim koristim-anglicizme-i-fensi-sinonime-uz-sintagme-koje-nemaju-nikakvog-smisla-kako-bih-izgledala-pametnija rečnikom nije objasnio? :lol:

zato što si jedna u neznam deset iljade koja tako radi

ne znam
ja sam se udala za njega iz velike ljubavi
on je muskarac kojeg sam volela najvise u zivotu i u kojeg sam bila najzaljubljenija ikad
i to svom detetu stalno provlacim kad zakacimo temu, da zna da je dete ljubavi
na nesrecu, preveliki teret smo povukli i u na tom putu smo izgubili nas
mislili smo verovatno jer smo bili sigurni u nas odnos, da ce tu biti sve ok
al emocije se trose i ako ih ne negujes na zalost ne regenerisu same od sebe
kad smo toga postali svesni, vec smo se kao muz i zena izgubili
moj ex m je divan covek sa svojim bubicama koje ima svako od nas
i volela bih da ima pored sebe zenu koja ce sa njim da bude zbog ljubavi, jer sam ja u kuci koja je uvek puna, a on zivi sam

ne znam
ja sam se udala za njega iz velike ljubavi
on je muskarac kojeg sam volela najvise u zivotu i u kojeg sam bila najzaljubljenija ikad
i to svom detetu stalno provlacim kad zakacimo temu, da zna da je dete ljubavi
na nesrecu, preveliki teret smo povukli i u na tom putu smo izgubili nas
mislili smo verovatno jer smo bili sigurni u nas odnos, da ce tu biti sve ok
al emocije se trose i ako ih ne negujes na zalost ne regenerisu same od sebe
kad smo toga postali svesni, vec smo se kao muz i zena izgubili
moj ex m je divan covek sa svojim bubicama koje ima svako od nas
i volela bih da ima pored sebe zenu koja ce sa njim da bude zbog ljubavi, jer sam ja u kuci koja je uvek puna, a on zivi sam

:zag:
:heart:

A da li on dovodi svoju devojku na te badnje veceri? I sta ona kaze na to sto mu i deset godina kasnije i dalje saljes sarme?

devojku ne dovodi jer ona nije deo porodice
kad bude imao vezu vrednu povezivanja, meni nece da bude problem da dodje sa njom
imao je fazu u zivotu gde mu se nakacila neka ukrajinska sponzorusa i samo sam molila boga da se osvesti na vreme
i jeste srecom
sad je u vezi sa nekom udovicom koja ima dete koje je par godina mladje od naseg deteta i nadam se da je ona sa njim iz iskrenih emocija..i ako jeste, ne bih imala nikakav problem da dodje sa njom i da zajedno provodimo te porodicne praznike
da i ove godine sam mu odnela rusku salatu i sarmu u malo vecoj kolicini jer je trebalo da bude i za nju :)

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da se zamilsim u toj situaciji, da sam sa nekim ko ima dete

- - - - - - - - - -

To je previse komplikovano

Ja sam prvi put sa nekim ko ima decu.
Bivsi nisu imali ni decu, ni brak iza sebe. Tako se potrefilo.
I razlika je... Oni bez tog iskustva, kao i zene, misle da je zajednicki zivot cvece i prolece. Svi su bili spremni da srljaju u to. Zato su mi se ti odnosi i prekidali, ja nisam bila spremna, ponovo.

devojku ne dovodi jer ona nije deo porodice
kad bude imao vezu vrednu povezivanja, meni nece da bude problem da dodje sa njom
imao je fazu u zivotu gde mu se nakacila neka ukrajinska sponzorusa i samo sam molila boga da se osvesti na vreme
i jeste srecom
sad je u vezi sa nekom udovicom koja ima dete koje je par godina mladje od naseg deteta i nadam se da je ona sa njim iz iskrenih emocija..i ako jeste, ne bih imala nikakav problem da dodje sa njom i da zajedno provodimo te porodicne praznike
da i ove godine sam mu odnela rusku salatu i sarmu u malo vecoj klicini jer je trebalo da bude i za nju :)

... :)

Ja sam pisala o bivsim supruznicima koji imaju zejednicko dete. Oboje nove veze, a on i decu sa novom zenom. I svi se okupe. I podrzavaju u zivotu. To je predivno.

Ja sam prvi put sa nekim ko ima decu.
Bivsi nisu imali ni decu, ni brak iza sebe. Tako se potrefilo.
I razlika je... Oni bez tog iskustva, kao i zene, misle da je zajednicki zivot cvece i prolece. Svi su bili spremni da srljaju u to. Zato su mi se ti odnosi i prekidali, ja nisam bila spremna, ponovo.

Ne verujem da ljudi misle da je cvece i prolece, nego imaju vecu slobodnu. U svakom slucaju je lakse ako oboje imate decu, bollje se razumete

Nemam pojma. I nije poenta u Tabaševiću, već u ženomrzačkoj zaveri žirija NIN-ove nagrade, zar ti autor teksta svojim koristim-anglicizme-i-fensi-sinonime-uz-sintagme-koje-nemaju-nikakvog-smisla-kako-bih-izgledala-pametnija rečnikom nije objasnio? :lol:

jeste bre, a nije da nisam ulozila veliki napor
i jedino sto sam razumela je tabasevic i mizoginija z:mrgreen:

Ja ne spadam u ljubomorne,bar ne preterano,al opet mislim da bi mi to smetalo.imala bih utisak kao da ga bivsa drzi na lancu sa tom klopom i ne pusta jos uvek
A opet,mogla bih sebe da zamislim na divkinom mestu,kako velikodusno saljem klopu bivsem partneru.sta su ti dvostruki arsini :zkez:
Pecem nesto izmedju proje i spanskih pitica i ne znam cega. ...sad bih iskocila iz koze koliko mi je danas tesna...u fazonu sam,e moj pobro,nesto ti danas nisam dobro

Ja ne spadam u ljubomorne,bar ne preterano,al opet mislim da bi mi to smetalo.imala bih utisak kao da ga bivsa drzi na lancu sa tom klopom i ne pusta jos uvek
A opet,mogla bih sebe da zamislim na divkinom mestu,kako velikodusno saljem klopu bivsem partneru.sta su ti dvostruki arsini :zkez:
Pecem nesto izmedju proje i spanskih pitica i ne znam cega. ...sad bih iskocila iz koze koliko mi je danas tesna...u fazonu sam,e moj pobro,nesto ti danas nisam dobro

pa ne znam..ta ljubomora mozda ima smisla kod onih koji nisu bili u braku,nemaju decu, nemaju rep i prikolicu
a ako si imala vec brak, onda stvarno ne vidim razlog za ljubomoru prema nekome ko je duze razveden
jedino da ubije sve bivse iz prethodnog zivota pa da mu se ne rasipa paznja
nase dete je upoznala..kaze da je normalna zena, povucena, da kad je ona bila kod oca ponasala se suzdrzano da im ne smeta..kao da joj je bilo neprijatno sto je tu

Sta fali.ja bih najvise volela da se svi mozemo po nekad okupiti ko ljudi,da nam bude lepo i veselo
E da,mamina prijateljica,razvela se,muz se ozenio u ivanjci drugi put,odatle je i on,pa poslao svojoj prvoj zeni svoju decu u n sad na studiranje.a ona uredno isla kod njih svake godine u goste.pa svekrva seta sa njih dve sva ponosna
Jbg,pomagale jedna drugoj,pa se i sprijateljile.sta ces,zivot je cudo
Imam ja jednu poznanicu
Ona je bila u vezi sa jednim momkom, dobili dete i razisli se
On se ozenio i dobio dete
Njih dve se druze. Bas druze. Cuvaju decu jedna drugoj, idu na rodjendane, prosto funkcionisu.

Pritom on iz veze koju je imao pre moje poznanice ima jos jedno dete ali ta nece da se druzi sa njih dve :lol:

A znam lika koji ima zenu i troje dece i ljubavnicu i on je ladno zenu ubedjivao da dovede ljubavnicu kuci. I jos besno kaze prijatelju:”A ova moja ni da cuje!” :lol:

tenutno se pitam gde je nekim ljudima pamet
bili bozicni praznici, sa badnjakom neko ga zapali, a neko zakaci za drvo
i to mi je ok, nema veze sto hrastovo suvo lisce viri sa neke breze ili lipe
ali ima onih koej stvarno ne mogu da razumem
malopre sa drveta visi kesa, a u kesi badnjak :lol:
pa jebovaspatka da li ste normalni
tu kesu sam skinula i bacila u kontejner, pa neka budem gresna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back