gost 389231
Iskusan
- Poruka
- 6.792
Vlazan sam ko Karleusa po novinama.Još oko sat vremena pa će da sleti Putinov avion. Jeste li uzbudjeni?
 )))
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vlazan sam ko Karleusa po novinama.Još oko sat vremena pa će da sleti Putinov avion. Jeste li uzbudjeni?
 )))
)))Sve utiče na tebe, biće bolje, samo je naišao težak period.
ne pijem vina i alkohol tako da me ne znaima
PRC

Hvala .fora nije u losem periodu,vec u mojoj nesposobnosti da se uhvatim za nesto lepo i uz to lepo da sa osmehom pretrcavam preko teskih stvari
A i to je valjda samo period

Sad bi ti da ti ja objasnim sta ima u vinu koje kosta 10.000 e...
E bas necu
Kupi ga pa ces videti

Sad bi ti da ti ja objasnim sta ima u vinu koje kosta 10.000 e...
E bas necu
Kupi ga pa ces videti
Hvala .fora nije u losem periodu,vec u mojoj nesposobnosti da se uhvatim za nesto lepo i uz to lepo da sa osmehom pretrcavam preko teskih stvari
izvini ali odakle izvali ovu glupost..sta se ne obrazuje dobro i dovoljno?
da li si svesna kakve sve opreme i tehnike imaju na zapadu u laboratorijama..kako se radi..pa i kod nas..
ti zaista nemas blage veze sa obrazovanjem i studiranjem.

Mozda pije neko iz tvog okruzenja pa bi ga obradovao?
Oh izvini, ne bi... ti ipak sve cuvas samo za sebe

da ti objasnim da nije uopste bilo rijeci o opravdanosti cijene nekog proizvoda, nego se navelo vino od 10000e kao primjer.

nemoj biti prestroga prema sebi. ne mozemo uvek biit sa osmehom. i to je ok.Hvala .fora nije u losem periodu,vec u mojoj nesposobnosti da se uhvatim za nesto lepo i uz to lepo da sa osmehom pretrcavam preko teskih stvari
 ))))
))))ja cu da popizdim od tog idiota
ceo centar ce mi sjebati
moracu vozom kuci pa onda peske
nemoj biti prestroga prema sebi. ne mozemo uvek biit sa osmehom. i to je ok.

Naravno.ona ce uvek biti deo porodice.kao neko ko se odselio recimo,al ga volis i dalje
Sta ima veze sto dodje neko drugi...
I tog cemo voleti ,jbg