- Poruka
- 73.901
Sva treperim
Jel ti stigla ona haljina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sva treperim
zar ne mislis da bi bilo bolje kupiti neke aparate nekim klinikama..to bih recimo ja uradio..da svi ljudi mogu da imaju korist od toga..a od reformi nema 'leba

Sta ima da zamisljam kad znam koliko to kosta.

slazme se potpuno..zato i rekoh da bih ja i dalje nastavio isti zivot a uvecanim budzetom
Nevezano za tvoj post, pada mi na pamet da je najpametnije ćutati....

Ne.
Od reformi i obuka i edukacija zdr.osoblja moze se imati koristi.
Dzaba aparati kad nema ko da ih koristi.

Ne.
Od reformi i obuka i edukacija zdr.osoblja moze se imati koristi.
Dzaba aparati kad nema ko da ih koristi.

nemam
priznajem i sta mi fali?
siguran sam da bi kad bi oboje dobili po 6 miliona posle 10 godina kad bi se sreli ja imao vise od tebe a i uzivao u zivotu vise od tebe

dzaba pare kad ce ti poitiicari uzeti pare a na kraju nece biti nista od reformi..ti jos ne kapiras u kakvom svetu zivis
stakleno zvono cicak
Pa to je to!
Umesto da pare koje su ti pale sa neba ulozis u nesto i iskoristis ih , ti bi ih cuvao.
Da ih poneses sa sobom u grob?
Da krstaris kad odes u penziju?

a gde sam rekao da bi ih cuvao?
ti stvarno ne umes da citas..
ili citas slova a tumacis kako zelis ..prava si enigma
Jel ti stigla ona haljina?
bar bi ti trebala da znas da imas vina i od 10.000€ boca (pa i mnogo vise) ..tako da si racunicu sama projektovala
na rucak se moze spiskati 100€ ali i par hiljada evra sve zavisi koliko si bahat i koliko ti je cebe

zasto?
zasto tako reagujes ako se ospori tvoje misljenje..mnogi ovde ceo dan osporavaju moje a meni ne pada na pamet da cutim

To se radi već decenijama, obrazuju kadrovi koji odlaze u inostranstvo.
Sad bi ti da ti ja objasnim sta ima u vinu koje kosta 10.000 e...
E bas necu
Kupi ga pa ces videti

dzaba pare kad ce ti poitiicari uzeti pare a na kraju nece biti nista od reformi..ti jos ne kapiras u kakvom svetu zivis
stakleno zvono cicak
Ne,odjavila sam jos isto vece.teska srca,ali ste me ubedili
A sad sam odbila i rucak sa drugaricama,ni za sta nisam poslednja dva meseca
Veceras idem u pozoriste i to mi je muka kad znam da direktno iz grada idem u ledince....
Al sam nesto negativna ovih dana

Ne obrazuju se dovoljno i ne obrazuju se dobro. Nazalost